Şimdi Ara

6300 mı? d900 i mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bence 6120 classic serisini de alternatifler arasına katmalısınız.6300 düşünen bir kişi symbian a da yakınlık duyuyorsa kesinlikle 6120'yi beğenecektir. 369Mhz ile telefon symbian olmasına rağmen adeta uçuyor. Çift maera 16 milyon renk 3,5G (HSPDA) desteği ile muhteşem bir makina. Ben aldım kullanıyorum,mutluyum,huzurluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar bence 6120 classic serisini de alternatifler arasına katmalısınız.6300 düşünen bir kişi symbian a da yakınlık duyuyorsa kesinlikle 6120'yi beğenecektir. 369Mhz ile telefon symbian olmasına rağmen adeta uçuyor. Çift maera 16 milyon renk 3,5G (HSPDA) desteği ile muhteşem bir makina. Ben aldım kullanıyorum,mutluyum,huzurluyum

Ses açısından biraz bilgi verirmisin? W810i veya 6233 kullanan biri bu telefonun hoparlör ve kulaklık ses çıkışından memnun kalır mı sence?
  • Bu arada bende de 6300 var hoparlör çok iyi Şüphen Olmasın Yani ama kulaklıkta vasat, D900i' de kulaklıkta da, hoparlörde de vasat
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

quote:

Orjinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar bence 6120 classic serisini de alternatifler arasına katmalısınız.6300 düşünen bir kişi symbian a da yakınlık duyuyorsa kesinlikle 6120'yi beğenecektir. 369Mhz ile telefon symbian olmasına rağmen adeta uçuyor. Çift maera 16 milyon renk 3,5G (HSPDA) desteği ile muhteşem bir makina. Ben aldım kullanıyorum,mutluyum,huzurluyum

Ses açısından biraz bilgi verirmisin? W810i veya 6233 kullanan biri bu telefonun hoparlör ve kulaklık ses çıkışından memnun kalır mı sence?

6233 hiç kullanmadım ve sesini duymadım ama hoparlör sesi w810i den yüksek. Bas vuruşları fena değil,aynı zamanda telefonun müzik çalar menüsünde 3Dses menüsü,stereo genişletme,eko,balans,bas etkinleştirme,v.b. seçeneklerde mevcut.
    Kulaklığa gelince,telefon üzerinde 2,5 mmlik jack girişi mevcut ve kutunun içerisinden çıkan hoparlör bir W810i kullanıcısın tatmin edecek seviyede olmadığını söyleyebilirim. Ama bu girişe uygun adaptör ya da daha kaliteli bir 2,5mm lik kulaklıkla iyi bir perf. elde edilir diye düşünüyorum;hatta bilen varsa bana da tavsiye ederse sevinirim.

• D900i.
  • ben her ıkı telefonu kullandım.ilk olarak 15 gun kadar 6300 ı kullandım.sonrasında d 900i ye gectım onda da 2, haftam doluyor.6300 ın ses kalıtesı d900i ye göre cok cok ıyı.kulaklıktan hiç dinlemedım ama..
    ayrıca d 900i de mesaj uyarı sesi olarak özel melodi kullanamıyorsunuz.bu benım sinirimi bozdu biraz.kamerasında cok farklılık göremedım ama samsung burun farkıyla önde olabilir..sms olayını cok kullananlar için d 900i nın tusları cok pratik deil.bilmiyorum en azından ben pek alısamadım..6300 daha iyi gibiydi
    bilmiyorum ben pek d 900i ye ısınamadım ayrıca samsung modelleri çok birbirine benzer oldu eger d900i nin black inden alırsanız görünüşü aynı e250 gibi oluyo buda sinir bozucu bi etken..alıyorsanız silver modelını tercıh edin..
    acıkccası 6300 ile d 900i arasında bariz bariz fark göremedim.eger benım gibi nokia tutkunu varsa hiç gerek yok derim d 900i ye..nokıa ya devam edin bence..bende ilk fırsatta daha kullanışlı bir nokia modelıne gecmeyi düsünüyorum

• Samsung'un bütün modelleri aynı. Tarzları belirli D500 tutunca aynı çizgiden devam ettiler. 56 telefonunda 56 sı kapaklı olur mu? birinin tuşu yan diğerinin üste bir üst model oluyor. Ben samsung'a telefon demiyorum. ikinci sınıf telefon izlenimi veriyor.

6300 çok kaliteli görünüyor. Gerçi son zamanlarda fiyatı düşünce fırıncıda da oldu, simitcide, genel müdürde de:) Ortak kullanılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.