Şimdi Ara

6280 mi k750i (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi herkez nasıl 6280 der hyaret içindeyim
    özellik bakımından k750i nin yanına yaklaşamaz
    malzeme kalitesine bişey diyemem ama
    bu kadar kişi 6280 diyo git 6280 al bari
    ama k750i si olan bi arkadaşın falan varsa
    karşılaştırma ikisini moralin bozulur
  • k750'nin kasası kalitesiz oke ama 6280'in ki de iyi değil ki be kardeşim kasası oynamayan tek bir 6280'li var mı aramızda (dürüst olmak şartıyla) yoktur.Bu da çok kötü bence kasanın oynaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza keskinkılıç

abi herkez nasıl 6280 der hyaret içindeyim

bende her ikisinden de kullandım ve kıyaslamayı yaptım.ses,fotoğraf,şarj dayanımı,hız,multimedya,radyo çekimi her şeyi k750i.sadece 6280 ekran ve videoyla k750yi geçti onun dışında k750i üstün.herkesin 6280demelerinin nedeni ya 6280 kullanıcıları yada acayip nokıa fanatikleri.ben hiç taraf tutmadan inceleedim.k750i daha ağır bastı.bu arada k750nin videosu pek tatmin edici değil ama ekranı fazlasıyla tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 10 Eylül 2006; 3:42:22 >

• 6280.. nedense hiç düşünmedim bile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

bende her ikisinden de kullandım ve kıyaslamayı yaptım.ses,fotoğraf,şarj dayanımı,hız,multimedya,radyo çekimi her şeyi k750i.sadece 62802 ekran ve videoyla k750yi geçti onun dışında k750i üstün.herkesin 6280demelerinin nedeni ya 6280 kullanıcıları yada acayip nokıa fanatikleri.ben hiç taraf tutmadan inceleedim.k750i daha ağır bastı.bu arada k750nin videosu pek tatmin edici değil ama ekranı fazlasıyla tatmin edici

Kanki sen hani artik nokiaciydin hani sonyericsson telefon yapamiyodu??en iyisimi ben n73 sana biraz daha oveyim yoksa seni karsi tarafa kaptiracaz bu gidisle

• benn ne zaman öle şey dedim lem.ben hem s.e. ciyim hem nokıa cı.w800ümü asla satma N73 alsam bile.hey allahım yaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: nizarkan

quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

bende her ikisinden de kullandım ve kıyaslamayı yaptım.ses,fotoğraf,şarj dayanımı,hız,multimedya,radyo çekimi her şeyi k750i.sadece 62802 ekran ve videoyla k750yi geçti onun dışında k750i üstün.herkesin 6280demelerinin nedeni ya 6280 kullanıcıları yada acayip nokıa fanatikleri.ben hiç taraf tutmadan inceleedim.k750i daha ağır bastı.bu arada k750nin videosu pek tatmin edici değil ama ekranı fazlasıyla tatmin edici

Kanki sen hani artik nokiaciydin hani sonyericsson telefon yapamiyodu??en iyisimi ben n73 sana biraz daha oveyim yoksa seni karsi tarafa kaptiracaz bu gidisle

• quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

6280.. nedense hiç düşünmedim bile..

keşke uzun uzun düşünseymişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 10 Eylül 2006; 3:42:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karleone

işte şimdi attınız joystic sorunuymuş ne joystici gayet sağlam 6280 onun yanında hurda yığını gibi tamam nokia kalitesine bişi demiyorum ama k750i ezer ve geçer bende k800i var ve çok memnunum ondan önce k750i vardı ondanda çok memnundum hem sonyericcson gibi bir teknoloji deviyle yarışamaz o

+1
    hem bununla birlikte artık nokiacıların görmeleri gereken bişey var ki o da şudur,aldığınız "cep" telefonunu kaçınız cebinizde rahatlıkla gezdirebiliyosunuz??ekranın büyüklüğünden bahsetmişsiniz ama ekran ne kadar büyük olursa olsun çözünürlük ekran büyüklüğüne ne kadar yakınsa bir ekran o kadar başarılıdır..edge desteği hariç (symbianı saymıyorum çünkü java desteğiyle artık neredeyse tüm symbian uygulamaları java platformunda da var) başka bir avantajı yok..video kalitesinden bahsedenlere şöyle bi sorum olucak,kaçınız çektiğiniz videoları
    bilgisayarınızda ya da televizyonunuzda izliyosunuz merak ediyorum..
    fanatiklikle ilgisi yok ama nokia hala "cep" telefonu üretmeyi başarabilmiş bir firma değil..

• k750ş, eziklerin telefonu...
  • quote:

k750ş, eziklerin telefonu...

