Şimdi Ara

6280 mi k750i (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yuh herkes 6280 demiş inanmıyorum yaa
    tabii ki k750 kardeş lafı olmaz
    ses
    kamera
    pil ömrü
    rds radyo
    her türlü k750

Fotoğraf kalitesi + ses kalitesi + pil ömrü + RDS destekli radyo = SE K750i

Ekran kalitesi + tasarım + video kayıt kalitesi + 3G + görsel radyo = Nokia 6280
  • Abicim K750i alıcaktım bi aralar almadım iyi etmişim şuan d600 kullanıcısıyım.. ve 6280 almayı düşünüyorum neden die soracaksan sıkıldım telden ve k750i nin joystik sorunu var olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayhayirli

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

ses
    kamera
    pil ömrü
    rds radyo
    her türlü k750

Sayın cellat_1905, gidip hem ikinci el hemde grey olan bir cihaz alıp, kıyaslama yapma, aldığın telefonun pek iyi olamayacağı zaten belliydi, gidip biraz daha para koyup sıfır taş gibi bir 6280 alsaydın görürdün o zaman neymiş, ne değilmiş.

ses=======> 6280
    kamera====> 6280
    pil ömrü====> 6280
    görsel radyo=> 6280
    her türlü 6280

Bu kadar kişi 6280 dediğine göre bir bildiği vardır heralde dimi..

sayın korayhayirli onunla ne alakası var grey ve ikinci el telefonla kıyaslama yapmamalıymışım mantığa bak
    seste 6280 mi
    kamerada 6280 (!) rüya görüyor olmayasın çektiğin en güzel fotoyu koy bakalım benim çektiğim en kötü fotoğrafın yanından geçebilecek mi?
    pil ömrü 6280 (!) herhalde 6280;
    500 saat bekleme süresi ve 10 saat konuşma süresine sahip
    rds radyo diyorum sen bana görsel radyo diyosun
    "Tek başına da olsan doğru bildiğin yoldan şaşma!"

• kesinlikle 6280
  • Ya yeter be kardeşim heryerde fanatikçe yaptığın 6280 yorumlarını görmekten benim bile miğdem bulandı ne 6280 inden bahsediyosn ya bide pil ömrü demişssin k750i pil ömrü konusunda ezer 6280 i saçmalamahee ayrıca 6280 daha iyi foto çekip dahamı iyi ses çıkarıyorbırak allahını seversen ya biraz objektif ol be kardeşim
    quote:

quote:

ses
    kamera
    pil ömrü
    rds radyo
    her türlü k750

Sayın cellat_1905, gidip hem ikinci el hemde grey olan bir cihaz alıp, kıyaslama yapma, aldığın telefonun pek iyi olamayacağı zaten belliydi, gidip biraz daha para koyup sıfır taş gibi bir 6280 alsaydın görürdün o zaman neymiş, ne değilmiş.

ses=======> 6280
    kamera====> 6280
    pil ömrü====> 6280
    görsel radyo=> 6280
    her türlü 6280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 19 Ağustos 2006; 19:23:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Ya yeter be kardeşim heryerde fanatikçe yaptığın 6280 yorumlarını görmekten benim bile miğdem bulandı ne 6280 inden bahsediyosn ya bide pil ömrü demişssin bi kere birisi symbian birisi java nasıl oluyoda symbianın pil ömrü daha uzun oluyo hey allhm yaahee bide 6280 daha iyi foto çekip dahamı iyi ses çıkarıyorbırak allahını seversen ya biraz objektif ol be kardeşim
    quote:

quote:

ses
    kamera
    pil ömrü
    rds radyo
    her türlü k750

ses=======> 6280
    kamera====> 6280
    pil ömrü====> 6280
    görsel radyo=> 6280
    her türlü 6280

6280 de symbian yok

benim tercihim K750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 19 Ağustos 2006; 19:06:55 >

• eet doğru hocam dalgınlııma geldiama o halde bile gerek pil ömrü konusunda gerekse diğer bahsedilen konularda k750i ile yarışamaz
    quote:

