Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 64 GB - Mor - S9+ (Yanında orjinal 128 GB SD-Card) Satın Al 15 Mart 2020 12:25 1 1 64 GB - Mor - S9+ (Yanında orjinal 128 GB SD-Card) iPhone'a geçiş nedeniyle artık kullanmadığımız Samsung Galaxy S9 Plus telefonu, ihtiyaç kalmadığı için satıyorum. ?Samsung (İstanbul Hilltown AVM) Mağazası'ndan alınmıştır. Temiz ancak kullanıma bağlı ufak tefek çizikleri mevcuttur. Garanti süresi dolmuştur. Tüm kutu içeriği ve aksesuarları temiz ve çalışır durumda teslim edilecektir. Orjinal kulaklığın yedek başlıkları hiç açılmamış ve kullanılmamıştır. Android 10 güncellemesi yapılmıştır. Samsung marka orjinal 128 GB kapasitede SD-Card ile birlikte teslim edilecektir. Üzerinde 360 derece kaplaması ile kullanılmıştır. Kaplama kullanımla birlikte bir yanından kalktığı için kullanıma engel olmasa da görsel olarak yenilenmesi tercihe bağlıdır. 2 adet kullanılmış kılıfını yanında vereceğim. Birinin arkasında araçta kullanım için mıknatıs mevcuttur. Takas düşünmüyorum. İstanbul içi elden alınabilir, İstanbul dışına önce ödeme yapılırsa kargo ile gönderirim. Satış yapıldıktan sonra beğenmedim/alışamadım .vb herhangi bir nedenle kesinlikle iade alınmayacaktır.[DHTUBE=<iframe allowtransparency='1' marginheight='0' marginwidth='0' src='http://yukle.donanimhaber.com/Embed/?Id=60561' frameborder='0' height='362' scrolling='no' width='600'></iframe>]Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair Mini ITX Kasada Komple Sistem (i7-6700k - 32 GB Ram - SSD) [SATILDI] MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X [SATILDI] 64 GB - Mor - S9+ (Yanında orjinal 128 GB SD-Card) [SATILIK] Days Gone (TR PSN - Çift Hak)