Şimdi Ara

64 Bit bilgisayara 32 bit yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc 64 bit idi ben aldıgımda . işte ondan sonra bozuldu ben bunu tamirciye yolladım format falan atmış . Fakat pc şuan 32 bit ? Sorun yok gibi şuan . Fakat 64 ile 32 bit arasında ne fark olur . Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zzubeyirr

Arkadaşlar benim pc 64 bit idi ben aldıgımda . işte ondan sonra bozuldu ben bunu tamirciye yolladım format falan atmış . Fakat pc şuan 32 bit ? Sorun yok gibi şuan . Fakat 64 ile 32 bit arasında ne fark olur . Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim

32 bit 4 gb ram kadar destekler daha üstünü görmez. 64 bit olduğunda hem 4 gb ve üstü kullanabilirsin hemde sistem kaynaklarını daha etkin kullanır. 64 bit üzerine 32 bit yüklemek gibi bir durum yok en baştan format atılması gerekir.
  • çok saolasın tekrardan kuracagım varsa bildiğin 64 bit ultimate yada professionel torrent linki yada sağlam format linki varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: zzubeyirr

Arkadaşlar benim pc 64 bit idi ben aldıgımda . işte ondan sonra bozuldu ben bunu tamirciye yolladım format falan atmış . Fakat pc şuan 32 bit ? Sorun yok gibi şuan . Fakat 64 ile 32 bit arasında ne fark olur . Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim

32 bit 4 gb ram kadar destekler daha üstünü görmez. 64 bit olduğunda hem 4 gb ve üstü kullanabilirsin hemde sistem kaynaklarını daha etkin kullanır. 64 bit üzerine 32 bit yüklemek gibi bir durum yok en baştan format atılması gerekir.

?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.