Şimdi Ara

6280 mi k750i (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karleone

işte şimdi attınız joystic sorunuymuş ne joystici gayet sağlam 6280 onun yanında hurda yığını gibi tamam nokia kalitesine bişi demiyorum ama k750i ezer ve geçer bende k800i var ve çok memnunum ondan önce k750i vardı ondanda çok memnundum hem sonyericcson gibi bir teknoloji deviyle yarışamaz o

6280 hurda yığını mı? hatta bi daha K750i 6280'nin yanında oyuncak gibi kalıyor malzeme kalitesi desen o hiç yok zaten

• bu sayfaya yazacak bi şey kalmadı ben 6280 in bu gibi karşılaştırma yaparak onu aşağılamak istemiyorum lider belli
    6280

• benim arkadaşım w810i aldı telefon resmen harika hoparlörden ve kulaklıktan veren ses mükkemmel ayrıca kamerası da bi harika 2öp ayrıca manuel olarak ayar yapmaya imkan sağlaması sony tercih etmek için çokk ii bir artı ayrıca telefonun renk uyumu ve dizaynı çok ii çokk ii makro çekmenize imkan sağlıo ayrıca radyoda mevcut olduğu için multimedya olarak çokk kuvvetli bi makina w810i almanı tavsiye ederim aldığına pişman olmazsın ayrıca pilide normal kullanımda gece kapatırsan rahat 7-8gün gidio
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

benim arkadaşım w810i aldı telefon resmen harika hoparlörden ve kulaklıktan veren ses mükkemmel ayrıca kamerası da bi harika 2öp ayrıca manuel olarak ayar yapmaya imkan sağlaması sony tercih etmek için çokk ii bir artı ayrıca telefonun renk uyumu ve dizaynı çok ii çokk ii makro çekmenize imkan sağlıo ayrıca radyoda mevcut olduğu için multimedya olarak çokk kuvvetli bi makina w810i almanı tavsiye ederim aldığına pişman olmazsın ayrıca pilide normal kullanımda gece kapatırsan rahat 7-8gün gidio

arkadaşım kulaklıkta gerçekten kaliteli ama hopalör dedinmi duracaksın bence çok kötü sesi war çok kısık ve cızırtılı ben 3250 kullanıyorum kuzenimde w810i var karşılaştırdık çok büyük uçurum var o konuda w810i çok kötü ama k750 ve 6280 arasında karşılaştırma yapılmış bende olsam k750i derim

• lafı bile olmaz hem müzik keyfinde hem fotoğraf kalitesinde pil dayanımında fiyat/performansında,radyoda,multimedya özelliklerinde...kısacası ekran ve video dışında k750i tabi ki de üstün.kapansın artık bu konu
  • sen kimseyi dinleme k 750i al kardeşim sırf paranı boşa harçarsın 6280 alırsan
  • quote:

lafı bile olmaz hem müzik keyfinde hem fotoğraf kalitesinde pil dayanımında fiyat/performansında,radyoda,multimedya özelliklerinde...kısacası ekran ve video dışında k750i tabi ki de üstün.kapansın artık bu konu

6280'nin üstün yanları;

1-Video
    2-Ekran
    3-Tasarım;dizayn
    4-Malzeme kalitesi
    5-EDGE
    6-3G

Radyoda k750 üstünmüş peki kaç defa telefonunla radyo dinleyeceksin merak ediyorum hemde mp3 çalar'ın varken Multimedyada ise K750i'nin üstün olduğu fln yok tamamiyle sallamış .Sırf biraz daha güzel foto çekicem(otofokusdan dolayı) ve biraz daha yükses sesli müzik dinleyeceğim diye yukarıdaki şeylerden vazgeçmek hangi süper zekinin fikri bilemiyorum ama 6280 k750'yi ezdi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 7 Eylül 2006; 11:43:55 >

• @ Ultraslan_38
    6280'nin üstün yönleri hakkında yazdıklarının hepsine katılıyorum.

Fotoğraf, ses, pil ömrü, RDS destekli radyo, 4 GB'a artırılıbilir hafıza gibi konularda da K750i üstün.

Tartışma sizce fazla uzmadı mı?
  • Haklısında dostum da biri birşey deyince dayanamayıp sende yazıyosun sonra bi bakmışın 4 sayfa olmuş ama sen 4 GB olduğuna eminmisin ikiside max 2 GB olmalı
  • Hayır K750/w800/w810 max 4gba kadar destekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

quote:

lafı bile olmaz hem müzik keyfinde hem fotoğraf kalitesinde pil dayanımında fiyat/performansında,radyoda,multimedya özelliklerinde...kısacası ekran ve video dışında k750i tabi ki de üstün.kapansın artık bu konu

6280'nin üstün yanları;

1-Video
    2-Ekran
    3-Tasarım;dizayn
    4-Malzeme kalitesi
    5-EDGE
    6-3G

