Şimdi Ara

64lwl master warrior(resimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gecen posıtıve clanındakı progressıve yı gordum adam bı vurusta kesıodu rogue
  • quote:

Orjinalden alıntı: [KORD]SLAYER

benim wariorumda bu daha sonra size character datasınıda göstericem arkadaşlar

walla esiin onde gideniymişn haa benden soolemesi daha çok fırın ekmek yemn lasm...

• quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

quote:

Orjinalden alıntı: [KORD]SLAYER

benim wariorumda bu daha sonra size character datasınıda göstericem arkadaşlar

walla esiin onde gideniymişn haa benden soolemesi daha çok fırın ekmek yemn lasm...

kardeş kapışan varsa buyursun gels,n her türlü kapışırım ben ( aazı olan konuşuyo)

• başka bi foto

• çok güzel bide şu msn olmasa daha güzel olurdu
  • Abi one ya öle karşında durabilen varmı ben oşekli görünce kaçardım walla iyi sabretmişin kardeş o warrioru okadar kasmak sabır ister helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrueLGuiTaRiST

Abi one ya öle karşında durabilen varmı ben oşekli görünce kaçardım walla iyi sabretmişin kardeş o warrioru okadar kasmak sabır ister helal olsun

saol kardeş daha kasıcam bu gün 65 yaptık valla şimdi biraz ara verip boss kesip np yapıcam 1 haftaya kadar 66 ya kasıcam
    işallah cyperin en saglam wariorunu yapacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_caner

quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

çaktırmadan resme bak tmm?

tanrı yerine bu adam tapcan aslında itemlere bak

sen tap kardes senın gıbı ler sayesınde memleket bu halde sen paraya tapanlardansın heralde senın ıcın dın deıstırmek kolaydır bız müslümanız ama bunu bu forumda soleme bence

• HER 60+ MASTERLİ CHAR İÇİN TOPİC AÇARSAK OHOOOO !!!!
  • ofofofof hermaster olan topıc acıo ne bu rezıllık
  • Bence Cyper bolumundekı İnsan ırkından olan İzmir adlı oynayıcı daha cixx

• quote:

Orjinalden alıntı: boogeymank

Bence Cyper bolumundekı İnsan ırkından olan İzmir adlı oynayıcı daha cixx

adam tabi şık bende 70 lvl olsam bende daha şık olurdum czde pek karşıma çıkmamaya çalışıyo genç
    hiç beni kesemedi daha

• manyak char ama stone golemin yanında canı full
  • yaf o katana gibi kılının ismi ne dragon tooth slayer mi
  • baba bu süper deilki bu harika bişey :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD keşke benmde böle bişeym olsaydı
  • çalışın sizinde olsun helal olsun char ın sahibine ama gösteriş gibi yapma ayrıca takılarını merak ettim dual we mi ve kolye lups gibi duruyo +? itemlker hakkınad bilgi verirsen sevinirim
  • warrior işte başka ne demeli karusların shell helmeti manyak bişi bende istiyorum ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguripek

baba bu süper deilki bu harika bişey :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD keşke benmde böle bişeym olsaydı

teşekkür ederim kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: selmanokumus

çalışın sizinde olsun helal olsun char ın sahibine ama gösteriş gibi yapma ayrıca takılarını merak ettim dual we mi ve kolye lups gibi duruyo +? itemlker hakkınad bilgi verirsen sevinirim

kardeş gösteriş yapmak için koymadım şu güne kadar ilk defa yaptıgım bişey onuda charını saglam zannedipte saga sola fotosunu koyanlar için yaptım bizi böyle bi charımız var sesimizi çıkarmıyoruz millet kendilerini kral sanıyo sesimiz çıkmıyo die
    kolye 2 tane war 1 tanesi lupus digeri warior pendant
    küpeler warior earring
    kemer glass belt bi tane de +10 str var
    yüzüklerde 2 tane roc
    sheller 8
    raptor 9
    düpe diyecek arkadaşalra tek bi sölicegim var 3 tane düpe wipe geçirdim hiç bir itemim silinmedi itemlerin hepsi saglamdır. edit diyenlerde çıkacak aranızdan gidin sorun aylardır apos kasıyorum gelin geceleri beraber kasalım dicem amam ex düşer gelmeyin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.