Şimdi Ara

64 bit 8.1 yüklesem bu sistemde çalışır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gb ram var ve amd nin eski nesil çift çekirdekli athlon 4200+ işlemci var. Bu sisteme windows 8.1 64 bit kurmak istiyorum sıkıntı olmaz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 15 Şubat 2015; 13:17:02 >

• 4gb ram altında 32 bit önerilir.Ayrıca ram az olduğundan bi fark olmayacaktır.
  • İşlemci 64 bit destekliyorsa sıkıntı olmaz ancak bazı 64 bit programlar daha fazla RAM harcar ve 32 bit sistemler 3,25 GB RAM'den fazlasını görmezler. 0 - 3,25 GB RAM arası sahiplere 32 bit önerilir bu yüzden...
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de İntel Core 2 Duo E4500 İşlemci var 3GB'da ram acaba Windows 8.1 Pro 64 Bit'i destekler mi?
  • Core 2 işlemcilerin 64 bit desteği mevcuttur, destekler.

Kaldı ki, eski bilgisayarımdaki 2004 model Pentium 4 işlemcim bile 64 bit destekliydi. 64 bit desteği günümüzde kullanılan hemen her işlemcide vardır, o yüzden bundan pek bahsedilmiyor direk RAM miktarına geçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Şubat 2015; 20:22:23 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler

Orjinal sürümünü satın almadan evvel açıkçası internetten indirip denemek istiyorum. Bu arada format için herhangi bir bios ayarı vs. Yapmama gerek var mı yoksa direk atılabiliyor mu W7 gibi hocam?
  • Anakart UEFI destekli değilse direk Windows 7 kurar gibi kurabilirsiniz. Bu arada emin değilim ancak Windows 8.1'in bazı eski anakartları desteklemediğini biliyorum, yukarıda bahsettiğim sisteme 8 kurabildiğim halde 8.1 kuramamıştım bu yüzden. Ancak Core 2 Duo ve Pentium 4 arası nesil farkı var, kullandıkları anakartlar farklıdır, sıkıntı olacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Şubat 2015; 20:30:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.