Bildirim
64 Bit Vista Kurmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dvdye nasıl yazdın ama bootable dvd yapmamışsın gibi duruyor veya setup bozuk -
bence hiç kurma dün akşam c2d 2.66 4gb hayperx ve 9600gt amp lı bi sisteme kurdum..sonuç berbat driver kurarken bile aptallaşı kesinlikle uğraşmak istiyorsan ve bol bol ilgilenirim diyorsan yap onun dışında stabil bi sistem istiyorsan uzak dur 4gb ve 9600gt amp ile oyun bile oynayamadık hemde oyun mirrors edge şaka gibi bence kur 32bit rahatına bak -
quote:
Orjinalden alıntı: madmann
bence hiç kurma dün akşam c2d 2.66 4gb hayperx ve 9600gt amp lı bi sisteme kurdum..sonuç berbat driver kurarken bile aptallaşı kesinlikle uğraşmak istiyorsan ve bol bol ilgilenirim diyorsan yap onun dışında stabil bi sistem istiyorsan uzak dur 4gb ve 9600gt amp ile oyun bile oynayamadık hemde oyun mirrors edge şaka gibi bence kur 32bit rahatına bak
Gülüyorum....Dostum bende 64 bit kurulu çalıştıramadığım oyun yok?Sen bence işletim sistemi hakkında bilgiye sahip değilsin.Kurduktan sonra Directx Güncellemesini yaptın mı?Önce güncellemeleri yap son driverları kur 4gb ram ile destekle bak bakalım nasıl olacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X