Şimdi Ara

6300 yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6300 biriktirdim ben çok adam kesmeyi seven biriyim zevkli champları seçiyorum genelde aklım irelia ya takıldı nasıl bir hero bu irelia izledim spotligtını sizce bunlada çok adam kesilebilirmi yada twich mi alsam?

• Al renekton gir aralarına penta yap çık
  • Renektona alışabilirsen affı yok çok iyi bir hero ama irelia da o kadar zor değil başlarda imkan olursa diğer takım arkadaşlarn iyiyse daha doğrusu güzeL kasarsın ama genelde solo girdiğim bütün oyunlarda oyununu ağzına ediyorlar . bunu da bil yani solo girmiceksen sıkıntı yok irelia renekton bunlar penta killlik herolar
  • irelia da renektonda var fakat bu yeni çıkan herolardan en iyisi şu an talon.yerinde olsam kesinlikle talon alırdım
  • Kasma bu kadar master yi al devam et
  • İreila al iyi off tanktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock4everb

Renektona alışabilirsen affı yok çok iyi bir hero ama irelia da o kadar zor değil başlarda imkan olursa diğer takım arkadaşlarn iyiyse daha doğrusu güzeL kasarsın ama genelde solo girdiğim bütün oyunlarda oyununu ağzına ediyorlar . bunu da bil yani solo girmiceksen sıkıntı yok irelia renekton bunlar penta killlik herolar

Canım kardeşimelon düşük değilse solona etmezler korkma.
    150 win 300 loss olursa tabi noob gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi kill almak istiyorsan brand veya vayne i alabilirsin .
  • Hocam 6300 IP verip aldığım, en çok zevk veren champion benim için Lee Sin'dir . Off Tank olarakta oynayabilirsin kaçıp uçup atlayabilirsin :D Jungle'da adamlarla dalga geçebilirsin :D Skilleri'de gerçeten çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fRanz2011

quote:

Orijinalden alıntı: rock4everb

Renektona alışabilirsen affı yok çok iyi bir hero ama irelia da o kadar zor değil başlarda imkan olursa diğer takım arkadaşlarn iyiyse daha doğrusu güzeL kasarsın ama genelde solo girdiğim bütün oyunlarda oyununu ağzına ediyorlar . bunu da bil yani solo girmiceksen sıkıntı yok irelia renekton bunlar penta killlik herolar

Canım kardeşimelon düşük değilse solona etmezler korkma.
    150 win 300 loss olursa tabi noob gelir

440 win 300 küsür lose var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

İyi kill almak istiyorsan brand veya vayne i alabilirsin .

Bro bende Brand alacagimda kararsizim biraz bahsedermisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuccAs

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

İyi kill almak istiyorsan brand veya vayne i alabilirsin .

Bro bende Brand alacagimda kararsizim biraz bahsedermisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_42234075/mpage_1/key_/tm.htm

Irelia - Renekton - Leesin önerebileceğim 6300.

JuccAs = Brand önerisi için yazmıştım tavsiye konusunda. Pasif skilli blaze attığın minion veya champion'a maksimum canından %2 magic damage vurur saniye başına. Q skill'i skillshot ve damage verir. Eğer target blaze'liyse stunlanır. W'si Brand'in en sevdiğim skill'idir. Bastıktan (yaklaşık) 1 saniye sonra seçtiğin yerde ateş oluşur. (Bkz :http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110417185941/leagueoflegends/images/d/de/Pillar_of_Flame.gif) Eğer target blaze'liyse W %25 daha fazla vurur. E skill'i ise birisini seçersin ve onda alevler oluşur. Eğer target blaze'liyse yanındakilere de hasar verir. Ultisi ise bir champion'u seçtiğinde Brand ona alev topu yollar. Eğer yanında minion veya champion'lar varsa ona da seker. Eğer target blaze'liyse ultisinin sekme hızı artar.

• ben en çok killimi vayne ile yaptım.twitchle de quadra yaptım pentaya çok yaklaşmıştım.vayne tavsiye ederim.brandle de iyi kill alabilirsin
  • Burada boş yerimiz kalmadı sizi üst kata alalım :http://forum.donanimhaber.com/m_42234075/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.