Şimdi Ara

6303 alacağım fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6303 almayı planlıyorum arkadaslar benım 6500 slide telefonum vardı baya yavaşladı nedense bide üst tuşunun bıtanesi bozuldu garantiye gönderdım ama garantisi 5 ay kaldı oyuzden satıp aynı özelliklerde bi telefon aradım ama 300 lra param olacak en uygun bunu buldum hemde mesajlaşıyorum cok U800 alacaktım onuda bulamadım hıc bıyerde her neyse 6303 de yazılımsal problemler varmış 6303i ninde video fps si 8 sanki 6303 daha iyi gibi geldi sizce 6303i yi beklemelimiyim?

• güncel
  • ++++++
  • yorum yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • +++++++++++++++++++
  • yardım lütfennnnnnnnnnnnnnn
  • aynı şeyi bende düşünüyorum x3 de güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6303i türkiyeye gelmeyebilir diyorlar ama net bir bilgi değil bu 6303 e gelince 10.10 yeni versiyon ile ufak tefek olan program hataları giderildi geçen gün ben kvk da yüklettim yeni versiyonu sorunsuz bir telefon tavsiye ederim

U800 den uzak dur bir önceki telefonumdu kendisi doğru düzgün özelliği yok ayrıca menüleri filanda inanılmaz yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 16 Mart 2010; 1:50:03 >
  • şu kare tuşu problemi ve kameradaki çizik çizik görüntü diyorlar bide sesi çok azmış okadar abartlımı problemleri kardeş?
  • Kare tuşu problemi bende yok gayet kullanışlı kamerada çekimden önce biraz karıncalanma var ama resim yada videoyu çekince o karıncalanmalar olmuyor net oluyor sesi söylenenler kadar az değil önceki telefonum samsung u800 den kat kat fazla diyebilirim
  • Kare tuşu problemi son versiyonda kalktı.
    Vidyo çözünürlüğü haricinde, 6303i daha iyi. Ama ne zaman gelir belli değil.
    Onda usb şarjı,yüksek harici dahili hafıza, avi vidyo oynatma bi de kamera farkı varmış.
    Kamerada çizik görüntüden kasıt karıncalanma ise o çekimden önce oluyor fotoda çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.