Bildirim
65 günlük kedi
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tırnaklarını kestikten sonra zaten hiç bırakmayın dışarı. -
Zaten kesinlikle dışarı bırakmıcam kediyi, sadece kedimle anlaşamamaları durumunda sahiplendirmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birader sahiplenmek isteyen çıkar mı bilemiyorum ama hiç bir şey yapamazsan evinin önüne koy ara sıra sokakta süt filan verirsin.barınağa vermekten iyidir diye düşünüyorum. -
burdan zor be hocam bence bu kış ona sen bak yazın napıcağın sana kalmış -
Biraz zaman ve sabırla alışacaklardır. Hırlaşma, patileşme durumunda birbirlerine zarar verme durumuna gelmezse müdahale etmemeye çalışın. Eski kediniz bölgesini savunmak istiyor, yeni kedi de bunu kabul edip, bölgeyi sahiplenme tavrı göstermediğinde sorun kalmayacaktır. Ayrıca kısırlaştırma da, saldırganlığı azaltıp, sakinleştirir.
Kediler büyüdükçe sahiplendirilmeleri zorlaşır, CİNS değillerse. Eve alıştıktan sonra dışarı bırakılırsa, dışarıda nasıl yemek bulacağını bilmediğinden, aç kalır; diğer kedilerden kendisini nasıl koruyacağını öğrenemediğinden, sürekli dayak yer; insanlara alışkın olup kaçmayacağından, insan görünümlü iki ayaklı varlıklar tarafından yaralanır, şiddet görür,öldürülür; araçların tehlikesinden habersiz olduğundan, araba altında can vermesi büyük ihtimal dahilinde olur.
Bunları göz önüne alıp, eğer ki sahiplendirmeye karar verirseniz.www.petarkadas.com, facebook ve twitter'da ki hayvan sever sayfa ve gruplar da biran önce sahiplendirme ilanı açmanız iyi olur.
Bu minik Can'a evinizi açıp, hayatta kalma şansı verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X