Şimdi Ara

6300 biriktirdim ama karar veremedim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni hero alıcam nocturne mu alsam iyimidir yada onun gibi bir hero

şuan leblank - tryn fena sarıyo bu ikiliyi üçlü yapmak istiyorum

• Kog'Maw
  • lee sin al oynayaiblirsen sarar :D
  • Twitch Es #1
  • bu konu herkes beğendiği heroyu yazsın şeklinde devam eder.
  • brand al iyi çocuktur
  • kesinlikle orianna derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lee sin Irelia ve Nocturne olabilir.
  • mal-zahar al
  • Wukong
  • irelia

hiç oynamak nasip olmadı ama para biriksin alacam arkadas az birşey farm yapsın ölmuyor hatun ya
  • Orianna.
  • kennen
  • Akali al oyundaki en iyi şampiyondur kullanmasını bilene
    Geçen hafta penta kill attım akaliyle
  • Kog'Maw - Sağlam bir ultisi var ayrıca cooldown süreside oldukça kısa.
    Blitzcrank - Hem support gibi oynarsın kill yapmaya yardımcı olursun, hemde solo esersin. Ability Power kasarsan Mana Barrier pasifin çok güçlü olur ve canın azaldığında çok fazla can verir kısa süreliğine.
    Nocturne -Ultisi ile çok iyi gang atılır
    Irelia - Güçlü bir tank ayrıca çok iyi dps de olur
    Kennen - Takım oyunlarında utliyle bitirir işi
    Karthus - Kasmasını bilene çok iyidir, çok acıtan bi ultisi var
    Orianna - Oynaması zor, mid game'den sonra çok can yakar (Çoğu iyi oyuncu oyundaki en op karakter olduğunu söyler)

Zor oynayabilirsen ve range seviyorsan; orianna derim. Kog'Maw veya Karthus'u da dene ayrıca
  • 4800'lük orianna tek geçerim.
  • KogMaw : Pek zevk almıyorum. Neredeyse hiç 6300 verdim ama diğer range-ad'lerden pek fark göremedim. Madred ile iyi tank eritiyor orası ayrı. Fark göremedim derken pek zevk alamıyorum.
    Vladimir : Havuzu sayesinde çok iyi bir hero. Q spamlemek belli bir süre sonra sıkıyor.
    Kennen : İyi oyun taşıyor. Hero mantığı ve oynayışı çok zevkli.
    Blitz : En sevdiğim hero. Main'im diyebilirim. Grab çok zevkli bir skill. Team fight başlatabilen bir hero. O yüzden çok seviyorum.
    Lee Sin : Runes build yoksa resmen gıdıklıyor. Ama oynaması inanılmaz zevkli. Ordan oraya atlayan zıplayan mükemmel bir hero.
    Karthus : Çoğu kişinin söylediğinin aksine noob herosu falan değildir. Oynayışı da inanılmaz zordur.

Bende olup aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychomain

Kog'Maw - Sağlam bir ultisi var ayrıca cooldown süreside oldukça kısa.
    Blitzcrank - Hem support gibi oynarsın kill yapmaya yardımcı olursun, hemde solo esersin. Ability Power kasarsan Mana Barrier pasifin çok güçlü olur ve canın azaldığında çok fazla can verir kısa süreliğine.
    Nocturne -Ultisi ile çok iyi gang atılır
    Irelia - Güçlü bir tank ayrıca çok iyi dps de olur
    Kennen - Takım oyunlarında utliyle bitirir işi
    Karthus - Kasmasını bilene çok iyidir, çok acıtan bi ultisi var
    Orianna - Oynaması zor, mid game'den sonra çok can yakar (Çoğu iyi oyuncu oyundaki en op karakter olduğunu söyler)

Zor oynayabilirsen ve range seviyorsan; orianna derim. Kog'Maw veya Karthus'u da dene ayrıca

Blitzin pasifi mana kasınca güçleniyor.

• renekton al sağlam ve ölümcül aynı zamanda yıkıcı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

KogMaw : Pek zevk almıyorum. Neredeyse hiç 6300 verdim ama diğer range-ad'lerden pek fark göremedim. Madred ile iyi tank eritiyor orası ayrı. Fark göremedim derken pek zevk alamıyorum.
    Vladimir : Havuzu sayesinde çok iyi bir hero. Q spamlemek belli bir süre sonra sıkıyor.
    Kennen : İyi oyun taşıyor. Hero mantığı ve oynayışı çok zevkli.
    Blitz : En sevdiğim hero. Main'im diyebilirim. Grab çok zevkli bir skill. Team fight başlatabilen bir hero. O yüzden çok seviyorum.
    Lee Sin : Runes build yoksa resmen gıdıklıyor. Ama oynaması inanılmaz zevkli. Ordan oraya atlayan zıplayan mükemmel bir hero.
    Karthus : Çoğu kişinin söylediğinin aksine noob herosu falan değildir. Oynayışı da inanılmaz zordur.

Bende olup aklıma gelenler bunlar.

AP oynanırsa 16 levelda 300km öteden turret altı ashe vb. squishy championları 3 vuruşta öldürebilirsin.20 stack mejai ve blue buff ile 0.6 sec cooldown yapmıştım.Kaçış yoluna ulti basa basa full canlı adamı kesmek gibi birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestane Korkusu -- 12 Ağustos 2011; 22:58:41 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.