Şimdi Ara

6288 nasıl bir tel ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu tel hakkında bazı sorularım olacak :
    6288 nasıl bir tel ?
    6280 den farkları neler ?
    D900 e kıyasla nasıl ?
    cvplarınız için şimdiden tşkkürler...

• D900 daha karizma gibi duruyor..Fiyat farkıda var...

Bence 6288 Samsung un çoğunu yer...

Ama d720 d900 hariç
  • Ben uzun süre teknik olarak kıyasladım sonuçta elime parayı denkleştirince almaya gittim.En iyisi yazılanlar sonrasında ele alıp (hatta mümkünse kullanıp) değerlendirmektir diye düşünüyorum.Karizma düşünüyorsan D900 gerçekten daha iyi.6288 hemen hemen 6280 gibi ve ne yazık ki (Ben onu almayı düşünüyordum) kapağı çok iğreti hissi veriyor.Para sorunsa D720 hatta D600 listene girebilir.(Kızaklı almayı düşündüğünü danıyorum.Dükkanda dolduruşa gelip E900 almamanı da öneririm)
  • Nokia 6288 incelemem:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=10598699&key=Nokia%2C6288

Kısaca özetlemek gerekirse Nokia 6288'in ekranı (2.2 inç 240x320 piksel), video kayıt kalitesi (640x480@15 FPS 3GP), tasarımı ve hoparlör ses çıkışı başarılı. Ancak telefonun fotoğraf kalitesi iyi bir tablo çizemiyor, kızak makenizmasında ileri vadede problem çıkabilir, telefonun üzerinde parmak izleri rahatça görünüyor ve ekranın tozlanma riski bulunuyor.

6288, 6280 modelinin makyajlanmış versiyonudur. Samsung D900'ü tavsiye ediyorum.
  • Ben aldigim 6288 i bir hafta icinde 6233 ile degistirdim. Kizak bence cok rahatsiz edici sekilde oynamakta, ilerisi icin pek saglam degil gibi..
  • 6288 almanı önerrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Nokia 6288 incelemem:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=10598699&key=Nokia%2C6288

Kısaca özetlemek gerekirse Nokia 6288'in ekranı (2.2 inç 240x320 piksel), video kayıt kalitesi (640x480@15 FPS 3GP), tasarımı ve hoparlör ses çıkışı başarılı. Ancak telefonun fotoğraf kalitesi iyi bir tablo çizemiyor, kızak makenizmasında ileri vadede problem çıkabilir, telefonun üzerinde parmak izleri rahatça görünüyor ve ekranın tozlanma riski bulunuyor.

6288, 6280 modelinin makyajlanmış versiyonudur. Samsung D900'ü tavsiye ediyorum.

katılıyorum d900 u düşünebilirsin
    herhalde kızaklı telefon sevdan var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım d900 gibi...kendine has ,hiçbi telefonda olmayan özelliklere sahip bi telefonu kaçırma drim!!!

üstelik şu an indirimde 700 civarı!!!

inanılmaz özelliikleri var!!!

üstelik en ince!!!,en hafif,en karizmatik!!.....malzeme kalitesi süper....

d900 inceliceksen imzamda link var bi bak derim....
  • Bence 6288 ses kalitesinde güzel fakat görüntü kalitesi pek güzel sayılmaz ona göre düşün degerlendir derim
  • 6280 in kapağı ve kutusu değişik modeli haa bide 512mb kartı war ama yetmez zati

telefonu almadan çnce eline al bak! Çünkü bazılarının kapağı oynuyo! buna dikkat etmeyenlerde telefonapok atıo sonra

F/P olarak süper + karizmaa

6280 kullanıcısı olarak öneriyorum!
  • 6288'i 10 dk civarı inceledim, sana sadece kapak konusundan dolayı almamanı öneriyorum, hiç saglam gelmedi bana.. Samsung D900 tavsiye ederim siddetle eger kızaklı telefon seviyorsan..
  • 6288 tasarım açısından mükemmel.tek sorunu sürgülü kapak fazla dayanıklı deil.
  • Herkes sürgülü kapaktan şikayet etmiş; ben de ilk zamanlar öyle düşünüyordum, 6280 le karşılaştırınca ve biraz kullanmaya başlayınca kızak sisteminin ondan daha iyi olduğunu anlıyorsunuz. Alacak olanlara önerebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.