Şimdi Ara

6280 mi k750i (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Size Bir Sorum Olucak Bilen Varsa yAZSIN Lütfen Bnede K750i Var ve ben aac Formatında Müzik Attığımda Çalmıyor nie acaba mp3 ten aac formatına çeviriyorum imtoo var bende bu programla çevirdiğimde aac yapınca K750i bunu diger klasrüne atıyor ve dinleyemiyorum nie acaba ? cvp bekliyorum saolun bu arada K750i nin videosuna laf atmışlar ? çok ayıp ettiniz :D bunu solemeden geçemedim arkadaşlar bende imtoo programı var tamammı bunlan mpg bir videoyu yada avi yada mp4 yada ne bilim hangi format olursa olsun bu formatları kendi aralarında birbirine çeviriyorum benim işime yarayan format 3gp bu format normalde beyenilmeyen bir format ama bu program bunu beğenilir hale getiriyor nasıl mı ? küçük bir ayarlan yazıcam : Bit rate yazan yerde normalde 120 yazar siz bunu yükseltirseniz görüntü kalitesde artar ama bu gerekmez çünkü telefon ekrannı küçük zaten 120 yeterli daha yüksek yaparsanız boyutuda yükselir şimdi gelelim ses sorununa : Audio Codec yazan yere Mpeg4aac yapıyoruz : Smaple Rate yazan yeri 48000 yapıyoruz Channels yazan yeri 2 (stereo) yapıyoruz ve Encode ye tıklıyoruz :))) işte süper ses süper görüntü divx mpg avi wmv ve bir çok formata taş çıkarır bea hem az yer kaplıyor hemde dehşet bir ses veriyor K750i de süper bişey benim kulaklarım çınladı bea bir video klip en fazla 7 mb yer kaplıyor bu formatla hemde süper tavsiye ederim ...

• Bir şey daha arkadaşlar wav dosyası çalıyor yazıyor oda çalmıyor nie acaba ? aac de aynı şekilde yardımınızı beklicem saolun...
  • Arkadaşlar k750 de 3G, Bas Konuş ve EDGE yok. Maşallah utanmasalar kamerada koymayacaklarmış Fiyat olarak k750'nin uygun olduğundan bahsedilmiş ama bunlar eksik olursa tabii ucuz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 27 Ağustos 2006; 21:12:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

Beyler Size Bir Sorum Olucak Bilen Varsa yAZSIN Lütfen Bnede K750i Var ve ben aac Formatında Müzik Attığımda Çalmıyor nie acaba mp3 ten aac formatına çeviriyorum imtoo var bende bu programla çevirdiğimde aac yapınca K750i bunu diger klasrüne atıyor ve dinleyemiyorum nie acaba ? cvp bekliyorum saolun bu arada K750i nin videosuna laf atmışlar ? çok ayıp ettiniz :D bunu solemeden geçemedim arkadaşlar bende imtoo programı var tamammı bunlan mpg bir videoyu yada avi yada mp4 yada ne bilim hangi format olursa olsun bu formatları kendi aralarında birbirine çeviriyorum benim işime yarayan format 3gp bu format normalde beyenilmeyen bir format ama bu program bunu beğenilir hale getiriyor nasıl mı ? küçük bir ayarlan yazıcam : Bit rate yazan yerde normalde 120 yazar siz bunu yükseltirseniz görüntü kalitesde artar ama bu gerekmez çünkü telefon ekrannı küçük zaten 120 yeterli daha yüksek yaparsanız boyutuda yükselir şimdi gelelim ses sorununa : Audio Codec yazan yere Mpeg4aac yapıyoruz : Smaple Rate yazan yeri 48000 yapıyoruz Channels yazan yeri 2 (stereo) yapıyoruz ve Encode ye tıklıyoruz :))) işte süper ses süper görüntü divx mpg avi wmv ve bir çok formata taş çıkarır bea hem az yer kaplıyor hemde dehşet bir ses veriyor K750i de süper bişey benim kulaklarım çınladı bea bir video klip en fazla 7 mb yer kaplıyor bu formatla hemde süper tavsiye ederim ...

