Şimdi Ara

65 bin'e sıfır astra sedan mı yoksa? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ikinci el düşünmüyorsanız Astra alın derim. B sınıfına düşmeden fiyatı da çok yükseltmeden alabileceğiniz en mantıklı araçlardan birisi. Yakıt gözünüzü korkutursa Ümraniyede o motora 1000 in üzerinde montaj yapmış LPG servisi de mevcut, LPG taktırıp uzun yıllar kafanız rahat şekilde kullanırsınız.
  • Tasarimini pek begenmesemde giris seviyesinde renault megane 4 bakabilirsiniz.

Ayrica 1.6 gene giris paketi ford focusta bakilabilir. Bu iki arabada astrayla asagi yukari ayni fiyat bandinda.

Opelin 1.6 motorunu ben sevemedim bi turlu. Kullanmisliginda var. Ama isinamadim. (Bi opel faniyim)

Ayrica zaten j kasa kullanmissiniz tekrardan almaya gerek yok diye dusunuyorum.

Fiyati tam aklimda degil ama hyundai elentra da bakabilirsiniz. Koreliler genelde donanimda comert oluyorlar.

Bu onerileri bir opelsever olarak yapiyorum. Simdiden hayirli ugurlunolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 ve 308 fiyat performans olarak 2.el de cok mantikli araclar.o fiyatlara 2015/16 arac bulabilirsiniz.arastirin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: EsenturkSemih

hb olarak neler söyleyebilirsiniz peki hocam? özellikle konfor sessizlik yol tutuşu malzeme kalitesi iç hacim ve donanım olarak. astra j yi aratır mı bana ?

ceed olabilir. Ama bütçenize uygun hangi ceed olur bilmiyorum. Rio hb lerde iç hacim olarak C sınıfına yakındır. En iyisi birebir denemeniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyunda i20 o fiyat bandında yeni kasası çok hoşuma gitmişti.
  • quote:

bu fiyata biraz zor değil mi hocam? bir de d sınıfı ve fazla büyük gibi.. aracı genelde tek kişi istanbul trafiğinde kullanacağım yılda birkaç kez tekirdağ a gidiyoruz 3 kişilik aile olarak o kadar

http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/Pricelist/index.html

liste fiyatı 65.500TL manuel style paket. Araştırdım 127bg gücü var. Biraz daha indirimle alınabilir. İkisine de binip hangisi içinize sinerse ona bakın. Bir de İstanbul trafiğinde tek kişi için büyük araçlar bunlar. Devirli kullanmanız gerekir ve sürekli dur kalkta yorabilir. Senede birkaç kez için 3 kişilik aile otomatik b sınıfı araç alınabilir.

IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style kampanyasız 67.200 TL kampanyalı liste fiyatı 62.400 TL
    Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline kampanya yok 67.800,00 TL

• hocam aklıma geldi açıkçası ama şu ibiza yı bir türlü sevemedim ben ya :( bide dsg direk bir ön yargı bende
  • Garantisi devam ediyor. Hatasız. Dizel otomatik. Bir bakın isterseniz. Ayrıca o fiyata sıfır araç bulabilirsiniz.

Marka: Renault

Seri: Fluence

Model: 1.5 dCi Icon

Yıl: 2016

Yakıt: Dizel

Vites: Yarı Otomatik

Km: 38.000
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-fluence-icon-edc-hatasiz-boyasiz-404089682/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Etzel_ -- 28 Mayıs 2017; 17:40:27 >
  • quote:

hocam aklıma geldi açıkçası ama şu ibiza yı bir türlü sevemedim ben ya :( bide dsg direk bir ön yargı bende

Uzatilmis garantili alabilirsiniz. Skoda fabia yi da inceleyin derim. İ20 nin dizel otomatik kombinasyonu olsa direk onu öneririm ancak yok. Clio dizel otomatik bakabilirsiniz fakat fiyatını bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Megane 4 sedan yada Astra J sedan ikisinden birine bakmalısınız. Fakat ben kaliteli malzeme, yol tutuşu ve güvenlik unsurundan dolayı Astra diyorum

• Bimmerist kullanıcısına yanıt
    aslında benim de gönlümde yine astra var ama ya şuna bir yokuş kalkış desteği otomatik klima arka okuma lambaları kol dayama koysalarmış ne güzel olurmuş :(
  • quote:

hocam aklıma geldi açıkçası ama şu ibiza yı bir türlü sevemedim ben ya :( bide dsg direk bir ön yargı bende

Yeni ibiza5 beklenebilir.

Aks mesafesi 9.5 cm arttı.

Genişliği 8.7 cm arttı.

.

Mevcut B segmentinde en iyi araç Fabia3 bence.

• Benzinli motor insanın ocağına incir ağacı diker. Bence 20-30 binde temiz bi dizel rahat bulursun 65 bin'e.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EsenturkSemih E kullanıcısına yanıt
    Garanti 5 yıl dı.

2014 avensis alsanız 2020 ye kadar kafanız rahat olur.

Ama hb otomatik bişey daha mantıklı İstanbul için.

Lpg uyumlu 2014-2016 Auris 1.6 multidraves alınabilir.

https://www.sahibinden.com/toyota-auris-1.6/otomatik,yari-otomatik?a5_min=2014&sorting=price_asc#/

• quote:

aslında benim de gönlümde yine astra var ama ya şuna bir yokuş kalkış desteği otomatik klima arka okuma lambaları kol dayama koysalarmış ne güzel olurmuş :(

Hocam Edition Plus en boş donanım bu sebepten dolayı saydığınız eksiklikleri var fakat yinede hatrı sayılır bir donanıma sahip. Diğer c segmenti baz donanım araçlara bakıldığında Deri kaplı fonksiyonel direksiyon,hız sabitleme ve hız sınırlayıcı, sis farı, alışımlı çelik jant, 8 adet hava yastığı vb gibi bulamayacağınız özelliklere sahip. Mevcut Passat'ta bile hız sabitleyici'nin opsiyonel olduğunu düşünürsek bahsettiğiniz kolçağın pek bi önemi kalmaz. Taktırırsınız sonradan

• Bimmerist kullanıcısına yanıt
    peki hocam 1.2 tsi dsg fabia mı yoksa astra mı desem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimmerist

quote:

Hocam Edition Plus en boş donanım bu sebepten dolayı saydığınız eksiklikleri var fakat yinede hatrı sayılır bir donanıma sahip. Diğer c segmenti baz donanım araçlara bakıldığında Deri kaplı fonksiyonel direksiyon,hız sabitleme ve hız sınırlayıcı, sis farı, alışımlı çelik jant, 8 adet hava yastığı vb gibi bulamayacağınız özelliklere sahip. Mevcut Passat'ta bile hız sabitleyici'nin opsiyonel olduğunu düşünürsek bahsettiğiniz kolçağın pek bi önemi kalmaz. Taktırırsınız sonradan

En boş Donanım Edition olmasın.

Farklı araçlar ancak anladığım kadarı ile sıfır araç olsun, masrafsız olsun ve yakıt masrafları az olsun diyorsunuz. Dizellerin sıfır fiyatları ortada olduğundan eğer benzinli düşünüyor isen Opel astra edition yerine seat İbiza 1.0 ecotsi dsg olabilirsin 60 bin tl küsüratı ile.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.