Orjinalden alıntı: pafta_turk

quote:

Ya yeter be kardeşim heryerde fanatikçe yaptığın 6280 yorumlarını görmekten benim bile miğdem bulandı ne 6280 inden bahsediyosn yabide pil ömrü demişssin k750i pil ömrü konusunda ezer 6280 i saçmalamahee bide 6280 daha iyi foto çekip dahamı iyi ses çıkarıyorbırak allahını seversen ya biraz objektif ol be kardeşim
    quote:

quote:

ses
    kamera
    pil ömrü
    rds radyo
    her türlü k750

ses=======> 6280
    kamera====> 6280
    pil ömrü====> 6280
    görsel radyo=> 6280
    her türlü 6280

6280 de symbian yok

benim tercihim K750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 19 Ağustos 2006; 19:25:46 >

• k750i
    6280 kim oluyoki
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35*BlaCkEaGLe*(84)

k750i
    6280 kim oluyoki

insanlara fanatiklik yapmayın diyosunuz... kendiniz sanki cok objektifsinizde....
    kendi kendinize ornek oluyosunuz... bikere saygılı olun """6280 kim oluyoki""" lafı cok seviyesiz... sanki telefona degilde karsındaki insanlara laf sokar bi havadasın.... Lüften daha saygılı olalım...

benim objektif gorusumu sorcaksaniz... merak etmeyin ... ben 6280 kullanıyorum diye ... oyle günesi balcıkla sıvamam
    Sony telefonlar fotograf konusunda nokia'dan gercekten iiler bu konuda sizlere katılıyorum .... müzik konusunda yakın bi performans diyebiliriz...
    siz bilirsiniz... fakat genel uygulamalar ve video gibi konularda 6280 daha ii....

• quote:

Cellat 1905

sayın korayhayirli onunla ne alakası var grey ve ikinci el telefonla kıyaslama yapmamalıymışım mantığa bak
    seste 6280 mi
    kamerada 6280 (!) rüya görüyor olmayasın çektiğin en güzel fotoyu koy bakalım benim çektiğim en kötü fotoğrafın yanından geçebilecek mi?
    pil ömrü 6280 (!) herhalde 6280;
    500 saat bekleme süresi ve 10 saat konuşma süresine sahip
    rds radyo diyorum sen bana görsel radyo diyosun
    "Tek başına da olsan doğru bildiğin yoldan şaşma!"

Cellat dostum... sen sanırım gorsel radyo'nun ne oldugunu bilmiyosun... RDS farklı bi teknolojidir... Gorsel radyo farklı... Gorsel radyo sadece nokia telefonlarda bulunmaktadır. RDS daha eski bi teknoloji olup... sadece ekrandan gecen yazılardan ibarettir.Gorsel radyo ise...aynen bi internet sitesi gibi dinlediginiz radyoların bilgilerini alabilecegin... gezip inceleyebilecegin bi uygulamadır.
    Simdi gorsel radyo olayı ile dalga gecmessin herhalde... ama sonuc olarak RDS ozelligide guzel bi uygulama tabiki...

NOT : Daha oncedende belirttim... eski bir Nokia6280 kullanıcısısın... seni hepimiz biliyoruz... 6280 topiginde surekli sana yardımcı olmaya calıstık...
    İstedigin telefonu kullanabilirsin... herkez bu konuda ozgurdur ama yanlıs yorum yapmak bilgi almaya calısan insalari koreltir....
    Oncedende belirttigim gibi sende cok ii biliyosun senin aldıgın 6280 kaçak ve sorunlu bi telefondu...sen o telefonu ne adam gibi kullanabilidin nede islevlerini ogrenebildin... problemli bir mal icin bütün 6280'lere aynı gozle bakamazsın... bu yuzden senin 6280 ile yaptıgın yorumların bi tutarlılıgı olamaz... lütfen bu konuda birazcık dusun ve oyle hareket et.