bu kadar uzun yazma yaa üşeniyoz okumaya

• Bas konuş ve edgeyi hayatında kaç kere kullandın dürüstçe cevap verayrıca 3g ile kendi fotonu çekmekten başka ne yaptın?bırak hocam allahını seversen bunlar ucuz yorumlar ucuz oılduğu gibi çocukça!sana yazdığın bi bölümden alıntı yaparak sonuçlandırıyorum bu cevabımı..."Maşallah utanmasalar kamerada koymayacaklarmış Fiyat olarak k750'nin uygun olduğundan bahsedilmiş ama bunlar eksik olursa tabii ucuz olur."

Yoruma bakın ya
    quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Arkadaşlar k750 de 3G, Bas Konuş ve EDGE yok. Maşallah utanmasalar kamerada koymayacaklarmış Fiyat olarak k750'nin uygun olduğundan bahsedilmiş ama bunlar eksik olursa tabii ucuz olur.

• quote:

Arkadaşlar k750 de 3G, Bas Konuş ve EDGE yok. Maşallah utanmasalar kamerada koymayacaklarmış Fiyat olarak k750'nin uygun olduğundan bahsedilmiş ama bunlar eksik olursa tabii ucuz olur.

Lütfen fanatiklik yapmayalım. Objektif olmaya çalışalım.

1-) Türkiye'de 3G teknolojisi bulunuyor mu?
    2-) 6280'nin sahip olduğu 2. kamera ile sadece görüntülü konuşma yapılabiliyor.
  • ikisini de boşver al bi w810i olsun bitsin
  • Ya kardeşim Türkiye'de 3G'nin şu anda olmaması gelmeyeceği anlamına gelmez. Yakında 3G gelince ne yapacaksınız tel'i mi değiştireceksiniz? Ya da bu özellekten faydalanamayacaksınız EDGE'eye gelince ben tel'imle sürekli internet'e giriyorum, messenger'e bağlanıyorum ve EDGE herzaman için bana yararı olan bir özellik. bas konuşu şu ana kadar kullanmadım ama fazla mal göz çıkarmaz yeri gelince onuda kullanırız
  • Bi kere türkiyeye 3G gelmeyecek. Direk 4Gye geçilecek.Yani o kamera tamamen bir süs.
    EDGEyi sen kullanabilirsin ama türkiyede kaç kişi kullanıyo acaba??????
    Sen git 6280inle RESİM çek!!!!!!!!!
  • Fotoyu siz çekin ben video çekiyorum siz pek yapamazsınız bunu 176x144 nerde 640x 480 nerde Ayrıca ortamı germeye gerek yok. İyiki bir otofokus varmış, 2 tane foto göndereyim size bakın 6280 nasıl foto çekiyor ağzınız açık kalır valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TERSun

Bi kere türkiyeye 3G gelmeyecek. Direk 4Gye geçilecek.Yani o kamera tamamen bir süs.
    EDGEyi sen kullanabilirsin ama türkiyede kaç kişi kullanıyo acaba??????
    Sen git 6280inle RESİM çek!!!!!!!!!

arkadasim bilmeden atıp tutuyosun... sen daha 3G ve 4G 'nin ne oldugunu bilmiyosun...
    3G aynen gprs edge gibi yuksek band bir veri yoludur... aynı mantık... ayrıca 4.5 G diye bisey var...
    ekliyim turkiyede ilk olarakda turkcell 2007 yılının basında 3G ye baslıcak...ilerde yada direkt 3G'nin ustu bi veri yolu acılırsa... altınıda desteklicek tabiki...

