Bildirim
64 Bit bilgisayara 32 bit yüklemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zzubeyirr
Arkadaşlar benim pc 64 bit idi ben aldıgımda . işte ondan sonra bozuldu ben bunu tamirciye yolladım format falan atmış . Fakat pc şuan 32 bit ? Sorun yok gibi şuan . Fakat 64 ile 32 bit arasında ne fark olur . Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim
32 bit 4 gb ram kadar destekler daha üstünü görmez. 64 bit olduğunda hem 4 gb ve üstü kullanabilirsin hemde sistem kaynaklarını daha etkin kullanır. 64 bit üzerine 32 bit yüklemek gibi bir durum yok en baştan format atılması gerekir. -
çok saolasın tekrardan kuracagım varsa bildiğin 64 bit ultimate yada professionel torrent linki yada sağlam format linki varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: -HaKaN
quote:
Orijinalden alıntı: zzubeyirr
Arkadaşlar benim pc 64 bit idi ben aldıgımda . işte ondan sonra bozuldu ben bunu tamirciye yolladım format falan atmış . Fakat pc şuan 32 bit ? Sorun yok gibi şuan . Fakat 64 ile 32 bit arasında ne fark olur . Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim
32 bit 4 gb ram kadar destekler daha üstünü görmez. 64 bit olduğunda hem 4 gb ve üstü kullanabilirsin hemde sistem kaynaklarını daha etkin kullanır. 64 bit üzerine 32 bit yüklemek gibi bir durum yok en baştan format atılması gerekir.
?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X