Üst limit olarak belirlediğim 650 tl yi geçmeyecek bir dokunmatik telefon düşünüyorum. Benim için en önemli unsurları
5 mp den az olmayacak kamera müzik dinleyebilmek Wifi ve pil ömrünün uzun olması
aslında aklımda eski bir sony ericsson kullanıcısı olduğum için Xperia X10 mini var ama pil ömrüyle ilgili cok çelişkili yorumlar yapılmış. Hem bu telefonu kullanan veya bilen arkadaşlardan yorumlarını öğrenmek hemde önerebileceğiniz başka modeller öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
X8
1-2 ay idare etmelisin şu an SE 'de istediğin gibi bir cihaz yok ama gelmesi yakındır Ekim sonu-Kasım başı gibi
xperia mini pro yu bekle derim
Ace veya x5 ; Bu iki cihazı istemiyorsan arkadasın dediği yeni cihazı bekleyebilirsin.
illa ki sony ericsson diyorsan x10 mini ve x10 mini pro tavsiye ederim. x8'e desteği kesti yanılmıyorsam sony ericsson. x10 serisinden de yavaş yavaş çekiliyor gibi. eğer biraz daha beklersen yeni modelleri de düşünebilirsin. ekstra olarak huawei ideos x5 önerilebilir.
Samsung kullanan bir kaç kişiden samsung ve teknik servisiyle ilgili şikayetlerini dinledim açıkçası canım sıkıldı. Tamda glaxy ace mı acaba derken. Samsung ace kullanan veya samsungdan şikayeti olan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var...
Alıcaksan galaxy ace yi öneririm hem android hemde ıphone un ORJİNAL kopyası :D bunu demek yanlıs olmaz heralde tek sorunu sarzı az gidebilir.zaten android telefon istiyorsan sarzına katlanacaksın.ama illa se dersen xperia ray i bekle derim senin bütcende bi telefon ve xperia x8 dende xperia x10 minidende kat kat iyidir.ben senin yerinde olsam ama beklemem ace alırım.tipi güzel gelio bana nedense :)
ace'ye para verilmez. 200 lira ucuza ebatı 1cm ufak olan galaxy gio almak daha mantıklı. özellikleri komple aynı ace ile. neden 200 lira fazla verip samsung'a yolunayım ki?
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake
Alıcaksan galaxy ace yi öneririm hem android hemde ıphone un ORJİNAL kopyası :D bunu demek yanlıs olmaz heralde tek sorunu sarzı az gidebilir.zaten android telefon istiyorsan sarzına katlanacaksın.ama illa se dersen xperia ray i bekle derim senin bütcende bi telefon ve xperia x8 dende xperia x10 minidende kat kat iyidir.ben senin yerinde olsam ama beklemem ace alırım.tipi güzel gelio bana nedense :)
Xperia Ray 650 TL yi geçmeyecek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: apl.de.ap
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake
Xperia Ray 650 TL yi geçmeyecek mi?
xperia arc 1300 tl xperia neo 900 tl xperia ray 700 den pahalı olucanı sanmıyorum cünkü ekran olarak en ufağı aralarında 3.2inc neo nun gerisinde bi model ve neonun satması icin arada garanti 200 tl lik fark olucanı düsünüyorum.
evet haklı olabilirsin ama bütün telefon firmaları sadece bir özellik değiştirip farklı fiyatlara satmıyorlarmı? benim için kamera alt limit 5 mp. Aşağısını düşünmüyorum. huawei ve htc leri inceledim onlarada açıkçası pek güvenemedim. Eski ve memnun bir sony ericson kullanıcısı olduğum için ilk aklımda mini vardı fakat oda cok mini ya :( bu arada 13 ekim ray in türkiye çıkış tarihi imiş. Biraz vaktim var bakalım fiyatı ne olacak? umarım 700 ü gecmez:))
quote:
Orijinalden alıntı: mavi_sakal13
Samsung kullanan bir kaç kişiden samsung ve teknik servisiyle ilgili şikayetlerini dinledim açıkçası canım sıkıldı. Tamda glaxy ace mı acaba derken. Samsung ace kullanan veya samsungdan şikayeti olan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var...
Samsung kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım ne teknik servis olsun ne cihaz olsun gayet iyi bir makine üretmiş adamlar... 650 liraya yakın olarak Wave II olabilir...inceleyebilirsin.
wawe 2 güzel ama işletim sistemi bada, çok bir bilgim yok bu sistem hakkında onada o parayı vermek istemiyorum acıkcası. gecen motorolanın dokunmatiklerini inceledim sanırım türkiyede pek kullanan yok? bilgisi olan varmı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme