Şimdi Ara

65 INÇ TV TAVSIYESI. YARDIMM ACILLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni evli bir kardeşiniz olarak salona keyif olsun diye büyük bi TV almayı planlıyorum. 65" TV lerde en uygun fiyat vestel ve Philips 65PUS6121 LED TV.

Arkadaşlar görüntü kalitesi yeterli olsun ama şu takılma titreme olmasın diye araştırıyorum. Uzmanlarin tavsiyelerini bekliyorum.

Hayırlı forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahini seven üstüme tavsiye atsın

• jackaxman kullanıcısına yanıt
    100 hz tv kere bakmanız gerekiyor. Philpslerde 65xx üzeri 100 hz dir. Ayrıca izleme mesafesi ne kadar bütçe ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun mutluluklar diliyorum,bütçenizi söylerseniz çok iyi olur ona göre marka ve model söyleriz
  • 65pus6521

• 5bin-6bin tl arasında bütçe var. Açıkçası pulsedruby 'nin önerdiği TV hoşuma gitti. Ayrıca Samsung un a5 2017 Telefonu verdiği bi 60 inç var. Suhd serisi UE60KS8000UXTK. Bunda telefon var diye 7bine çıkabilirim. Önerileriniz nedir ustadlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: jackaxman

5bin-6bin tl arasında bütçe var. Açıkçası pulsedruby 'nin önerdiği TV hoşuma gitti. Ayrıca Samsung un a5 2017 Telefonu verdiği bi 60 inç var. Suhd serisi UE60KS8000UXTK. Bunda telefon var diye 7bine çıkabilirim. Önerileriniz nedir ustadlar?

60KS8000 Hıgh-end bir modeldir ve asla üzmez sizi öncelikle alacaksanız mağzadan mağza görevlisine loş ortamda ışık olamyan ortamda tv açıkken boş ekran yani siyah ekrana bakın eer bulutlanma yani parça parça ışık süzmesi yok ve siyah laciverte kaçmıyorsa hiç kafa yormadan alın ...ışık altında bir tv,nin genel hatları belli olmaz karanlıkta bütün falsolar çıkar iş sizde bitiyor ama kesinlikle dediğimin üstüne gidin
  • Teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam iyi geceler diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jackaxman

Teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam iyi geceler diliyorum

samsung 65ku7500 de kesinlikle listenizde olsun nit değeri şaşırtıcı derecede çok iyi + renk calibrasyonu en çok beğendiğim 65'ınc model, 2016 yılı içerisinde ,,muhakkak değerlendir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 19 Şubat 2017; 6:22:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.