Şimdi Ara

65000 RENK MODASI GEÇTİ Mİ??GÖRÜŞLERİNİZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ne modası arkadaşlar? Moda degil bunun adı teknoloji ve ilerleme... Renkli telefonlar ciktiginda renksizlerin modası gecti mi dedik? Aynı olay işte. Teknoloji ilerledikce eskiler geride kalıcak ve yavaş yavaş silinicekler.
  • Sonunda hayırlısıyla 65000 rengi tercih ettim ve 6230i aldım..AksakallıWolverine sanırım sen daha bunun farkına varamamışsın hayatımız moda,gençliğimiz moda,kullandıklarımız moda,cep telefonumuz moda,özellikleri moda..(Tümden Gelim)..Ve bişey daha aynen öyle dedik renksizlerin modası geçti

• face sen ne diyon abicim 16 milyon piksel standart olacak yakında.Ama biz şimdiden bahsediyoz
  • face sen ne diyon abicim 16 milyon piksel standart olacak yakında.Ama biz şimdiden bahsediyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_o_F

262000 RENKTE FOTOĞRAFLAR VE OYUNLAR CIVIL CIVIL VE SANIRIM ARTIK 65000 RENK ÜRETİLMEYECEK 65000 RENK EKRANLI TELEFON KULLANAN ARKADAŞLAR SİZCE TELEFONLARIMIZIN PABUCU DAMA MI ATILACAK 6230İ ALMAK İSTİYORUM AMA RENK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇEKİNİYORUM.DÜŞÜNCELERİNİZ

ilkler unutulmaz (modalari qeçmez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuLuT_17

quote:

Orijinalden alıntı: C_o_F

262000 RENKTE FOTOĞRAFLAR VE OYUNLAR CIVIL CIVIL VE SANIRIM ARTIK 65000 RENK ÜRETİLMEYECEK 65000 RENK EKRANLI TELEFON KULLANAN ARKADAŞLAR SİZCE TELEFONLARIMIZIN PABUCU DAMA MI ATILACAK 6230İ ALMAK İSTİYORUM AMA RENK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇEKİNİYORUM.DÜŞÜNCELERİNİZ

ilkler unutulmaz (modalari qeçmez)

• SX1 den sonra yine 64 K l1k tel ald1m 6630 bana yeterli geliyor.Hem baz1 program ve oyunlar uymuyor.Ama symbians1z al1nacaksa ekran , kamera ve flash olmas1na dikkat edilmeli ... Ama 6230 i bence iyi day1mda normal 6230 var yeni orjinal kapak alm1s metalik gri ve siyah gibi çok karizma gözüküyordu.Tek köyü yan1 ekran1 çok küçük ya da SX1 ve 6630 kulland1g1m için bana öyle geliyor...
  • 6630un ekranı sx1in ekranın yanında 16milyon renkli ekran gibi kalır
  • quote:

6630un ekranı sx1in ekranın yanında 16milyon renkli ekran gibi kalır

birazdan sx1cşler bırayı dağıtır ben kaçım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 9 Ağustos 2005, 17:25:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieW_FireBlast

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış

• eskiden üst sınıf 65000 kullanıyodu şimdi orta sınıf kullanıyo moda olayı yoq 3310 un bile modası geçmedi adı dier teller kdr çok anılıyor
  • tabiiki 254 muydu neydi modadir simdi.
  • bencede geçti modası 65000 rengin şimdi moda mp li teller
  • quote:

Orijinalinden alıntı: teknode

quote:

Orijinalden alıntı: ZombieW_FireBlast

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış

Hiç bile... yalana gerek yok . Siz kendi telefonunuzu kabul etmezsiniz san1r1m . Çünkü SX1 i çekemiyorsunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 10 Ağustos 2005, 22:28:50 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: C_o_F

yaa ne diosun daha 5110 kullanan insanlar var sende diosun geçtimi ne geçmesi yahu geçti diyenlerin hepsi 262k renli telefonu oldugu için söylüyor. Geçenlerde 7610 inceledim renkler manyak bence harika ama yinede karar senin

• 65k geçmedi ama 256k ya 100ytl pahal olanı varken
    65klısını almak gereksiz oldu
  • 6230i 65000 renk.arkadaşta s700i var 262000 fakat 6230i daha parlak ve fotoğraf kalitesi de gerçekten yüksek.birde bilgisayara aktardık ikimizinde çektiğimiz aynı fotoyu s700i çok az fark ettiriyor kendini.sanırım renklerin pek bi önemi yok ve dediğiniz gibi modası kolay kolay geçmeyecek gibi.....modası geçenler vga kameralar
  • 6230i'nin ekranı süper.7610 - K750i ve 6230i kullanıyorum.

K750i 262k , 6230i 65k olmasına rağmen aradaki fark çok az.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.