Şimdi Ara

6280 mi k750i (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiye ye 3-4 marka dan başka telefon gelmemesinin 1 sebebi de bence bu...nokYa cılar
  • lafı bile olmaz k750i(video ekran ve tasarım olarak 6280den geri ama onun dışında 6280den çok daha üstün bir cihazz)
  • nokia dan sasma basda k750i symbianmi yok degilse ozaman imkanlari sinirli demekdir
  • K750 derim, uzak fark atar 6280'e finiştede lambada yapar
  • 6280
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

K750 derim, uzak fark atar 6280'e finiştede lambada yapar

k750i derim bende
  • tabiki k750i derim o kadar araştırdım ve anladımki her bakımdan k750 üstün bende aldım 2 gün oldu nokiacı arkadaşlarım da anladı se artık nokiayı geçtiğini
    ayrıca tasarım da 6280 diyorsunuz ama k750 daha kibar ve daha karizmatik benim şansıma metalik gri çıktı kutudan
     6280 mi k750i
  • mantıklı olan da k750i alman zaten
  • ARkadaşlar bi kere ne demeişler nokia dan şaşmıyacan brader. Nokia nokia o kadar işte. yok symbian mış pil örüymüş geçecen bunları. alacaksın 6280 i kullanacaksın dilediğince sorunsuz istersen ömür boyu. Ben her türlü telefonu kullandım yıllardım özellik falan tamam ona bişe demem ama hatasız uzun ömürlülük bide kullanım kolaylığı menuleri dedin mi nokia. 6280 de çok güzel yapmışlar. bi de mp3 şarkıları kesip sesini yükseltip telefona kaydedince acayip yükses ses çıkıyor. radiosu bangır bangır bağrıyor. annem bi kere kapat artık o cihazı diye bana kızmıştı hehhehehehe
  • Arkadaşlar geçin böyle tartışmaları k750 ne ki 6280'nin yanında. Tipi bile bişeye benzemiyor sonra küçücük ekranı var ve videosu berbat. Ayrıca foto'da k750'nin bariz bi şekilde üstün olduğu fln yok. BANKO 6280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 26 Ağustos 2006; 18:28:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Arkadaşlar geçin böyle tartışmaları k750 ne ki 6280'nin yanında. Tipi bile bişeye benzemiyor sonra küçücük ekranı var ve videosu berbat. Ayrıca foto'da k750'nin bariz bi şekilde üstün olduğu fln yok. BANKO 6280

bak forum kardeşim,seste ve fotoğrafta çoğu alanlarda k750i'nin önde olduğunun binlerce kanıtı var,ben iddia etmiyorum ki video ekranda mlzeme kalitesinde k750i iyidir alakası yok,ekran ve video kalitesi olarak 6280 iyidir ama onun dışında k750i,daha üstün bir cihaz.fiyat/prformans,multimedya,hız,
    pil dayanımı,ses kalitesi,fotoğraf,kullanım kolaylığı(gerçi bu kişiden kişiye değişir),ergonomi yapısı,rds li radyosu vs...vs k750i üstündür 6280'den.

• quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

k750i derim bende

+1 k750i
  • quote:

Orjinalden alıntı: wansayr

quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

k750i derim bende

+1 k750i

tabi ki k750i.ama w810un da fiyatı bi hayli düştü,k750i ile aralarında fark yok denecek kadar az ama dizayn daha şık,walkman özelliği ve edge gibi avantajları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 26 Ağustos 2006; 21:59:10 >

• arkadaşlar göz var nizam var ikisini yan yana koy hiç bilmeyen biri bile 6280 i seçer. onun görünümü yeter be hiç kullanma saatlerce bakmaktan haz duyarsın. hele bide telefon çaldımı açmak istemessin o sesi defalarca dinlemek istersin ve kızağını yavaşça kaldırken insanların sana bakışı seni radikal, üstün bir varlık kılar ki kesinlikle her türlü iddaya girerim ses kalitesi ve yüksek ses de k750i ye 1000 basar 6280. bizzat arkadaşla kıyasladık 6280 ezdi geçti. kamerasını ve video çekiminden hiç kıyaslamaya girmedik bile tartışmaya gerek yok çünkü onu. ama haksızlık etmeyim k750i alan arkadaşlar fena telefon değil oda bidahakine artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orjinalden alıntı: korayhayirli

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

yuh herkes 6280 demiş inanmıyorum yaa
    tabii ki k750 kardeş lafı olmaz
    ses
    kamera
    pil ömrü
    rds radyo
    her türlü k750

Sayın cellat_1905, gidip hem ikinci el hemde grey olan bir cihaz alıp, kıyaslama yapma, aldığın telefonun pek iyi olamayacağı zaten belliydi, gidip biraz daha para koyup sıfır taş gibi bir 6280 alsaydın görürdün o zaman neymiş, ne değilmiş.

ses=======> 6280
    kamera====> 6280
    pil ömrü====> 6280
    görsel radyo=> 6280
    her türlü 6280

Bu kadar kişi 6280 dediğine göre bir bildiği vardır heralde dimi..

sayın korayhayirli onunla ne alakası var grey ve ikinci el telefonla kıyaslama yapmamalıymışım mantığa bak
    seste 6280 mi
    kamerada 6280 (!) rüya görüyor olmayasın çektiğin en güzel fotoyu koy bakalım benim çektiğim en kötü fotoğrafın yanından geçebilecek mi?
    pil ömrü 6280 (!) herhalde 6280;
    500 saat bekleme süresi ve 10 saat konuşma süresine sahip
    rds radyo diyorum sen bana görsel radyo diyosun
    "Tek başına da olsan doğru bildiğin yoldan şaşma!"

