Şimdi Ara

6280 mi k750i (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: <<<NiZo>>>

TARTISILMAZ 6280

sen zaten s.e. ye oldum olacı gıcık birisin.3310,k750i'ye bin basar dersin utanmasan.seni çok ii tanıyom.sen çok taraf tutuyorsun.bu iyi değil.taraf tutmasaydın,k750i nin üstün yönlerinin daha çok olduğunu görürdün
  • her iki telefonu da kullanmış biri olarak 6280 diyorum.6280 in k750 den tek eksiği makro ve autofokus olmaması.ama çektiği resimlerde bu pek göze batmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okumusfatih

her iki telefonu da kullanmış biri olarak 6280 diyorum.6280 in k750 den tek eksiği makro ve autofokus olmaması.ama çektiği resimlerde bu pek göze batmıyor.

ama kulaklıktan aldığın müzik keyfi ve fotoğraf kalitesi kullanım kolaylığı,mönü hızı,pil dayanımı,ergonomi,rds desteği megabass desteği,otofocus makro falan k750i baya bi önde.ekran ve video dışında k750i üstün
  • bana göre 6280 k750 den daha iyi resim çekiyor.bir de video olayı eklenince 6280 daha da öne çıkıyor.kulaklık sesi 6280'in gayet iyi bence.
  • Sen sulu boya resimleri çok seviyosun galiba...!
    6280 çok keskin RESİMLER çekiyo bu yüzden de iç mekanda resmen batırıyo.Ayrıca bana göre makro çok önemli bir özellik
  • sulu boya resimlerle avunacak ve uğraşacak yaşı çoktan geçtik.
  • quote:

bana göre 6280 k750 den daha iyi resim çekiyor.bir de video olayı eklenince 6280 daha da öne çıkıyor.kulaklık sesi 6280'in gayet iyi bence.

k750 den daha iyimi resim çekiyorikisiyle de aynı kareyi ayno anda çek baskı al bak bakalım netlik ve renk olarak k750 resmen parçalıyor 6280'i.6280 gerçekten pc de çok net gösteriyo ama baskı alınca detay ve renk problemi çıkıyor.mobimag kanıtını yaptı bunun.makro da yok 6280 de yakın çekimlerde çuvallıyor resmenmegabass yok bass vurguları yok tiz yok yani müzik keyfi de yeterli seviye de sadece ama k750 kadar iyi değil tabi ki de.ekran ve video kaliteli ona bişi dediğimiz yok ama onun dışında diğer bütün alanlarda k750i üstün kaçıncı yazışımız

• quote:

bana göre 6280 k750 den daha iyi resim çekiyor.bir de video olayı eklenince 6280 daha da öne çıkıyor.kulaklık sesi 6280'in gayet iyi bence.

Tabi TRT2 deki ressamın resimleri kadar olmasa da iyi suluboya resimleri çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Tabi TRT2 deki ressamın resimleri kadar olmasa da iyi suluboya resimleri çekiyor

koptum yaaaaa

• k750 ne kadar iyi resim çekerse çeksin bir kere ekranı çok küçük.k700 ün ekranıyla aynı ekran.ve joystick çak çabuk teklemeye başlıyo.iddia ediyorum k700 ün joystick i k 750 den kat be kat dayankılı ve kaliteli.yani ne kadar iyi resim çekerse çeksin o küçük ekran yüzünden bence 6280
  • Beyler Son Noktayı Koyuyorum Tabikide K750i ... [/b]

• marka fanatikleri yine ortalığı velveleye verdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

k750 ne kadar iyi resim çekerse çeksin bir kere ekranı çok küçük.k700 ün ekranıyla aynı ekran.ve joystick çak çabuk teklemeye başlıyo.iddia ediyorum k700 ün joystick i k 750 den kat be kat dayankılı ve kaliteli.yani ne kadar iyi resim çekerse çeksin o küçük ekran yüzünden bence 6280

k750nin ekranı küçük olabilir ama çözünürlüğü ve parlaklığı çok iyi bence 6600,6680,3650,n91,n70 gibi dev ekranlı telefonlardan da kat be kat daha net k750nin ekranı.yani tatmin edici fazlasıyla bence.video önemşi değilse k750i her konuda üstün ekran ve video hariç

• ya nasıl k750 diyonuz daha ya
    o telefon ölmüş be
    ekranı küçücük
    joystiği bozulmayan kalmadı herhakde
    kasası iğrenç bişey
    bi de karşılaştırdığınız telefon 6280 be
    en parlak ekranlı tellerden
    onun estetiği yeter be
    iki kameralı üztüne üstlük

ya belki k750 nin iyi yanları vardır ama genel olarak 6280 le yarışamaz be...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

ya nasıl k750 diyonuz daha ya
    o telefon ölmüş be
    ekranı küçücük
    joystiği bozulmayan kalmadı herhakde
    kasası iğrenç bişey
    bi de karşılaştırdığınız telefon 6280 be
    en parlak ekranlı tellerden
    onun estetiği yeter be
    iki kameralı üztüne üstlük

ya belki k750 nin iyi yanları vardır ama genel olarak 6280 le yarışamaz be...!

sana göre 6280 estetiltir başkasına göre k750i.bu olay burda kapansın.ekran ve video dışında k750i çok çok daha üstün bir cihaz kaç kez sölielim yaffss.kasa kalitesiz diyorsunuz ama k750i si olan tanısdıklarımın hiç böle sorunları yok.forever k750i

• 6280

konu kapanmistir
  • quote:

Orjinalden alıntı: <<<NiZo>>>

6280

konu kapanmistir

senin gibi nokıacılar tabiki 6280 der.sen 6600 bile k750den üstün diyen birisin yani fanatik tfanatiği.ve bu tür durumlarda taraf tutulmaz
  • siz 6280 le k750 yi karşılştırıyomusunuz güldürmeyin 6280 ciler ne uğraşıyosunuz lider belli kardeşlerim kendinizi yormayın 6280 in üstüne yok karizması bile k750 yi çöpe attırıryani böyle bi telefonla 6280 i karşılaştırmak 6280 e hakaret sayılır

• 6280 ın 1 artı yönü var ekranı K750i nin ekranına göre buyuk olması
    K750i de foto kalitesiyle 1 adım önde

ama bana sorarsanız

6280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pErFeCt1 -- 6 Eylül 2006; 10:55:45 >
  • işte şimdi attınız joystic sorunuymuş ne joystici gayet sağlam 6280 onun yanında hurda yığını gibi tamam nokia kalitesine bişi demiyorum ama k750i ezer ve geçer bende k800i var ve çok memnunum ondan önce k750i vardı ondanda çok memnundum hem sonyericcson gibi bir teknoloji deviyle yarışamaz o
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.