Şimdi Ara

64 BİTLİK İŞLEMCİM 32 BİT GÖZÜKÜYOR [RESİMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COD GHOST ve Mortal Kombat X oyunlarını 32 bit kurulu oldugu için açamıyorum.İşlemcinin özelliklerine baktım 64 bitlik bir işlemci bunu nasıl 64 bit yapabilirim ?

Bilgisayarım;http://i.hizliresim.com/m5lR7R.png
    İşlemci;http://i.hizliresim.com/WE2o1Y.png

• Konuyu biraz daha detaylandirmaniz lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 bit olmayan işlemciler milattan önce 500'lü yıllarda kaldı.

32 bit olan işlemcin değil işletim sistemin. Windows'u 64 bit kurman gerekiyor.
  • @Dovakhiin Hocam Windows 10 64 bit kurmayı denedim ama Win7 32 bit oldugu için kabul etmedi 64 bit desteklemiyor dedi ama işlemci 64 bit dediğin gibi şimdi Win10 64 bit'i denesem olur mu ? Win8 kurdugum zaman 64 bit olmustu ama win8 hatalı oldugu için win7 ye çevirmiştim

@hasenkal Neylerle detaylandırayım hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 3 Ekim 2015; 11:34:57 >
  • 32 bit win 7 yi güncelleyip win 10 geçtiğin için 32 bit win10 kurulmuş anlaşılan Sıfırdan win10 64 bit ile format çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

@Dovakhiin Hocam Windows 10 64 bit kurmayı denedim ama Win7 32 bit oldugu için kabul etmedi 64 bit desteklemiyor dedi ama işlemci 64 bit dediğin gibi şimdi Win10 64 bit'i denesem olur mu ? Win8 kurdugum zaman 64 bit olmustu ama win8 hatalı oldugu için win7 ye çevirmiştim

@hasenkal Neylerle detaylandırayım hocam ?

Şöyle ki, 32 bitin üstüne 64'ü direk kuramazsın. PC'yi boot edebilecek(başlatabilecek) bir USB bellek veya DVD oluştur 64 bit Windows için. Onunla temiz kurulum yap. Bu konuyla ilgili çok sayıda rehber var internette. Detaylı bilgiye çok rahat ulaşabilirsin.
  • Isletim sisteminiz donaniminiz ve yasadiginiz problemi anlasilir sekilde yazmanin bu kadar zormu yahu. Facebook ve msn den sonra insanlar gunluk konusmasinida slm nbr seklinde gecistirmeye alisti. Derdinizi anlatmak icin birkac cumle kuramiyormusunuz. Yazdiginiz yaziyi hic okudunuzmu hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.