Şimdi Ara

650 TL BÜTÇE İLE HANGİ DOKUNMATİK TELEFONU ALABİLİRİM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst limit olarak belirlediğim 650 tl yi geçmeyecek bir dokunmatik telefon düşünüyorum. Benim için en önemli unsurları

5 mp den az olmayacak kamera
    müzik dinleyebilmek
    Wifi
    ve pil ömrünün uzun olması

aslında aklımda eski bir sony ericsson kullanıcısı olduğum için Xperia X10 mini var ama pil ömrüyle ilgili cok çelişkili yorumlar yapılmış.
    Hem bu telefonu kullanan veya bilen arkadaşlardan yorumlarını öğrenmek hemde önerebileceğiniz başka telefonları öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

• Samsung Galaxy Ace'e de bir göz atın derim. İşlemcisi aynı model ama 200mhz daha hızlı, bataryası daha uzun süre gidiyor (950mah vs 1350mah), ekranı çok daha büyük (2.5" vs 3.5"). Mini resmi olarak android 2.1e kadar güncelleniyor bildiğim kadarıyla, Ace 2.3e güncelleniyor. Ace'in tek eksi sayılabilecek yanı video kayıt çözünürlüğü,her ikisi de 5mp.

Bu Linkten 2 ürünün karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
  • huawei x5
  • Galaxy ace inceledim oldukça güzel internetten inceledim birde dokunup tartayım fikrimi değiştire bilir:) huawe nin piyasaya girdiğini duydum gecen gold daki satıcı da hauwe yi tavsiye etti açıkçası hani bu yok ama sana su iyi gider abi diyenlerden sanıl kale almadım. araştıracğım
  • Samsung kullanan bir kaç kişiden samsung ve teknik servisiyle ilgili şikayetlerini dinledim açıkçası canım sıkıldı. Tamda glaxy ace mı acaba derken. Samsung ace kullanan veya samsungdan şikayeti olan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_sakal13

Samsung kullanan bir kaç kişiden samsung ve teknik servisiyle ilgili şikayetlerini dinledim açıkçası canım sıkıldı. Tamda glaxy ace mı acaba derken. Samsung ace kullanan veya samsungdan şikayeti olan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var...

samsung'un teknik servisi hakkındaki söylentiler malesef çoğunlukla doğru. samsung son zamanlarda kalite standardını düşürmüş durumda. bir de şöyle bir tavsiyem olacak sana ace düşünüyorsan hiç düşünme derim ben. git gio düşün. neden dersen ace ile gio arasında donanım olarak neredeyse hiç bir fark yok. gio'nun boyutu ace'den biraz daha küçük sadece. bir de kamerası 1.5 mp daha düşük. sırf bunun için 200 lira fazla para vermek pek mantıklı değil bence.

• evet haklı olabilirsin ama bütün telefon firmaları sadece bir özellik değiştirip farklı fiyatlara satmıyorlarmı? benim için kamera alt limit 5 mp. Aşağısını düşünmüyorum. huawei ve htc leri inceledim onlarada açıkçası pek güvenemedim. Eski ve memnun bir sony ericson kullanıcısı olduğum için ilk aklımda mini vardı fakat oda cok mini ya :( bu arada 13 ekim ray in türkiye çıkış tarihi imiş. Biraz vaktim var bakalım fiyatı ne olacak? umarım 700 ü gecmez:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.