Şimdi Ara

6300 mı? d900 i mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kutu içeriği ve kamera açısından d900 ü tavsiye ederim..D900 ün kamerası 6300 a göre megapiksel, autofocus, flaş vs. olarak bariz bir şekilde üstündür.Ayrıca 6300 da 128 lik hafıza kartı çıkıyordu hatırladığım kadarıyla.Ama d900 den 1.gb. lık hafıza kartı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 15 Temmuz 2007; 19:00:05 >
  • kardeşim bence d900 almalısın hem özellikleri süper hemde sağlam bi telefon çünkü aynısı bende var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenoo

kardeşim bence d900 almalısın hem özellikleri süper hemde sağlam bi telefon çünkü aynısı bende var

Sağlamlık konusunda Nokia'dan daha iyi olacağını hiç zannetmiyorum.
  • elbette d900i..
    sadece şıklığı yeter..
    diğer markaya görede farklı özelliklerde sahip...

ugo teknolojisi..
    hırsız bulma özelliği..
    acil yardım mesajı..
    tv-out çıkışı...
    sağlamlık..
    hafiflik(85 gr.)...
    incelik(12.9 mm.)...
  • ugo daha trde yok, hırsız bulma acil bunlar hikaye sağlamlık ta nokia daha iyidir kesinlikle 6300 derim

http://www.gsmarena.com/nokia_6300-video-1800.php videosunu izledim hayran kaldım özel olarak telefonun bütün menulerini gösteriyorlar harika izleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 15 Temmuz 2007; 22:16:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reddes

ugo daha trde yok, hırsız bulma acil bunlar hikaye sağlamlık ta nokia daha iyidir kesinlikle 6300 derim

http://www.gsmarena.com/nokia_6300-video-1800.php videosunu izledim hayran kaldım özel olarak telefonun bütün menulerini gösteriyorlar harika izleyin derim

ugo daha yok diyosun evet haklısın ama tanıtım resmi ile kullanılıyor şu andada..
    galiba d900 ü görmemişsin..
    ben ikisinde inceleim...
    sağlamlıkta d900ün üzerin yok!
    hikaye dediğin özellikler en önemli ve kullanılan özellikleri ayrıca...

• ugo nedir kısaca bahsedermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: reddes

ugo daha trde yok, hırsız bulma acil bunlar hikaye sağlamlık ta nokia daha iyidir kesinlikle 6300 derim

Bence bizim Türkler daha iyi bir inceleme yapmışlar.:

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/inceleme/nokia6300/

• arkadaslar ben bu iki tel arasında hala karar verebilmiş degilim.

6630 kullanıyorum.aslında telefonun donanımı cok kuvvetli,teknik ozellikleri halen beni memnun ediyor ama terfi etmek istememin asıl nedeni boyutu ufaltmak.

6300 un bana gore artıları nokia alışkanlığım ve ve şık tasarımı

d900i ise foto kalitesi olmak üzere daha özellikli duruyor

fiyatlar yakın d900i 550, 6300 500ytl izmirde nakit bulunabiliyor.

yorumlarınızı bekliyorum
  • Bende 6300 kullanıyorum sesi güzel şarjı dayanıyor... Şık ve ince karizmatik kamerası biraz az performans veriyor... Ama yinede bence d900i daha ahır basıyor...
  • D900i'nin kamerası çok iyi,bence D900İ almalısın ama 6300 16 milyon ekranı geçmemek lasım
  • Dostum doğru söylüyorsun ekranı çok güzel 16 milyon renk
    quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

D900i'nin kamerası çok iyi,bence D900İ almalısın ama 6300 16 milyon ekranı geçmemek lasım
  • Ekran ve ses kalitesine önem vermeyip; kamera ve görünüşü ( kızaklı olmasından dolayı ) ön plana çıkarıyorsanız d900 ü öneririm.
  • normal kullanımda sarj surelerini karsılastırabilir misiniz?
  • 6300 ın ekranına toz kaçıyor ve bence bu bir telefonu almamak için son derece yeterli bir sebep. aynı şekilde bende araştırmıştım ve ben d900ide karar kıldım. hem özellik olarak hemde tasarımının şıklığında d900i çok ağır basıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: just sky

6300 ın ekranına toz kaçıyor ve bence bu bir telefonu almamak için son derece yeterli bir sebep. aynı şekilde bende araştırmıştım ve ben d900ide karar kıldım. hem özellik olarak hemde tasarımının şıklığında d900i çok ağır basıyor.

Ben de bu toz kaçıyor olayını anlamıyorum
    Eşimin 6300'ı var 2 aydır falan kullanıyor herhalde hiç toz yok.
    Siz birinden toz kaçıyor diye mi duydunuz? yoksa kullandınız da tecrübe mi ettiniz merak ettim.
  • Kesinklikle kulaktan dolma fikirler
  • kız arkadaşımda var ve ekranın içi toz dolu. kulaktan dolma fikirler değil yani. belki onun kullanım hatasından kaynaklanıyor olabilir, bir şekilde becermiş olabilir ama benim gördüğüm odur.
  • d900
  • arkadaslar bende kendıme we kardesıme telefolon almayı dusunuorum...kardesım boyunun bır mıktar daha kısa olması sebebıyle we walkman dolasıyla w810iyı tercıh ederken ben 6233,6300, we d900i arasında kalmıs durumdayım...
    fiyatlar konusunda son durum ise 6233 we 6300 400 ytl cıvarlarında d900i ise 550 ytlye yakın bır fıyatı war...

aslında sırf nokia oldugu ıcın 6233 demıstım ama son 6300 gordukten sonra kafam karıstı ozellıkle de ekranı yuzunden...

sımdı durum su kı 6233 de benı cezbeden ozellık flas olmamasına ragmen foto cekımlerının son derece guzel gozukmesı ıdı...
    d900i nın tasarımı we kameradakı flash benı ona cekerken aradakı 150ytllık fark ıtmesıne sebep oluyor...
    sımdı durum bu iken 6300ın 6233den teknık olarak tek farkı ekranı we kızıl otesı olmaması gıbı gozukuor...aynı zaman boyut olarak daha ınce we bırazcık daha kısa olması avantaj ıken tus dızılımı ozellıkle yes ve no tuslarının seklı ıtıbarı ıle son derece ıtıcı gozuktu bana...

kafam karma karısık oldu... :) buyuk ıhtımalle 2 yada 3 hafta ıcınde telefonları alıcagım. Bekledıgım bır telefon olan 6500 slıde'ın tahmınen 700-800ytl cıvarlarında pıyasaya gırecegını dusundukten sonra daha fazla beklemenın we euro bı kıllık yapmadan telefonu almayı dusunuorum... guzel bır karsılastırma yapılmıs aslında ama bırı bana tasarımını boswer sırf su yuzden d900i yi boswer gıt 6300 al dıyebılırmı? yada tam tersı bak d900i de su ozellık war kı bu ozellık 150 ytlye deger dıyebılırmı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.