Şimdi Ara

64lwl master warrior(resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salakLar o pikz gm salak herifler!!!!

64lwl master warrior(resimli)
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarion18

f9 devil manyak bişe yaa ama 2 kişi den kaçıyo adam ne yapsın :D
    o novacı da bütün skill bugları kullanmış he
    bide en baştaki warrior manyak bişede neden golem adama bişe yapmıyo yaw ben 10 metre uzakan gelsem koşuyo üstüme :D
    human warrior tipi ii değil bence prc daha güzel :D elindekki raptorda diğer lindeki alınıyomu aw raptor tek ellik değilmi ben bilmem de daha önce hiç görmedim 2 elli
    ama hepsi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    cz'de yaratıklar bitek bowlda sen dalmadan sana dalarlar oda bazıları
  • sağlam bi warrior üstüne bşy tanımam
  • kardeş f9 un kaçtıgını hiç sanmıyorum büyük ihtimal görmemiştir adamlar hem stealth kullanıyo hemde arkadan yanaşıyolar. sinsice
    bu çarpışmanın sonunu bilmiyorum ama heralde ny ve alkoc almıştır ama f9 da onlardan birini almıştır boş geçmez yani
  • beyler pikz'i bende GM diye biliyorum f9'a gelince yenilmiştir ama mutlaka birini almıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocketboy

öhöm öhöm

beyler bu gm bi topic dede biri eline iki tane iron bow alıodu gören görmüştür ama bu adam gm ve arkadaşın çarı da deil gm olmak için K2 NETWORK da çalışman lazım oda amerikada oluo

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightmonsteR

quote:

öhöm öhöm

beyler bu gm bi topic dede biri eline iki tane iron bow alıodu gören görmüştür ama bu adam gm ve arkadaşın çarı da deil gm olmak için K2 NETWORK da çalışman lazım oda amerikada oluo

GM fln deil, sadece Beramus'da THE_TURKS clanında olan görüntü bugu yapmış bi warrior

• quote:

Orjinalden alıntı: PosioN

Adam gerçekten sağlam kesemediği canavar yok herhalde..

onun tek başına kesemeyeceği canavar var mesela patos sora 60-70 forgetten templesinde en son çıkan canavar olan DARK MARE nin ateşlisi olan bilmemne rock var onu da tek başına kesemez
  • hakketen o msn ne ariyor orda
  • quote:

quote:

quote:

öhöm öhöm

GM fln deil, sadece Beramus'da THE_TURKS clanında olan görüntü bugu yapmış bi warrior

THE TURKS clanında olduunu nerden bilion adı fln yazıomu

• quote:

quote:

quote:

quote:

öhöm öhöm

THE TURKS clanında olduunu nerden bilion adı fln yazıomu

resmi ben çektim

• görmüşken şu ring of courageden bende de var para ediyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: flondro

görmüşken şu ring of courageden bende de var para ediyor mu?

nası nası nası?????????
    ring of courage = para diye bişe olamaz parmagına tak daha iyi satmaya kalksan çok para eder sakın bi yanlış yapma
    serwerine göre degişir ama tahminim en az 20 goldbar eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: de1eter_

fotoyu arkadaştan aldım. gerçekten süper bişi. sizce??

bu arada arkadaş xenonda oynuo. bide 60lwl priest var(master deil tabii) iyi reklam ettik charıda

üzerindeki itemlerede bakarsak %90 editsin ayrıca bazı arkdaşlar bilir benimde lvl 67 wardı id:werywery
    ama yok artık

• yaw arkadaşlar bana knight onlinenin resinleri ss şeklinde geliyo mavi bi dosya onu nasıl foruma koyucaz Allah rızası için bi kardeşimiz sölesin ya wallaa çok güzel fotolar koyucam size
    naaptıysam olmadı bi frogramla falan o dosyayı degiştirmekmi lazım anlamadım???
    gözünüzü sevim bi yardım edin
  • güzel char ama stone golemın yanında 3200 canla pek duramaz kesin yatmıştır
  • anlıyoruz adamları kasıyorsunuz sonra niye hava atıyorsunuz onu bir türlü anlamıyorum
  • hiçmi görmediniz len euheuehuehuhe noob len bu warrior zuhahaha nıyemı gösteriyorlar charını dostum noob oldukları için anca buraya gelip ezik forumlarda hava atar bu tipler
  • benim wariorumda bu daha sonra size character datasınıda göstericem arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.