Şimdi Ara

65 bin'e sıfır astra sedan mı yoksa? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordford50

Güzel yorum.

Kapak jantlı lastikleri hangi ebat.

Kışlık ne kullanıyorsunuz.

eski kasa auris de sadece 1.6 da bağımsız arka süspansiyon vardı. Makyajlı kasa auris de durum nedir?

Lastik ebatları 16 inç

Izmirde oturduğum için kışlık lastik kullanmıyorum üzerinde fabrika çıkışı turanzalar var

1.33 lerde maalesef bağımsız değil

Leon tercih edilebilir belki ama ben astra 1.6 baz donanımın auris baza rakip olabileceğini düşünmüyorum

0-100 olarak arada sadece 1 saniye olmasına rağmen fabrika tüketim verilerinde 1.5 litre fark var şehir içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• + takip

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Güzel yorum.

eski kasa auris de sadece 1.6 da bağımsız arka süspansiyon vardı. Makyajlı kasa auris de durum nedir?

Lastik ebatları 16 inç

Izmirde oturduğum için kışlık lastik kullanmıyorum üzerinde fabrika çıkışı turanzalar var

Leon tercih edilebilir belki ama ben astra 1.6 baz donanımın auris baza rakip olabileceğini düşünmüyorum

0-100 olarak arada sadece 1 saniye olmasına rağmen fabrika tüketim verilerinde 1.5 litre fark var şehir içinde

99 bg. 1.33 auris 12.6 sn
    90 bg. 1.4 auris 12.5 sn.
    .
    117 bin liralık Auris Dizel 1.4 D-4D Navi Premium da bile bağımsız süspansiyon yok,
    62 bin liralık Auris 1.33 Life de olmaması bişey değil.
    sadece 1.6 auris de bağımsız süspansiyon var.
    diğer bütün motorlar hatta yeni corolla nın bütün veriyonların da (1.3 - 1.4 - 1.6) bağımsız süspansiyon yok.
    .
    asıl size demek istediğim:
    eğer performans sorunu yaşıyorsanız 205/55/16 yerine 195/55/16 kullanılabilir.
    132 bg 1.6 AURİS 205/55/16 kullanıyor.
    99 bg 1.33 YARİS 195/50/16 kullanıyor.
    bence 99 bg 1.33 AURİS için en ideal lastik 195/55/16 dır.
    .
    1.33 AURİS eskiden 5 vitesdi. artık 6 vites olmuş.
    .
    corollanın avantajı ise aks mesafesinin 260 yerine 270 olması.
    aurise göre bir miktar daha konforlu olur.
    .
    1.33 auris-corolla ş.içi 7.3 litre yakıt tüketimi.
    1.6 auris-corolla ş.içi 8.1 litre yakıt tüketimi.
    .
    Corolla 1.33 Life 62,950 tl.
    Auris 1.33 Life 62,450 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 29 Mayıs 2017; 16:50:45 >

• Megane sedan zorlayın. Bu kadar eski, böyle hantal motora sahip bir araca bu paraları vermeyin .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Güzel yorum.

Lastik ebatları 16 inç

99 bg. 1.33 auris 12.6 sn
    90 bg. 1.4 auris 12.5 sn.
    .
    117 bin liralık Auris Dizel 1.4 D-4D Navi Premium da bile bağımsız süspansiyon yok,
    62 bin liralık Auris 1.33 Life de olmaması bişey değil.
    sadece 1.6 auris de bağımsız süspansiyon var.
    diğer bütün motorlar hatta yeni corolla nın bütün veriyonların da (1.3 - 1.4 - 1.6) bağımsız süspansiyon yok.
    .
    asıl size demek istediğim:
    eğer performans sorunu yaşıyorsanız 205/55/16 yerine 195/55/16 kullanılabilir.
    132 bg 1.6 AURİS 205/55/16 kullanıyor.
    99 bg 1.33 YARİS 195/50/16 kullanıyor.
    bence 99 bg 1.33 AURİS için en ideal lastik 195/55/16 dır.
    .
    1.33 AURİS eskiden 5 vitesdi. artık 6 vites olmuş.
    .
    corollanın avantajı ise aks mesafesinin 260 yerine 270 olması.
    aurise göre bir miktar daha konforlu olur.
    .
    1.33 auris-corolla ş.içi 7.3 litre yakıt tüketimi.
    1.6 auris-corolla ş.içi 8.1 litre yakıt tüketimi.
    .
    Corolla 1.33 Life 62,950 tl.
    Auris 1.33 Life 62,450 tl.

Çok lüks arabalarda kullandım m6 c63 gibi gerçi bunlar spor otomobil biraz sert süspansiyonları ama onlara göre çok büyük bir farkda yok
    Bu fiyat seviyesinde ülke durumunda göz önünde bulundurursak olmasını beklemek biraz abes kaçıyor 62 bin tl nin 40 bini vergi zaten

E350 amg kullanma şansım olmuştu gerçekten dünyalar var arada

Not:Bunları kullandında aurise mi biniyorsun diye soracaksın illaki Kıbrısta okuyorum.