Radyoda k750 üstünmüş peki kaç defa telefonunla radyo dinleyeceksin merak ediyorum hemde mp3 çalar'ın varken Multimedyada ise K750i'nin üstün olduğu fln yok tamamiyle sallamış .Sırf biraz daha güzel foto çekicem(otofokusdan dolayı) ve biraz daha yükses sesli müzik dinleyeceğim diye yukarıdaki şeylerden vazgeçmek hangi süper zekinin fikri bilemiyorum ama 6280 k750'yi ezdi bile

asıl bol keseden atan sensin bu iki telefon defalarca elimden geçti.her özelliklerini,karşılaştırmasını yaptım bariz farkla k750i üstün

• k750i nin kamerası hiç şüphe yokki super,fakat joystick adamı deli eder...durmadan bozuluyo sırf joystick icin telefon degiştirdim ben
  • quote:

quote:

6280'nin üstün yanları;

1-Video
    2-Ekran
    3-Tasarım;dizayn
    4-Malzeme kalitesi
    5-EDGE
    6-3G

hocam desteksiz atma lütfen
    ekranda k750i daha üstün 3g henüz tr de kullanılmıyo
    malzeme kalitesinde iyi olabilir dizaynı ise zevk meselesi

• Hadi be
    quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

ya nasıl k750 diyonuz daha ya
    o telefon ölmüş be
    ekranı küçücük
    joystiği bozulmayan kalmadı herhakde
    kasası iğrenç bişey
    bi de karşılaştırdığınız telefon 6280 be
    en parlak ekranlı tellerden
    onun estetiği yeter be
    iki kameralı üztüne üstlük

ya belki k750 nin iyi yanları vardır ama genel olarak 6280 le yarışamaz be...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 7 Eylül 2006; 22:28:25 >
  • arkadaşlar bi kere radyoda k 750 üstün diye bi şey yok görsel radio nun ne demek olduğunu bilmiyosunuz heralde biride tutmuş k750 nin ekranı daha iyi demiş güldürmeyinsırf kamerayı iyi çekiyo diye k750 alınacaksa vay halimize gider bir ufak fotoğraf makinası onla idare ederim daha iyi sanki 10 mp lik kameraları varmış gibi konuşuyorlar 6280 kamerası o kadar sanıldığı gibi kötü deyil çektigi fotoğrafları görseniz ağzınız açık kalır neden bu 6280 i çekemiyorlar anlamadım video çekimden bahsedemiyolar adamlarda 640* 480de izleme zevkine asla ulaşamıycaklar hele bu çekimleri bilgisayarda izlerken asla tam ekran izleyemiycekler
  • arkadaşlar bide 6280 tanıtılırken bir multimedya canavarı diye tanıtılmıştı multimedyada 6280 in üstüne yok kim diyo multimedya özelliklerde k 750 üstün
  • bende 6280 kullananları tınıyorum cok mennunlar herzaman ikisi arasında 6280 derim
    alacaksanız sakın kacırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza keskinkılıç

quote:

quote:

6280'nin üstün yanları;

1-Video
    2-Ekran
    3-Tasarım;dizayn
    4-Malzeme kalitesi
    5-EDGE
    6-3G

hocam desteksiz atma lütfen
    ekranda k750i daha üstün 3g henüz tr de kullanılmıyo
    malzeme kalitesinde iyi olabilir dizaynı ise zevk meselesi

Eğer k750i'nin ekranı daha iyiyse o zaman bende 3310 k750i'den daha iyi derim. Ya arkadaşlar yorum yaparken lütfen destekli sallayın. Dizayn zevk meselesi olabilir ama bi anket yapsan her yüz kişiden 99.342'i 6280 der. K750i'nin dizaynını beğenmek çok farklı bir zevk meselesi Onu herkes başaramaz. Ayrıca ben 6280'nin k750'i yi ezdiği 6 tane özellik saydım daha çıkıpta ''k750'i 6280 bariz şekilde üstün'' gibi acaip yorumlar yapmanın mantığı ne anlamıyorum

• psikopat_demobil senin 6280 le ne alıp veremediğin var yoksa şu kedi uzanamadığı ciğer hesabı bişeymi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockmanxxx

psikopat_demobil senin 6280 le ne alıp veremediğin var yoksa şu kedi uzanamadığı ciğer hesabı bişeymi

6280 im olacağına telefonsuz kalırım daha iyi(w800 den 6280 e geçmek mantıksız.yani''kedi uzanamadığı ciğere pis'' der lafı benim için geçerli değil zaten benim w800,6280den bin kat üstün.zaten yakında N73 alıyorum napiim 6280i.multimedya olarakta k750i üstün.video,resim düzenleme programları,otofocus,makro,rds,megabass bunların hangisi 6280 de var.k750i yi de tanıtırlarken multimedya devi diye tanıttılar merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 8 Eylül 2006; 20:48:42 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.