Şimdi Ara

65 inch TV önerisi bütçe 45 bin TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben sizin gibi düşünmüyorum kalite konusunda ama sizin görünüşünüze'de saygım var..

abd'de 1 numara olmalarının kalite ile hiçbir alakası yok premuim markaların yarı fiyatlarına satıldığı için normaldir fazla satılan şeyin iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Dacia'da çok satıyor ama kalitesi belli.

Samsung Crystal DU7200 UN75DU7200 74.5" Smart LED-LCD TV 2024, 4K UHDTV, High Dynamic Range (HDR), Titan Gray - Walmart.com

Ben zaten Sony - LG - Samsung varken TCL almam Türkiye'de koç grubu getirdiği için sanırım fiyatları ederinin çok üstünde bence..

Dünya'da en iyiler söylemi çok ütopik Ayrıca :)

65 inch TV önerisi bütçe 45 bin TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 3 Ocak 2025; 11:59:17 >

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

Cok zor değil ki. Gidip bir teknoloji markette ürünleri test edersiniz. Ya da kullanıcı deneyimlerini dinlersiniz. Gecmisten kalan bilgilerle yorum yapmaya gerek yok ki. Kendimizi surekli guncellememiz gerekiyor. 2020 yılının tv sini onermemek gerekiyor. Su an miniled de tcl den daha iyisi yok. Dunyada zirvedeler. Sony, samsung paneli tcl den aliyor. En buyuk üretici oldu. Artik miniled, qled de tartışma bitti . En iyisi tcl. Oled mi miniled mi tartışması basladi. Oled tarafinda ise samsung ve lg üretici. Sadece youtube a direct ledir nedir edge led diye yazarsaniz kimseye edge led onermezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

Bana satışçı ağzıyla konuşmayın lütfen..

Mercedes'te motoru renodan alıyor reno daha mı iyi mercedes'ten yani sizin mantığınıza göre..

markaların üretim opersyonlarını farklılaştırması ve fabrikasını başka bir markaya satması, orayı satın almış olan markayı daha iyi yapmaz..

Sanıyorum ki siz hiç samsung MiniLED ile TCL miniLED'i yanyana aynı görüntüde izlememişsiniz veya işlemci diye bişeyden haberiniz yok :)

ama tamam ben ikna oldum TCL en iyisi daha fazla yazmayın lütfen.. :)

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

Sizin izlemediğini belli. Izleseydiniz bu cümleleri sarf edemezdiniz. Sizin de bir çıkarınız belli oldu artık. Artik gorusmeyecegimize emin olabilirsiniz. Edge led tavsiye ettiginiz birinden bir ah alırsanız anlarsınız. Artik ben de engellisiniz

• Valla Allah Razı olsun engellediğin için.. :)

• TLC 65C755 1 ay önce 41-42 bandında satılıyordu, ne oldu da 15 bin zam yedi. 40-45 bandı dışında alınmaz..

• bilge43 B kullanıcısına yanıt

Samsung 65qn90 a gelen zammı da paylaşirmisiniz. Medimarkt 1 ocak tan itibaren her ürüne yuzde 30 ile yuzde 50 zam yaptı.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

bu bahsettiğim zam yeni değil, aralığın başında başladı. 65qn90 ilgilendiğim bir TV değil.

• Arkadaşlar marka model tartışmaya gerek yok, artık pek cok modeli magzadan görüp deneyleyip alabiliyorsunuz. veya youtube da detaylı incelemeler var ona göre herkes kendince karar verir zaten.

Yıllardır LG kullanan birisiyim. biraz webostan sıkıldım artık , android olsun başarılı olsun dedim. şimdilik ucuza denk geldi TCL aldım. memnunumda.. bakalım kullandıkca detaylanır

• hooky90 kullanıcısına yanıt

65t8b daha mı kötü?

• Ankara bilkent migros

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.