Ayrıca gelelim edge'e... su anda buyuk sehirlerin hepsinde edge destekleniyo neredeyse... sen gprs 'inle internette dolasırken ben edge destekleyen 6280'im ile senden nerdeyse 8-10 kat daha hızlı gezebiliyor,dosya indirebiliyorum... (((gprs 32 kbps veri hızı / edge ise 236 kbps veri hızı demek...)))
    ve ben cep telefonundan surekli internete ve msn'e giren bir kisiyim... sen kullaNAMIYOsan ben napiyim... keyfin bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 28 Ağustos 2006; 14:52:11 >

• Ağzına sağlık Renovatio 6280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 28 Ağustos 2006; 14:43:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

quote:

Lütfen fanatiklik yapmayalım. Objektif olmaya çalışalım.

1-) Türkiye'de 3G teknolojisi bulunuyor mu?
    2-) 6280'nin sahip olduğu 2. kamera ile sadece görüntülü konuşma yapılabiliyor.

o saydıkların özellikten sayılmaz ben kullanmıyorum zaten.k750 tek kamerası ve sesiyle(hpm-70 kulaklığı) 6280i bastırmayı yeter
  • Ya kardeşim kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş yok işte sizde bunlar Alla alla tabi kullanaman yok çünkü. Arkadaşlar kamera demek foto demek değildir, aynı zamanda video işlevide vardır şimdi k750'nin fotoda iyi olduğunu iddia ederek nası kamerası 6280ninkini ezer diyebilirsiniz. K750 niz varsa ve video çekmek istiyosanız yanınızda başka bir alet daha taşımalısınız çünkü o tel'in video çektiği fln yoq, ama 6280'nin varsa ve foto çekmek istiyosan ayrıca bi alet taşımana gerek yok çünkü fotosu yeterince tatmin ediyor. Özellikle dış mekanda cam gibi çekiyor. Daha illa k750 fotoda ezer demenin ne anlamı var otofokusu var diye 8 megapixellik dij. foto makinası sandınız heralde siz k750'i yi
  • - 3G teknolojisi Avrupa'ya geldiğinde ilk yıllarda abone sayısı hayal kırıklığından öteye gidememişti. Çünkü 3G kullanıcılara oldukça pahalıya patlıyordu. İşin Türkiye boyutuna gelince herşeyin en pahalısını biz kullanıyoruz yüksek vergilerden dolayı (Yakıt, elektronik cihazlar, iletişim, internet vs.) Telefonla kısa süre görüşmemize rağmen yüksek faturalar ödüyoruz. Acaba görüntülü görüşmeyi kaç kişi yapabilecek çok merak ediyorum.

- EDGE özelliğine gelince bence de önemli bir özellik... GPRS'ten 5-6 kat hızlı internet bağlantısı sağlıyor. Ben de kullanıyorum ve hızdan oldukça memnun kaldım.

- Video kayıt kalitesi her zaman belirttiğim gibi (640x480@15 FPS) K750i'ye göre daha kaliteli.

- Ama işin içine fotoğraf kalitesi girince K750i yüksek renk doğruluğu, autofocus, macro çekim modu, dijital kamera menüsü gibi konularda ön plana çıkıyor.

- Ses kalitesinde de megabass teknolojisi ile K750i ön plana çıkıyor. Özellikle hoparlör sistemine bağlayınca müthiş bir müzik kalitesi sunuyor.

- Ekran kalitesi olarak 320x240 piksellik büyük ekranıyla tartışmasız 6280 önde

- Pil ömrü konusunda ise 900mAH'lık lityum polimer piliyle K750i ön plana çıkıyor. (400 saat bekleme / 9 saat konuşma süresi)

- Malzeme kalitesine gelince K750i'de gıcırdama sorunları olabiliyor, joystick arızaları yaşanabiliyor ve quickshare yazısı silinebiliyor. 6280'de ise kızak makenizması ve ekrana toz kaçması gibi problemler yaşanabiliyor.

