oly/edana/pathos/manes/logos/ronark serverlerinde 63 ile 65 arası warrior alınacaktır istedigim itemler.. shell set..(chitin sette olabilir) +7raptor vs.. herhangi bisi olabilir np onemli degildir ırkta onemli degildir sedataraz@hotmail.com
İstediğin itemlere biraz fazla kaçabilir ama sen yine de bir gözat http://forum.donanimhaber.com/m_19155537/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: TaiLunGpathosta 62 lwl +7 shell setli sheller kilitli :) 30k np li human warrior var satarım istiosanelindene var?
quote:Orijinalden alıntı: TaiLunGbişi yok onu almak sana kalmış Alıntıları Göster shellerin kitli olması kötu satardım en azından:D yok elinde raptor yada toto imapk falan olsa olur.. UPP..!!
quote:Orijinalden alıntı: undercebiboshellerin kitli olması kötu satardım en azından:D yok elinde raptor yada toto imapk falan olsa olur.. UPP..!!Alıntıları Göster toto granham veririm yanında
quote:Orijinalden alıntı: mstiyHangi şehirde istiyorsun?Alıntıları Göster 64lwl %50 pathosta yalnız item falan yok üstünde .....düşünürsen msj at bana....