Şimdi Ara

64 Bit Oyun Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler beyler, abiler. Windows 7 Ultimate 64 Bit kullanıyorum, oyunlarda hep sorun çıkarıyor. PES13' de oyun açılmıyor, 32 bit olan laptopa kuruyorum açılıyor. NBA2K13' ün setup dosyası 64 Bit' te açılmıyor, 32' de takır takır çalışıyor. 32 Bit kurmayı düşünüyorum. Bilgisayar performansıma bir zararı dokunur mu ? Veya tekrar 64 bit mi kurayım ?

Sistem Özelliklerim :

-Windows 7 Ultimate x64
    -ASUS P7H55 M-LX
    -İntel Corei3 3.07 GHz
    -4GB DDR3 1066 MHz Ram
    -ATI Radeon HD4600

• 32 bit kurarsanız 4gb ram'in tamamını kullanamazsınız bende 64bitlik sistem kullanıyorum ve yukarıda yazdığınız oyunların hepsini oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxa789

32 bit kurarsanız 4gb ram'in tamamını kullanamazsınız bende 64bitlik sistem kullanıyorum ve yukarıda yazdığınız oyunların hepsini oynadım

Ram konusuna yanıyorum zaten :( En son 2 yıl önce format attım. Olmazsa tekrar bi format atayım, 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClarkDale

quote:

Orijinalden alıntı: xaxa789

32 bit kurarsanız 4gb ram'in tamamını kullanamazsınız bende 64bitlik sistem kullanıyorum ve yukarıda yazdığınız oyunların hepsini oynadım

Ram konusuna yanıyorum zaten :( En son 2 yıl önce format attım. Olmazsa tekrar bi format atayım, 64 bit

hiç hata mesajı felan vermiyormu belki başka bi sorun vardır
  • NBA' de uygulamanın uyumlu olup olmadığını kontrol edin gibisinden birşey diyor. PES' te de çark dönüp duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.