Şimdi Ara

65 bin'e sıfır astra sedan mı yoksa? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EsenturkSemih

peki hocam 1.2 tsi dsg fabia mı yoksa astra mı desem ?

Hocam yeni Fabia'yı kullanma şansım olmadı ama bilinen bir kaç gerçek var 1.2 tsi fabia'nın astra'dan az yakacağı ve de Dsg olmasından dolayı sessiz ve sarsıntısız bir sürüş sağlaması. Ama Astra'nın da fabia'dan bir üst segment olduğunu unutmamak lazım. Burda tercih size kalmış az yaksın şehir içinde yormasın iç hacim önemli değil uzun yola çıkmıyorum diyorsanız Fabia fakat uzun yola çıkıyorum bagaj ve iç hacim şart, yol tutuş, frenleme, süspansiyon benim için iyi olmalı diyorsanız Astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic kullanan biri olarak astra daha konforlu geldi bana tavsiye ederim. Ama biraz boş tabi. Lpg siz binilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 28 Mayıs 2017; 20:18:3 >
  • Kafanızı hiç bulandırmayın o fiyata alınabilecek en iyi araba şuan astra sedan tam fiyat performans aracı sakin o fiyata ikinci ele bulaşmayın lpg taktirin yakıtı da sorun etmeyin.

• Tsi motor az yakar dediklerine bakmayın bende fabia 1.2 tsi vardı gaza basmaya korkuyordum .insan arabayı korka korka sürmemeli. Alın bi astra sedan takıtırın bi lpg paşa paşa binin. Babamda astra h hb var sıfır almıştık 5 yıldır bizde alır almaz lpg taktırdık . 50.000 km oldu en ufak bir arıza vermedi .

• Polo 2. El alınır

• Megane Sedan düşünmez misiniz hocam yeni kasa, Lpgye tam uyumlu motor, en baz donanım bile dolu sayılır

• HRMNKY kullanıcısına yanıt
    hocam ona 65700 gibi bi rakam verdi bir bayii. Ama joy donanım da sanki fazla boş gibi geldi bana..
  • eski kasa olsa da opel iyidir ama atmosferik olması bence de kötü. çok yakar. gerçekten tsi ile oh dünya varmış dedim. ilk defa tasarruflu ve iyi kaçan bir benzinli gördüm. 2. el ben de tavsiye etmem. ya dizel al ya da turbo benzinli atmosferik alma ne olursa olsun. alman alamıyorsan japon-kore al diycem ama onlarda da turbo benzinli yok o fiyatlara yok en azından. fransız araçları pek kalite olmaz ama belki 308 vardır o rakamlara ya da leon, octavia falan (fiyatları bilmiyorum). ama 2. el alma.
  • renault megane lpg ile iyi performans veriyor. Çok da rahat geniş araba. Bir kaç kere bindiğim için rahatlıkla önerebiliyorum. Kendim için almazdım ama bana fazla geniş o araba.
  • ilk tercihin ford focus olsun sıfırını 67000 tlye alırsın hea fordistemem diyorsan astra al

• Astra sedan derim birde tüp atın tamam. Aynı araçtan bizde aldık geçen ay evin 2.ci aracı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EsenturkSemih E kullanıcısına yanıt
    Astra da megane ye göre fazladan hangi donanımlar var.

• Hocam megane da tüm güvenlik ve konfora dayalı tüm ekipmanlar standart. Ha siz klimam otomatik olsun cam tavan olsun görünümü daha gösterişli olsun derseniz Astra da megane da sizi tatmin etmeyecektir. Evet Astra çok güzel bir araba ama yeni her zaman iyidir. Şahsen güncel kasa megane tavsiye ederim.

• Peugeot 2008 ler de var, değişik bir öneri gibi gelebilir size ama fiyatına göre donanımı güzel, tüketimi de çok az

PEUGEOT 2008 4 Yıl Garantili(MANUEL)fiyat düştü.pazarlık yok

İlan No: 430500021

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-peugeot-peugeot-2008-4-yil-garantili-manuel-fiyat-dustu.pazarlik-yok-430500021/detay

Not:araç bildiğim birinin değil, sadece öneri için paylaşıyorum

• hiiç bir özelliği olmayan astraya 62500 vermek akıllı adam işi değil. ayrıca astranın yol tutuşu ve ses yalıtımı berbat.
  • SKODA KAMPANYALI FİYAT LİSTESİ:

OCTAVİA 1.0 TSI 115 PS Green Tec Ambition 69.300 TL.

YETİ 1.2 TSI 110 PS Green Tec Active 68.600 TL.

FABİA 1.2 TSI 90 PS Green Tec Ambition 54.900 TL.

FABİA 1.2 TSI 110 PS DSG Green Tec Ambition 61.400 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsenturkSemih

hocam 1.33 motor beni biraz korkutuyor açıkçası. Bir de ön konsol u falan pek sevmiyorum. Eğer auris teki gibi kapak jant kol dayama park sensörü yok gibi bir donanım varsa açıkçası astra çok daha önde benim için.

Şunlarıda söylemek lazım tabiki motor biraz hantal kalıyor ama kullanım biçiminizede bağlı ben 20 yaşındayım ona rağmen şehir içinde eksiklik hissettirmiyo bana sadece eğimli çevre yollarında biraz tereddüt ediyorum sollama falan yaparken

Kapak manuel cam falan koymuşlar ama klimatronik den 9 hava yastığına yokuş kalkıştan follow me ye bluetooth a kadar koymuşlar baz donanım için gerçekten donanım düzeyi yeterli ha tabiki kapak manuel cam falan sıkıntı ayrıca kol dayama var astrada yok haberiniz olsun park sensörü de alırken hediye ediyolar zaten istemeyi unutmayın..
    Yinede en iyisi siz gidip inceleyin showroom da ikisinide ona göre kararınızı verin.

Bu arada yeni ibiza çıkıyor ben aracı çok beğendim 1-2 ay içinde satışa çıkacakmış onada bakabilirsiniz

• Güzel yorum.

Kapak jantlı lastikleri hangi ebat.

Kışlık ne kullanıyorsunuz.

eski kasa auris de sadece 1.6 da bağımsız arka süspansiyon vardı. Makyajlı kasa auris de durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 29 Mayıs 2017; 13:50:34 >
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen sürdün mü hiç astra j yi diyorsun sınıfının en iyi yol tutuşuna sahib arabasına berbat yol tutuşu var demek nasıl bişey ses yalıtımında iddaa etmem ama yol tutuşu çok iyidir astranın birde 62500 e hangi sınıf arabayı alacaksın o fiyata b sınıflarını veriyorlar senin fiyatlardan ve bu arabadan haberin yok herhalde.
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Ses yalıtım ve yol tutuş berbat mı ?sallamayın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.