Şimdi Ara

650-700TL aralığında ikinci el DSLR tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu an elimde canon 450d var. Hediye gelmişti, video çekimi yapmadığı için 650-700TL aralığında video çekimi yapan ikinci el temiz bir dslr almak istiyorum. Sahibinden'e baktım fakat shutter 60k'lardan bahsediyorlar. Öneriniz ne olur, nelere dikkat etmem gerekir seçim yaparken, bilgi verebilirseniz memnun olurum. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Canon Eos M alabilirsin.

Lens değiştirmek şart değilse de şiddetle Sony RX100 öneririm.
    Kaliteli lensli kompakt, kaliteli video çeken bir alet.

Sebebi:https://forum.donanimhaber.com/yeni-baslayanlar-veya-iyi-akilli-telefonum-var-ama-yetmiyor-hobi-icin-makina-onerir-misiniz-diyenler--122743623

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 7 Haziran 2017; 14:51:29 >
  • Hocam
    rx100
    NX300
    Nx3000
    Nx Mini
    Sony a5000
    Fuji xa1 xe1
    Olympus epl5
  • Uzun süredir Sony Nex serisi kullandım ve şu an halen Nex6 kullanmaktayım DSLR olarak. Eğer alacaksanız aynasız makinelerin kullanımı rahat hemde idare edecek seviyede video çekilebiliyor. Bir çok lens seçeneği de cabası.
  • Video amacli aliniyorsa aynasiz cihazlar daha makul gibi. Onlarda da pil problem tabi.

Illa dslr olsun diyorsaniz onerim Pentax kr. Canon lensleriniz varsa 1200d gibi cihazlar da isinizi gorur.

Ancak biliyorsunuz son bir kac yilda cikanlar haric, dslr makinelerde video sirasinda otomatik netleme yok. Gerci otomatik netleme yapanlar da ne kadar basarili tartisilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.