Öncelikle herkese selamlar bir süredir oynamış oldugum charı satmaktayım. itemler ve char hakkında genel bilgi
Server:AKARA Karakter:Warior 64 lvl %48 (karus) Nick:ISchweppeSI Np:8,5 k(1 haftada kasabildigim np dc ler koxp yüzünden bu kadar oldu)
İTEMLER: +8 RAPTOR(+5 rebit-187 ap/80 posion damage) +7 Warior shell set(+1 rebit)(BUGLU SHELLERDEN DEGİLDİR.) +7 Warior dd(15) +0 Warior Pendant +0 String of skulls 62 Scram Kagıdı 1 tane +8 4 tane +7 undy kıyafet seti +8 kalkan
ÜZERİNDE BULUNAN BÜTÜN İTEMLER KİTLİDİR GÖREV TAKILARI EKSİKSİZ(kitli vaziyette)
Eslantta Crimson wing ve Gargoil görevleri - Anahtar görevi -lich görevi durmaktadır. bütün itemleri kitli vaziyettedir. chara 1 defa Platium premium alınmış olup kesn kodu mevcuttur.
Charda Akara piyasasına göre 30-33 gb lik item bulunmaktadır. Gb olarak hesapladıgında 240-250 TL arası bişey yapıyor charı itemleriyle birlikte 225 YTL GİBİ Bİ FİYATA BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM..!!! (lütfen düz olsun şu olsun bu olsun gibi tekliflerle eklemeyiniz.) Chara 1 dk bakıp çıkabilirmiyim veya 55-52-63-62 vs gibi 7-8 char ile chara talip olmayınız..!! VE LÜTFEN AMA LÜTFEN CİDDİ ALICI ARKADAŞALRIM EKLESİNLER.
(Ayrıyeten Yan char 63%20 mage ve diger karakter slotuda boştur)
+68 itemli MAGE-PRİEST-ROUGE ile takas düşünebilirim. (RONARK VE AŞAGI SERVERLARDA OLABİLİR) >>>>>>Ankara'dan alıcı yada aracı bulan arkadaşlarla YÜZYÜZE ALIŞ-VERİŞ YAPMAYI TERCİH EDERİM. (Ya Ankarada ikamet edenler talipli olsun yada Ankara'dan aracı bulsunlar)
herkese iyi forumlar dilerim.. şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun (Charda bugün pre bitti oyuna giremiyorum oyuna girer girmez resimleri yüklemeye çalışacagım)
iletişim için ::: >>SchweppeS06@hotmail.com ekleyiniz yada siz mail bırakın ben ekleyeyim.
64 Görevi (Paper Dd) % kaçta açıldı söylersen sevinirim Bu arada Up
quote:
Orjinalden alıntı: MeLanKoLia*
64 Görevi (Paper Dd) % kaçta açıldı söylersen sevinirim Bu arada Up
daha o görev bile yapılmadı duruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme