Şimdi Ara

Corsair Mini ITX Kasada Komple Sistem (i7-6700k - 32 GB Ram - SSD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Corsair Mini ITX Kasada Komple Sistem (i7-6700k - 32 GB Ram - SSD)

Selamlar,

Yeni bir sistem topladığım için 20 Ekim 2016 tarihinden beri problemsiz ve stok değerleriyle kullandığım eski bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Parçaları tek tek seçerek 20 Ekim 2016 tarihinde Inventus Bilgisayar'da toplatılmıştır. Kasanın yapısı gereği 4.5 yıllık bir kasaya göre içi oldukça temiz ve tozsuz durumdadır. Kutu saklama alışkanlığım olmadığı için parçaların kutusu yok, tümü kasada kurulu ve dahili grafik işlemcisiyle birlikte çalışır durumdadır. Sadece ekran kartı eklenerek oyun oynanacak hale getirilebilir veya bu haliyle de standart bilgisayar olarak iş yapabilir.

Sıvı soğutma sistem 4 Ocak 2020 tarihinde alınıp sisteme yine Inventus Bilgisayar tarafından monte edilmiştir. Bu parçanın garantisi devam ediyor. E-Faturasını alıcıya teslim edeceğim. Kalan parçalar alım tarihinde şirket adına fatura edildiğinden faturası elimde yok ancak zaten garantileri bittiği için ihtiyaç olmayacaktır.

Kasanın resimlerini ayrıca ekleyeceğim.

Kasa : Corsair Graphite Series™ 380T Portable Mini ITX (White)

PSU: Corsair RM850x 850W 80+ Gold

Ana Kart : ASUS Z170I Pro Gaming

İşlemci : Intel Core i7-6700K

Soğutucu : Cooler Master RL-S12V-22PR-R1 Seidon 120V Ver.3 / 120mm

Ek Fan : COOLER MASTER MegaFlow 200mm siyah Işıksız Kasa fanı

Ram : KINGSTON HyperX Savage Black 2x16 GB DDR4-2400Mhz C14

M.2 SSD : Samsung 950 Pro 512 GB

Kasa içerisinde 2 adet SSD takabilmek için SATA ve Power kablolaması hazır durumdadır. Sadece 2.5" SSD/HDD takılabilir çünkü 3.5" yuvalarını PSU'nun sorunsuz sığabilmesi için montaj aşamasında çıkarttım. Bu montaj yuvasını ve ayrıca PSU'nun tüm kablolarını alacak kişiye teslim edeceğim.

Sadece İstanbul içinde deneyerek elden teslim edecek şekilde alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Takas üstüne mantıklı bir ödeme yapmam şartıyla Türkiye garantili Playstation 5'le olabilir, başka bir takas düşünmüyorum.

Güncelleme : Ekran kartını sistemden ayrı olarak sattığım için ilan içeriği ve fiyatı güncellenmiştir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.