Şimdi Ara

Çok acil yardım HD7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar öncelikle yanlış yere açtıysam affola. Benim sistem:
    Hd7850 2gb 256 bit
    i7 3770 3.8 ghz
    8gb ram diye devam ediyor.
    şimdi sorun şu ekran kartım tam 65 dereceye geldimi kapatıyo kendini siyah ekran oluyo fan duruyo vesaire vesaire.
    Power supply dan sanıyodum önce ama sonra msi afterburner yükleyip dereceye bakınca farkettim 65-66 derece oldumu kapanıyo fan duruyo kendini korumaya alıyo bu ekran kartı. Oysaki gta 5 i felan very high -high ayarda oynuyorum 55-60 fps kasma yok ama ekran kartı haliyle grafikler yüksek olunca 65 derece oluyo kapanıyo. Şimdi benim acil yardım istediğim konu bakıyorum millet 90 derecede oynuyor benim kart 65-derecede kendini korumaya alıyo.Bunu arttırmanın yolunu bulamadım biosa girdim cpu için sıcaklık limiti var ama gpu için yani ekran kartı için göremedim. Lütfen acil yardım edin tam oyunun en zevkli anlarında birden pc nin fişini takıp çıkartmak zorunda kalıyorum.

• ekran kartı sistemi kapatmaz güç kaynağı kapatır, güç kaynağınız nedir?
  • Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Thermaltake litepower 600 Watt 12v kanalından 460 Watt veren bi psu.
    Ama dostum ekran kartı 65 olunca gidiyo ve sadece ekran kartı kapanıyo. Klavye mouse fanlar ışıklar devam ekrandan görüntü gidiyo sadece ...
  • Dediğim gibi sadece ekran kartı duruyor diğer herşey devam çözüm bulamıyorum
  • evet o zaman kart kapanıyor ama benim bildiğim 7850 modelinde 65 olunca kapanma diye bir olay yok o çip 80-90 gider bir şey olmaz acaba kartın elektrik aksamında mı sorun var?ayarı da olmaması lazım 65 olunca kapan diye.arkadaşlarından başka kart temin et ve elindeki kartı onların sisteminde 65 derece yap sorun karttan mı anlamış olursun.
  • Peki biostan cpu nun kapanmasını ayarlayabildiğimiz gibi ekran kartının kapanma sıcaklığını ayarlayamıyomuyuz?
  • ekran kartı bu ısıya geldiğinde kapansın diye bir ayar yok ne anakart biosunda hatta ekran kartının biosunda bile böyle bir ayar yok onu unut.kapanma işini bir çip ile yapıyor olabilirler.senin karttaki sorun yazılıma pek benzemiyor fiziksel bir hasar hata var o yüzden garantisi devam ediyorsa gönder etmiyorsa tamirci bul diyeceğim ama bu işten anlayan birini bulamazsın büyük ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.