Şimdi Ara

65.000 TL'ye kadar Araç Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    C5 ve Elyssee çok baktım ama hep yüksek km şirket arabası çıktı, bir de nasıl bir araç fikrim yok. Mondeo çok yakıyor ama aslında iyi araç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2013 üstü belki o da belki dacia 1.0 ambiente olabilir bu piyasada ben 2010 2011 getz ya da clio 3 veya eski kasa i20 öneririrm başka da bi cacık olmaz 65e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

C5 ve Elyssee çok baktım ama hep yüksek km şirket arabası çıktı, bir de nasıl bir araç fikrim yok. Mondeo çok yakıyor ama aslında iyi araç.
    c5 bi çok yönden 508 ile aynı, motoru sağlam 400bin kmden önce sorun yaşayanı görmedim, güzel bakımını yaptırıp biniyor çevremde çoğu kişi ben de öyle bindim epey 508e

elyssee ve 301de kullandım yine uzun dönem ama bence 301 daha kaliteli, niye hiç bir fikrim yok tıpatıp aynı araçlar halbuki... yine motor mekanik anlamında sorun yaşamadan 280bin-350bin arasında sattım ki bu araçları şirkette ve kirada da kullandık.

Mondeo evet yakıyor ve masraflı bir araç da tuhaf arızalar çıkarıyor ancak oldukça sağlam bir araç, bir dönem neden koruma aracı olarak kullanıldığını 1-2 kazada anladım. ki bunu kaporta anlamında söylemiyorum, mekanik ve yürüyen anlamında söylüyorum...

dilerim aradığınız aracı bulursunuz, haziran 15ten itibaren icra takipleri vs. yoluyla bir çok mecburi elden çıkarma olacaktır diye düşünüyorum.

• lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Bakalım ben de öyle düşünüyorum, aklımda şuan S40 ve Clio grantour var ama bakalım

• soulstriper kullanıcısına yanıt
    ben de clio uzun olanlara odaklandim, bir de ford tourneo - araba ruhsatli olanlara. (2016 modelleri 65 bin civarinda)

• NitroN N kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen, esnafım, arada malzeme taşımam gerekiyor, sürekli lazım olmadığı için ticari almak istemiyorum. Torneo güzel araç arkadaşımda 2017 vardı çok kullandım. Yalnız ortalama yakıt değeri seni aldatmasın araç gerçekten çok yakıyor. Sırf o nedenle istemiyorum. Clio Grantour ya da Sporttourer çok daha az yakıyor ve güzel araçlar. Tamamen bunlara odaklandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulstriper -- 9 Mayıs 2020; 9:40:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroN

tesekkur ederim. siz neden hataya dustugunuzu soylemisdiniz acaba?
    Hocam ben böyle kalıplı, kaslı duran araçları daha çok seviyorum. Onların da 2010 ve üstü modelleri hep fahiş fiyatlarda. Tek kapı sportif araçlar da hoşuma gidiyordu araç ararken, ama bir türlü cesaret edemiyordum. Sebebi de tamamen çevreden gelen satamazsın paran çöp olur baskısı. Halbuki, iyi bakılan bir araç her zaman satılır.
    Şimdiki aklım olsa, şöyle 2000 model bir üç kasa BMW falan alırdım.

Punto ile alakalı soruların olursa yine yaz hocam, cevaplarım elimden geldiğince
  • Punto evo candır 65 bine dynamic paket bulursun tadından yenmez.. Bende 2010 evo 1.4 multiair dynamic var memnunum tavsiye ederim. 62 63bin tl civarına satmayı düşünüyordum. Bakımı yaptıktan sonra vazgeçtim.

• merhaba arkadaslar, 2015 clio 4 joy paketini 68.000 tlye istanbulda bir galeride buldum, yarin bakmaya gidecegim. piyasasi aracin su an 72 bin civarinda digerlerine gore dusuk fiyat olmasi ilginc geldi, istoc umran oto expertize sokmayi dusunuyoruz. Onerileriniz var midir? Ilk aracim olacak dolandirilmak istemiyorum, nelere dikkat etmeliyim?

• Piyasa araçlarına bakın 301, symbol vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 19 Mayıs 2020; 16:58:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Hocam Punto candır bu noktada. Kesinlikle performans açısından sorun yaşamazsın. 2013 yılı takıntın değilse 2010 modele az km bir Punto seni uzun süre götürebilir.

• OtoMehmetGunes O kullanıcısına yanıt
    hocam, yil takintisindan daha cok kasko takintisi var, istanbul’da oldugum icin kesinlikle sart.

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    301’de yokus kalkis destegi ozelligi yok maalesef.

• 2012 model Punto 1.3 multijet kullanıyorum yakıttan çekişten oldukça memnunum(km 93000).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolf101 -- 19 Mayıs 2020; 18:58:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.