Şimdi Ara

64 bit sorunsalı !?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni alacağım bilgisayarın 64 bit olması gerekiyor (adobe programları için) .ve bazı bilgisayarların teknik özellikler kısmında bu yazmıyor,

nedir bu bit? ve sıfır alacağım bilgisayarlarda 32 bit karşıma çıkabilir mi??

teşekkürler

• onu kendiniz seçebilirsiniz, hiçbi problem olmaz.
    isterseniz windows 7 64 bit kullanırsınız isterseniz windows 7 32 bit, kuracağınız işletim sistemine bağlıdır.

ama bilgisayarınızda 3 gb ve üstü ram var ve işletim sisteminiz 32 bit, sadece 3 gb rame kadar kullabilirsiniz.
    sizin alacağınız bilgisayar diğer başlıktaki msi ge 60 serisi olacaksa, freedos gelecek. yani işletim sistemi olmadan.
    işletim sistemini kurdurturken windows 7 yada 8 ve 64 bit olsun dersiniz, hallederler.
  • Bilgisayarin 64-bit olmasi CPU'nun 64-bit olmasi demektir.
    Modern x86 mimarisine sahip CPU'larin neredeyse tamami 64-bit desteklidir. Bunun istisnalari asiri low-end Atom vb. serilerdeki bazi CPU'lardir.

Yani piyasadan alacaginiz her bilgisayar 64-bit olacaktir diyebilirim.

64-bit programlari calistirmak icin CPU'nun 64-bit olmasina ek olarak kullandiginiz isletim sisteminin de 64-bit olmasi gereklidir. Adobe programlari icin bu Windows 7 SP1 64-bit, veya OSX 10.9 onerebilirim. Diger bir secenek de Windows 8.1 64-bit.
  • teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.