Şimdi Ara

65.000 TL'ye kadar Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

manuel bir araç önerebilir misiniz? Sedan, HB farketmez. 2013+ olursa süper olur, ben bir türlü bulamadım.

• Merhaba Renault Megane 2 HB lere baktınız mı belirttiğiniz bütçeden düşüğe ve temizleri bulunmakta.
  • AlwaysWin kullanıcısına yanıt
    hocam oncelikle tesekkur ederim, 2013/2014 modelleri sahibindende 80 bin tl civarlarinda geziyor. Bulamadim..
  • NitroN N kullanıcısına yanıt
    Hocam 2014 modelleri yüksek benim dediğim modeller 2006 ben mesajınızı yanlış görmüşüm kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlwaysWin -- 5 Mayıs 2020; 3:52:55 >
  • up
  • Symbol 301 modellerin gibi 1.2 benzinlileri rahatlıkla bulunur, Linea 1.4 ya da 1.3 dizel de olur. Ben lpg li öneririm.

Bu modellerin yılları da nispeten yüksek. Oldukça mekanik araçlar kolay sorun çıkarmaz. Sorun çıkarsa dahi piyasa arabaları uygun maliyetle tamir edilir. Öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 5 Mayıs 2020; 14:17:47 >
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    hocam tesekkur ederim.. linealar hep taksi cikmasi maalesef. 301 ise asiri km yapilmis ve en az 6-7 kere kazaya karismis araci satmaya calisiyorlar hem de yuksek fiyatlara. Saka gibi ama araba bulamadim.. Ariyorum her gun bir umut buluruz diye ama yok yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Easy egea bak 1.3 Multijet bu paraya yüksek model araç
  • Linea, symbol 2014 2015 model dizel bulabilirsiniz. Ayrıca piyasada 65bine egea yok olanlar en bos paket, hasar kayıtlı ve en az 150-200bin km kullanılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 7 Mayıs 2020; 11:23:14 >
  • Egealar apolyonn nickli arkadasimizin dedigi gibi, 75-90 bin arasinda. Linea ise hep taksi cikmasi var su gunlerde, istanbul icinde bakabiliyoruz bir tek maalesef, arac ilan sayisi da zaten epey dusuk. Napacagimi sasirdim.

• hastası olursun...

• 1.2 cliolara bakilabilir
  • İlla neden 2013+ olmalı?
    Bu hataya ben de düştüm de ondan soruyorum.
  • NitroN N kullanıcısına yanıt
    1.2 benzinli 301 ve symbol 0.9 tce veya 1.2 atmosferik rahatlıkla bulursunuz hocam. Kilometreye çok takılmayın neticede benzinli araçlar. Bakımı düzgün yapılmış airbagde şaside direklerde sorun olmayan araba gözü kapalı alınır. Symbolün piyasası benzinli 301 den daha iyidir. Zarar da ettirmez
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    eski model araclara o kadar para vermek istemiyorum, kasko yaptirmak istiyorum bir de arabama. Pek anlamiyorum bu islerden, ama uzun suredir takipteydim fiyatlari, ihtiyacim dogdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroN

eski model araclara o kadar para vermek istemiyorum, kasko yaptirmak istiyorum bir de arabama. Pek anlamiyorum bu islerden, ama uzun suredir takipteydim fiyatlari, ihtiyacim dogdu.
    İyi madem. Kendi arabamdan önereyim. Punto iyidir. Az yakar, performansı azdır. Sorun pek çıkarmaz. Çıkarsa da parçası da ustası da çoktur. Bravo da güzel bu arada, bence daha şık duruyor hatta.
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim. siz neden hataya dustugunuzu soylemisdiniz acaba?
  • Aynı fiyat - özellik bandındayız, yaklaşık 4 aydır bakıyorum ama bulamıyorum.

Ama model yılını ben aracın markasına bağlı olarak 2007-2015 olarak belirledim.

Genel olarak düşündüğüm araçları yazayım, Clio Hb 1.5, BMW 3.18 - 1 serisi, Mercedes B serisi, Octavia, Volvo S40, Kia nin bazı modelleri, Seat Leon

Ben model yılına Göre arama yapmıyorum ama, 65-75 bin aralığını arıyor, hoşuma gideni almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

Aynı fiyat - özellik bandındayız, yaklaşık 4 aydır bakıyorum ama bulamıyorum.

Ama model yılını ben aracın markasına bağlı olarak 2007-2015 olarak belirledim.

Genel olarak düşündüğüm araçları yazayım, Clio Hb 1.5, BMW 3.18 - 1 serisi, Mercedes B serisi, Octavia, Volvo S40, Kia nin bazı modelleri, Seat Leon

Ben model yılına Göre arama yapmıyorum ama, 65-75 bin aralığını arıyor, hoşuma gideni almayı düşünüyorum
    Sizin kriterler için C5, S60, Mondeo düşünülebilir gibi geldi bana...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.