Bunun ne demek olduğunu açıklayabilir misin? Herkes istediği telefon modelini ve markasını kullanmakta özgürdür. Hiç kimse de herhangi bir telefon modelini kullanan insanlara laf atma hakkına sahip değildir !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: airjordan_tr

k750ş, eziklerin telefonu...

felsefeye bak yaaa
    akıl fikir yarabbim ne alakası var
    k750 1 yıldır piyasada olmasına rağmen yeni çıkanlara kafa tutacak kadar kaliteli ve çok özellikli bir telefondur.foto ve ses konusunda başarısını iddiasını bilmeyn yok
  • kesinlikle 6280 özelliklerde iyi karizmasıda
  • 6280
  • Yazdıklarınızı okudum. Ve bunları yazmak için foruma üye oldum. Olayı fanatizm boyutuna getirmiş arkadaşlar ! Bu telefonları yapan fabrikalar sizin malınız mı? K 750i veya 6280 satılınca piyasada siz mi para kazanacaksınız ? Bir marka için neden bu kadar kendinizi parçalıyorsunuz ? Marka saplantısı içinde olmak ilkel benliktir. Bu telefonlara para veriyoruz. Hem de "iyi para" veriyoruz. Markanın önemi yoktur. Hangi firma daha iyi telefonu yaparsa gidip onu alırız. Sizin konuya gelince ; ben k750 i aldım. Piyasaya baktım o sıra bu hoşuma gitti aldım. Fakat rahatlıkla eleştirebilirim.

1.Ekranına toz kaçıyor
    2.Ekranı küçük
    3.Malzeme kalitesi vasat
    4.Kamera çekimi kötü
    5.Tuş takımından ve kasadan gıcırtılar geliyor

Aynı zamanda övebilirim de ;

1.Foto kalitesi oldukça yüksek 2mp birçok telefon ile kıyasladım daha iyisini görmedim
    2.Ses kalitesi iyi
    3.Kompakt tasarımı var ( Fakat bu ekranın küçük olmasına yol açmış iyi mi kötü mü bilemiyorum pek )
    4.Açılış ve menuler arasında ulaşım oldukça hızlı vs vs.

Diğer sayılan özellikleri ( Edge, 3g, Baskonuş vs.) pek kullanmıyorum o yüzden bir yorum yapmayacağım.

Sonuç: Bu telefonu değiştireceğim zaman yine araştırıp aklıma en çok yatan, tasarımını beğendiğim, fiyat/performans verimliliği olan bir telefon alırım yine. MARKASI DA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL....

• Tabiki W810.
  • @tungaozel çok güzel yazmışsın tebrikler. Aramıza hoşgeldin

Bu fanatiklik olayını bende anlayamıyorum.Bana en rahat , en kullanışlı geleni kullanırım.@tungaözel arkadaşımızın objektif yaklaşımı üzerine bende bir 6280 sahibi olarak görüşlerimi yazmak istiyorum.

1. Telefonun dışında kullanılan plastik çok kaliteli değil.ve bu yüzden telefonun gri olan yerleri , kolaylıkla çizilebiliyor.(çok dikkatli kullanmama rağmen)

2. Video izlerken ileri geri sarma yok. Böyle bir multimedya telefonuna bu özelliği nasıl koymayı nasıl unuturlar anlamıyorum.

3. telefonun kamerası resmen gücünü güneşten alıyor süpermen gibi. Kapalı alanlarda ne kadar kötüyse , güneşli ortamlarda o kadar iyi. Flaşı kullanışlı.

4. otofokus özelliğinin olmaması bence büyük bir kayıp.

5. Telefonun yazılımı stabil değil. Forumda 2-3 kişi sorunsuz kullanıyor diyebilirim. Yeni versiyon çıktı ama versiyon yüklettirmeye korkuyoruz telefon geri gelmiyor servisten.Eski versiyonla sorun yaşamayan ve mutlu olan bitek ben varım herhalde.

Artıları :

1. Video çekimi. Gerçekten kaliteli. 640x480 boyutlarında çektiğim videoları nero ile vcd yapıyorum ve televizyonda izliyoruz o derece.

2. ekranı şu ana kadar gördüğüm telefonlara göre çok net. Renkler keskin ve parlak.

3. Tasarımını çok beğeniyorum.

4. Telefonun herşeyi özelleştirilebiliyor yani ayarlanabiliyor.

5. Bilgisayardaki klasör sistemi gibi dosya sistemi var. Ve bilgisayar usb kablo ile bağladığımda sürükle bırak şeklinde her türlü oyun,video,mp3 leri atabiliyorum.

Kardeşim k750i aldı benden sonra. Ve bir süre karşılaştırma imkanım oldu. Fotoğraflara tarih atması çok güzel bir özellik bence. Ekranı 6280e göre küçük ve daha donuk geldi.Tuşların sert ve ufak olması beni rahatsız etti. Ama zevk meselesidir kardeşimde k750i yi daha çok seviyor.Bu yüzden lütfen kimse birbirine sataşmasın.Elin japonunun yaptığı el kadar alet için kavga etmeyelim.

• Arkadaşım sen zaten kararınını nokia'dan yana kullanmışsın

Bu soruyu sonyericsson böşümüne sorsaydın K750i diyeceklerdi
    Nokia bölümüne sorunca 6280 derler

ses ve fotoğraf konusunda k750i bariz önde ve daha kibar bir telefon iki telefona objektif olarak yaklaşırsan en doğru kararı verirsin...

Bana kalırsa K750i derim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 18 Kasım 2006; 11:21:18 >
  • Tabii ki 6280
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.