• Megane ve corolla daha guzel bence. Corolla motor ufak tek kotu yani

• skoda rapid al 1.2 turbolu motor, euroncap 5 yıldız, standart donanımda dokunmatik ekran
  • Yanlış anlamışsınız sanırım.

1.33 de bağımsız süspansiyon olmamasını çok görmedim.

Corolla nın hiç bir versiyonu da yok.

117 bin liralık 1.4 aurisde de yok.

Aksine boş donanım seviyesindeki iyileştirmeler ve 6 vites olması 1.33 ü cazip hale getirmiş.

Hb olması hasebiyle 260 cm lik aks mesafesi de makul karşılanabilir.

Sorun yok yani.

.

Aklınızda bulunsun;

Aracınız 0w-20 yağ kullanır.

Çekmiyor diyenlerin çoğu 5w-30 yağ koydurduğu için motoru boğduklarının farkında değiller.

Yağ değişiminde yine fabrikanın koyduğu yağdan koydurun. 0w-20

• Arkadaşlar bugün bir tane Skoda Fabia buldum yakinimda ilk arabam olacağı için hem acemiligimi atmak istiyorum hemde biraz yatirim oluyor , 19 bin TL'ye 2005 model komple boyalı bir parça değişeni var hasar kaydı olmayan bir araç buldum fakat klasik direksiyon sorunu varmış araçta bu şekilde sattığını söyledi galeri sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hızla uzaklaşmalısınız. Komple boyalı ve galerici ben yaklaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulalp

Arkadaşlar bugün bir tane Skoda Fabia buldum yakinimda ilk arabam olacağı için hem acemiligimi atmak istiyorum hemde biraz yatirim oluyor , 19 bin TL'ye 2005 model komple boyalı bir parça değişeni var hasar kaydı olmayan bir araç buldum fakat klasik direksiyon sorunu varmış araçta bu şekilde sattığını söyledi galeri sizce ne yapmalıyım

Ucuz bişey olsa yaptırır satardı. Bence şase darbeli. Bu yüzden araç çekiyor. Yersen.

Şase 1 mm yamulsun iflah olmaz. Hep çeker bi tarafa

• Leon .

• 63000 e Astra Sedan park sensörü karter koruma cam filmi bagaj havuzu olarak araç alındı. Ve içime çok sindi valla bu paraya alınabilecek en iyi araba arkadaşlar diğerlerine bakmayın bile. Bu paralara şanzımanı saatli bomba konserve kutuları veriyorlar. O da belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsenturkSemih

63000 e Astra Sedan park sensörü karter koruma cam filmi bagaj havuzu olarak araç alındı. Ve içime çok sindi valla bu paraya alınabilecek en iyi araba arkadaşlar diğerlerine bakmayın bile. Bu paralara şanzımanı saatli bomba konserve kutuları veriyorlar. O da belki.

Edition plus mı. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

• evet hocam. Plus. teşekkürler.
  • EsenturkSemih E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız binmenizi temenni ederim.

Ancak yeni Astra HB 1.4 100 Hp atmosferik enjoy paketini 68.000 TL fiyat veren bayiler vardı. Baktınız mı bilmiyorum.
  • Yol yapmiyorum diyosun sahsen astra cok iyi bi secim. Fiyatta iyi 40.000kmdr 2014 modelini 54e falan satmislardi gecenlerde benimde niyetim olduda simdi baska 2.el bi arac alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: EsenturkSemih

hocam 1.33 motor beni biraz korkutuyor açıkçası. Bir de ön konsol u falan pek sevmiyorum. Eğer auris teki gibi kapak jant kol dayama park sensörü yok gibi bir donanım varsa açıkçası astra çok daha önde benim için.

Hocam 1.6 atmosferik çok yakıyor demişsin astraya, corolla onerilince de 1.33 korkutuyor demişsin. Corolla 1.33 kullanıcısiyim. 1.33, amuda kalkıp ta sürsen 7 litre/100 km benzin yakar (ne asagi ne yukari) ve yokuşta hız kesersen tekrar hızlanmayı hiç sevmez bunun dışında ben bi kötülüğünü görmedim bu motorun. Ben burdan gönlünün turbolu motorlarda olduğunu anlıyorum. Onlarda 80 bin bandından başlıyor. Bence isteklerini tekrar süzgeçten geçir. Ben yerinde olsam 15-20 de kredi çeker istediğim aracı alırdım. Sonuçta satarken de aldığın fiyata göre değer bicilecek araca kaybın olmayacak.

• Astra nın sport ve üstü donanımla alınması lazım ve 1.4 turbo

• 9-10 litre benzin yakar. Onun dışında iyi araba bence. Ford Fiesta tiranyumlara bayiler bu paraları istiyor artık. Polo da farklı değil. Baktın yakıta yetişemiyorsun lpg attırırsın olur biter

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.