• bazı arakadaşlar baya saçmalayıp atmışlar,ekran kalitesi ve video kalitesinde 6280 daha üstün oan bişi dediğimiz yok,,,,ama foto kalitesi k750i(auto focus ve makro.k750i 1632*1224 pixel çözünürlük,6280 1600*1200 pixel)ses kalitesinde k750i(megabass ve kulaklıkta çok yüksek ses çıkışı),pil ömründe k750i(normal kullanımda 5 gün),mönü hızı olarak k750i(6280 çok kasıyo,galeriye girmek için saniyelerce bekletiyo ama k750de tak diye) kullanım kolaylığında k750i(tuşlar ve mönü o kadar iyi yerleştirilmişki alışmak 5 dakka bile sürmüyor)boyut olarak k750i(6280den daha küçük ve ergonomi olarak daha iyi) multimedya özellikleri olarak k750i,6280den daha üstün,ama edge ve 3g desteği var 6280in ama onlarda gereksiz her iki telefonda da radyo var ama k750de rds sistemi var ve radyoyu çok iyi çekiyor,ve k750i çoğu özellikleri olarak daha üstün bir model anlaşılmıştır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 21 Ağustos 2006; 17:57:04 >

• K750i
  • k750i
  • Raziel N93 almış; duyurulur.
  • arkadaşlar özellikleri saymış .. tabiki k750i al kullan
  • isterse foto çekimi süper olsun radyosu süper olsun ama bir telefon bozulmaya yatkınsa bnce o telefon ii deildir siz k750ilerinizden memnun olabilirsiniz ama bi arkım aldı 20 gün sora telefon açılmamaya başladı kvkya gitti bişiyi deişti geri geldi bi süre sora bu sefer de joystick sorunu yaşadı. özellik olarak ikisini de karşılaştırmıcam yukarda herkes kndince karşılaştırmış ama k750i böle problemler çıkartabilior....
  • aa doğru hocam ya oydu dimi n93 alan arkadas
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Raziel N93 almış; duyurulur.
  • quote:

aa doğru hocam ya oydu dimi n93 alan arkadas
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Raziel N93 almış; duyurulur.

Tercih istediği iki cihazı arkadaşına tavsiye edecekmiş, herhalde bi tercih yapmıştır arkadaşı
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

bazı arakadaşlar baya saçmalayıp atmışlar,ekran kalitesi ve video kalitesinde 6280 daha üstün oan bişi dediğimiz yok,,,,ama foto kalitesi k750i(auto focus ve makro.k750i 1632*1224 pixel çözünürlük,6280 1600*1200 pixel)ses kalitesinde k750i(megabass ve kulaklıkta çok yüksek ses çıkışı),pil ömründe k750i(normal kullanımda 5 gün),mönü hızı olarak k750i(6280 çok kasıyo,galeriye girmek için saniyelerce bekletiyo ama k750de tak diye) kullanım kolaylığında k750i(tuşlar ve mönü o kadar iyi yerleştirilmişki alışmak 5 dakka bile sürmüyor)boyut olarak k750i(6280den daha küçük ve ergonomi olarak daha iyi) multimedya özellikleri olarak k750i,6280den daha üstün,ama edge ve 3g desteği var 6280in ama onlarda gereksiz her iki telefonda da radyo var ama k750de rds sistemi var ve radyoyu çok iyi çekiyor,ve k750i çoğu özellikleri olarak daha üstün bir model anlaşılmıştır umarım

asıl sen sacmalıyosun... 6280 hakkında bilmeden atıp tutuyosun... sanki 6280 cok kullandında biliyosun.... bi kere bellekte bi yavaslama falan yok...
    bende 1 gb minisd kart var... 850 mb'ı dolu resim mp3 hersey... hicbi kasılma yok... butun klasorleri 1 sn icinde girip cıkabiliyosun...
    ayrıca 6280 640*480 video cekiyo belirtiyim... k750den asagı falan kaldıgı yok... iki telefonda dengelidir... fotograf kalitesinde K750'e bende hak veriyorum ayrıca...

• bence 6280
    ekranı yetiyor ya...!
    daha büyük daha parlak
    sesde yeterince iyi
    daha kullanışlı

bi kere NOKIA...!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.