Şimdi Ara

6500 TL sistem tavsiyesi(AMD Ryzen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu gün hepsiburada da indirimi görmüşken bu ay alacak olduğum sistemi bu gün almaya karar verdim
    Topladığım sistem aşağıdaki gibidir ram konusunda uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ve uyumlu değilse sanırım 3200 mhz de çalışmıyor diye biliyorum.

6500 TL sistem tavsiyesi(AMD Ryzen)

işlemci ve kasayı inventusdan alacağım.

işlemci amd ryzen 5 1600x

kasa olarakda
    CORSAIR CC-9011052-650VS SPEC-03 Red LED Carbide Serisi USB3.0, Corsair VS Serisi VS650 650W 80+ Kasa
    yada ZALMAN Z3 PLUS Black HD700 Fan Kontrollü USB3.0 Pencereli 4ad120mm FSP Hydro 700W 80+ BRONZE Kasa düşünüyorum.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim

• İşlemciyi R5 1600 ile SSD'yi 240GB ile değiştirip soğutucuyu çıkar. 600W 400TL civarı kasa sisteme yeterli gelir. Artan bütçe ile Dell G-SYNC 144Hz monitör almaya bak derim.
    http://www.hepsiburada.com/dell-s2417dg-23-8-1ms-hdmi-display-g-sync-wqhd-oyuncu-monitor-p-HBV000003WAHE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuSaReGeDo -- 8 Haziran 2017; 20:2:26 >
  • KuSaReGeDo kullanıcısına yanıt
    Samsung'un önerilen monitörü 1 ms destekli.
    Bellekleri G.Skill'in AMD Fortis ve FlareX serilerinden seçerseniz uyumlu çalışır. Gerçi, G.Skill'in bu konudaki sabıkası diğerlerinden iyi ama yine işimizi sağlama alalım.

• Yorumlarınız için teşekkürler.
    Ryzen 1600x yerine ryzen 1600 almaya karar verdim. Aradaki fiyat farkıyla monitörü değiştirip dell mi almalıyım (g-sync monitör çok fark eder mi? ) yoksa ekran kartını değiştirip gtx1080 mi almalıyım?
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Benim önerdiğimde 1ms üstelik 2K ve G-SYNC desteğine sahip yani her yönden daha iyi monitördür.
  • sn_master S kullanıcısına yanıt
    Monitörü bir kere al tam al ekran kartını belki 2 sene sonra değiştirirsin ama monitörü değiştirmek zahmetlidir.
  • sn_master S kullanıcısına yanıt
    Aynen bu Dell monitörü alabilirsin. 2K, Gsync, 165Hz, 1ms gibi özellikleri var. CSgo,Lol vb. oyunlarda 144Hz ve üzeri monitörler çok işe yarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.