- Tasarıma gelince de zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu konunun daha çok tartışılmasını gerekli görmüyorum. Herhalde topici açan şahıs da telefonu almıştır.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ağustos 2006; 18:48:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

- 3G teknolojisi Avrupa'ya geldiğinde ilk yıllarda abone sayısı hayal kırıklığından öteye gidememişti. Çünkü 3G kullanıcılara oldukça pahalıya patlıyordu. İşin Türkiye boyutuna gelince herşeyin en pahalısını biz kullanıyoruz yüksek vergilerden dolayı (Yakıt, elektronik cihazlar, iletişim, internet vs.) Telefonla kısa süre görüşmemize rağmen yüksek faturalar ödüyoruz. Acaba görüntülü görüşmeyi kaç kişi yapabilecek çok merak ediyorum.

- EDGE özelliğine gelince bence de önemli bir özellik... GPRS'ten 5-6 kat hızlı internet bağlantısı sağlıyor. Ben de kullanıyorum ve hızdan oldukça memnun kaldım.

- Video kayıt kalitesi her zaman belirttiğim gibi (640x480@15 FPS) K750i'ye göre daha kaliteli.

- Ama işin içine fotoğraf kalitesi girince K750i yüksek renk doğruluğu, autofocus, macro çekim modu, dijital kamera menüsü gibi konularda ön plana çıkıyor.

- Ses kalitesinde de megabass teknolojisi ile K750i ön plana çıkıyor. Özellikle hoparlör sistemine bağlayınca müthiş bir müzik kalitesi sunuyor.

- Ekran kalitesi olarak 320x240 piksellik büyük ekranıyla tartışmasız 6280 önde

- Pil ömrü konusunda ise 900mAH'lık lityum polimer piliyle K750i ön plana çıkıyor. (400 saat bekleme / 9 saat konuşma süresi)

- Malzeme kalitesine gelince K750i'de gıcırdama sorunları olabiliyor, joystick arızaları yaşanabiliyor ve quickshare yazısı silinebiliyor. 6280'de ise kızak makenizması ve ekrana toz kaçması gibi problemler yaşanabiliyor.

- Tasarıma gelince de zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu konunun daha çok tartışılmasını gerekli görmüyorum. Herhalde topici açan şahıs da telefonu almıştır.

İyi forumlar...

çook çok iyi anlatmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Fotoyu siz çekin ben video çekiyorum siz pek yapamazsınız bunu 176x144 nerde 640x 480 nerde Ayrıca ortamı germeye gerek yok. İyiki bir otofokus varmış, 2 tane foto göndereyim size bakın 6280 nasıl foto çekiyor ağzınız açık kalır valla

öenmli olan format bence mpeg-4 ve 30 fps olsa daha iyi olurdu.ama bişi dadiğimiz yok 6280 video uzmanlarından biri
  • Yeter abi ya bu kadar fanatiklik olmaz ki ama 2 kişi gelmiş dağıtmış ortalıı toz duman etmiş resmen ikiside birbirini gazlıyor snra coştukça coşuyolar.. ben yemin ediyorum bıktım artık foruma girmekten sizin gibi fanatikler yüzünden..Şurda ağız tadıyla bişeler paylasamıyoruz arkadas soru sormuş ikisi arasında kaldım diye ama adamın teki çıkmış "utanmasalar kamera koymayacaklarmış" gibi saçma sapan yorumlar yapıyor ben daha ne diim ya herşeyde olduğu gibi forumunda suyunu çıkartmaya basladık hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 28 Ağustos 2006; 19:15:49 >
  • Kardeşim istediğimi yazarım buraya kimseyede hesap vermem hem ne var tartışıyoz işte şurda adam sormuş hangisi diye birsürü yorum
  • quote:

çook çok iyi anlatmışsın

Elimden geldiğince objektif olmaya çalıştım. Sağol

quote:

Kardeşim istediğimi yazarım buraya kimseyede hesap vermem hem ne var tartışıyoz işte şurda adam sormuş hangisi diye birsürü yorum

Kimse kimsenin düşünce hakkına müdahale edemez. Ama elimizden geldiğince objektif, yapıcı ve fanatiklikten uzak yorum yapmamız tam bilgi sahibi olmayan kullanıcıya daha yararlı olacaktır. Burada amacımız doğru bilgiyi paylaşmak ve yardımcı olmak değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ağustos 2006; 19:55:52 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.