Şimdi Ara

64lwl master warrior(resimli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya beyler gözlerım sulanıyor ... 3 senedir bu oyunu oynuyorum böle bi adamım olmadı biri çalındı biri soyuldu bi türlü oyniyamadım bi charla en fazla 56 ya geldim sonra çalındı ... Beramusta oynuyorum Elmoradım ama Kasacak ii biri varsa Lütfen söylesinn Karus olmak istiyorum ... !! Ve orda devam edmek istiyorum bbu kadar oynadık bi lvl 60 olsun bi adamımız.. yeter artık
  • +8 totemic spear ile +8 hanguk sword heralde. bendede olsa warriordan nefret etmeme rağmen warrior açardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YANKEEE

güzel char.

teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: ali_baba

Ya beyler gözlerım sulanıyor ... 3 senedir bu oyunu oynuyorum böle bi adamım olmadı biri çalındı biri soyuldu bi türlü oyniyamadım bi charla en fazla 56 ya geldim sonra çalındı ... Beramusta oynuyorum Elmoradım ama Kasacak ii biri varsa Lütfen söylesinn Karus olmak istiyorum ... !! Ve orda devam edmek istiyorum bbu kadar oynadık bi lvl 60 olsun bi adamımız.. yeter artık

walla kardeş çok dikak etmen gerekiyo ortalıkta hackerler fing atıyo Allah kimsenin başına vermesin benimde 1 charım soyuldu ondan sonra gözüm açıldı.
    size bi kaç ipucu veriyim adam gibi bi char istiyosanız bikere paraya kıyıp premium alacaksınız ve oynama saatlerine göre char 24 saat boş kalmıcak şekilde 2-3-4.. kişi kasın bence biz 3 kişi yaptık bu charı hatta bazen 4 daha da devam edicez hedef 70 eger 24 saat kasılırsa ve premium varssa 60 bir char çok rahat 3 ayda 70 olur biz 5 güne bir lvl atlıyoz ama kasarsak tabi

• aga ben bunu daha önce bu sitede gördüm heralde arkında burdan almıştır
  • AGA WARİORUN DELİ GİBİ MANYAK BİŞİ YAW AMA HANGİ SERVER DE ?????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: _*_JaWs_*_

AGA WARİORUN DELİ GİBİ MANYAK BİŞİ YAW AMA HANGİ SERVER DE ?????????????

teşekkürler
    cyperde charım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [KORD]SLAYER -- 7 Şubat 2006 21:34:15 >

• 70 e 1 adım daha yaklaştım
    işte o an

• HAYALET

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.