+1000

bunun anlatılması için çok uğraştığımı bilirsin
    özelikle seste 6280 diyenler k750nin sesinden pek anlamayıp teneke sesli bile demişlerdi hatırlarsın
    dizayn dışında k750 daha üstün 6280den
    6280- k750den videosu dışında geri özelik olarak- ekran olarak 6280 daha ii birde
    ama 6280de nokianın en ii fiyat/performans telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 27 Ağustos 2006; 11:55:48 >

• 6280
  • delarca bu topicin aynısı açıldı ve defalarca kez aynı şeyi yazdım. k750 kadar kalitesiz bi cihaz yok. dünyanın en iyi özelliklerini bile taşısa kuruş para vermem bi daha. iki ay sonra joytick takılmaya başlar kasa aşınmaları başlar sıfırından bile her yanından gacur gucur sesler gelir. hep diyorum bi joytick yapmaktan aciz bi firmadır sonyericsson. alın 6280 i elinize kaliteyi görün. herşey özellikte bitmiyor malesef. ona bakarsanız zamanında en kral özellikler siemensin s25 modeliydi sanırım onda vardı. ekranı renkli sayılabilirdi(3 renk) ama dandik ericsson bile ondan çok satmıştı. örnekler çoğaltılabilir. nokianın geçmişten gelen ve devam eden haklı bi liderliği var. k750 o kadar süper bi cihaz olsa ele düşmezdi. ilk çıktığında 6280 den pahalıydı şimdi sıfırını 650 ye alabilmek mümkün. araştırınca daha ucuzada var. diyeceğim o ki boş tartışma olmuş. havada karada yedek parça malzeme kalitesi işçilik konusunda kesinlikle 6280. videoda tartışmasız süper. foto kalitesinde ise renkler biraz soluk gibi dursada netlik anlamında 6280 ezer geçer. k 750 sadece gece çekimlerinde dha iyi. ses kousunda ise 6280 bence daha iyi ses daha net. basslar biraz daha az gibi ama kesinlikle netlikte 6280 iyi. tabi bu benim görüşüm. kardeş sen arkadaşına söyle gitsin telefoncuda el
    ine alıp baksın ikisinede son olarakta telefoncuya sorsun gör bak 65280 alıp gelicek

• quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

delarca bu topicin aynısı açıldı ve defalarca kez aynı şeyi yazdım. k750 kadar kalitesiz bi cihaz yok. dünyanın en iyi özelliklerini bile taşısa kuruş para vermem bi daha. iki ay sonra joytick takılmaya başlar kasa aşınmaları başlar sıfırından bile her yanından gacur gucur sesler gelir. hep diyorum bi joytick yapmaktan aciz bi firmadır sonyericsson. alın 6280 i elinize kaliteyi görün. herşey özellikte bitmiyor malesef. ona bakarsanız zamanında en kral özellikler siemensin s25 modeliydi sanırım onda vardı. ekranı renkli sayılabilirdi(3 renk) ama dandik ericsson bile ondan çok satmıştı. örnekler çoğaltılabilir. nokianın geçmişten gelen ve devam eden haklı bi liderliği var. k750 o kadar süper bi cihaz olsa ele düşmezdi. ilk çıktığında 6280 den pahalıydı şimdi sıfırını 650 ye alabilmek mümkün. araştırınca daha ucuzada var. diyeceğim o ki boş tartışma olmuş. havada karada yedek parça malzeme kalitesi işçilik konusunda kesinlikle 6280. videoda tartışmasız süper. foto kalitesinde ise renkler biraz soluk gibi dursada netlik anlamında 6280 ezer geçer. k 750 sadece gece çekimlerinde dha iyi. ses kousunda ise 6280 bence daha iyi ses daha net. basslar biraz daha az gibi ama kesinlikle netlikte 6280 iyi. tabi bu benim görüşüm. kardeş sen arkadaşına söyle gitsin telefoncuda el
    ine alıp baksın ikisinede son olarakta telefoncuya sorsun gör bak 65280 alıp gelicek

netlik olarak 6280 geçer dimi,otofocusu olmayan şey nasıl geçsin.sen 6280den foto çek bakim bi sonra baskı al k750i ile hem renk hem netlik olarak kapıştır,bak bi 6280,tırnağı oluyomu k750nin.seste de k750 yine üstün kaç kez kanıltlansın canım yaa alla alla

• w800i w700 w810 bunlarin hepsi sahin gorunumlu dogan
    quote:

Orjinalden alıntı: TERSun

Peki 6280mi W810i mi desek ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7ES

w800i w700 w810 bunlarin hepsi sahin gorunumlu dogan
    quote:

Orjinalden alıntı: TERSun

Peki 6280mi W810i mi desek ne dersiniz?

ancak w700 de otofocusa sahip olmaması ve w800/810un yarısı kadar bellek gelmesinden dolayı bu ikisinin yanında birazcık daha sönük kaçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 27 Ağustos 2006; 18:43:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.