Şimdi Ara

64 Bit Vista Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben şuan 32bit vista kullanıyorum işlemci e8400 64bitlik vista dvdye yazdım boot ekranında cdrom u seçdim görmedi sonra dvd içinden setupa çift tıkladığım zamanda hata veriyor nasıl kurabilirim 64bit de boot özelliği yokmu acaba?

• dvdye nasıl yazdın ama bootable dvd yapmamışsın gibi duruyor veya setup bozuk
  • bence hiç kurma dün akşam c2d 2.66 4gb hayperx ve 9600gt amp lı bi sisteme kurdum..sonuç berbat driver kurarken bile aptallaşı kesinlikle uğraşmak istiyorsan ve bol bol ilgilenirim diyorsan yap onun dışında stabil bi sistem istiyorsan uzak dur 4gb ve 9600gt amp ile oyun bile oynayamadık hemde oyun mirrors edge şaka gibi bence kur 32bit rahatına bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmann

bence hiç kurma dün akşam c2d 2.66 4gb hayperx ve 9600gt amp lı bi sisteme kurdum..sonuç berbat driver kurarken bile aptallaşı kesinlikle uğraşmak istiyorsan ve bol bol ilgilenirim diyorsan yap onun dışında stabil bi sistem istiyorsan uzak dur 4gb ve 9600gt amp ile oyun bile oynayamadık hemde oyun mirrors edge şaka gibi bence kur 32bit rahatına bak

Gülüyorum....Dostum bende 64 bit kurulu çalıştıramadığım oyun yok?Sen bence işletim sistemi hakkında bilgiye sahip değilsin.Kurduktan sonra Directx Güncellemesini yaptın mı?Önce güncellemeleri yap son driverları kur 4gb ram ile destekle bak bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.