Şimdi Ara

650bin tl nakit için, yatırım fikri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
10
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mianfei

Enpara birikim hesabı aç oraya koy faizini ye. En en garantisi , çalışmaya başlayana kadar kendini geçindir. Ayin enparalisi olmak çok kolay onu yapınca ekstra daiz geliyor. Yada vadeli hesaba koy. Aylik 3 bin civarı gelecektir.

Aylık vergi çıktıktan sonra ana paranın hepsi yatmışsa 6660.00 TL para alır .
  • 650 bin tl n var burda fikir danısıyosun komik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Uygun bir avm de merkezi yerde yeni açılanlardan olabilir y da yine merkezi bir yerde burger king veya mcdonalds franchise praya pra demezsin

Burger kingin telif hakkı 500 bin lira

O 500 bin dolar değil miydi ? + kdv hariç iken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Borsa'da Aselsan'a bas

Herkes aselsanı öneriyor . 50 bin tl para attım diyelim 1 senede ne kadar kazandırır bilginiz var mı ?
  • Borsaya gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Borsa'da Aselsan'a bas

Herkes aselsanı öneriyor . 50 bin tl para attım diyelim 1 senede ne kadar kazandırır bilginiz var mı ?

Şu anda borsadaki hisseler büyük çekişti, ufak yatırımcılar hep zarar ettiler. Yani uzun vadede hisse toplama vakti.
    1 Senede 2 katını kazandırmış ASELSN
    PETKIM'e de girebilirsin.
  • şu şekilde iş yapılabilir.

küçük il ve ilçeler de çok fazla küçük çapta mütaitler var. bunların illerdeki sağlam ve güvenilir olanları araştırılıp yaptıkları projelerde proje üzerinden başlangıçta bir iki daire alınarak temel atıldıgında 20 30 bin karla satabilirsin. bunu yapan kişiler mevcut. böylece 1 2 ay içinde yüksek miktarlarda para kazanılabilir.

örneğin ben projeden girdiğim evi 3 ay sonra 20 bin farkla ( subasması ve ana kolonları ) atıldıgında satabilirdim.. satmadım 2 yıl 7 ay da bana yüzde 80 gibi bir kar getirdi kısa vadede bu kar az olsada sürekli alım satımlarda büyük paralar kazanılabilir.

fakat önerim şudur 500 bin tl nin sadece yarısı ile minimum 1 yada 2 projeye girmelisiniz bu projelerin cok lüks değil orta sınıf olmasına dikkat etmelisiniz. ayrıca buna stüdyo daire vs seceneklerinide koyarsanız daha fazla projeye dahil olabilirsiniz.

umarım kazancınız bereketli olur

• NUSR-ET kullanıcısına yanıt
    bu tavsiyeyi veriyorsun da borsa hakkında detaylı bilgin var mı gerçekten?
    Borsayı bilen birisi kesinlikle borsayı tavsiye etmez.
  • Kesinlikle yurtdışında sağlam bir şirkete yatır derim. Örneğin Amerikan borsasına girip Apple'a yatırabilirsin. Geçen senenin 21 Eylülünden bu yana %38 getirisi var. Senelik faiz getirin %14 falan ayrıca enflasyon cabası.

Ben senin yerinde olsam Citibanka gider Amerikada yatırım yapmak için yatırım hesabı açardım (Bildiğim kadarıyla Citibank bunu yapabiliyor.)

Parayı orada amerikan dolarına çeviriceksin. Zaten dolar Trump'un da baskısı kalktıktan sonra uçuşa geçicektir.
    1.'si dolar endeksinden kazanıcaksın
    2.'si amerikada enflasyon %2-%3 civarında gezer paran değer kaybetmez. (türkiyede yatırım yapsan her sene enflasyon %10 olduğundan paran %10 değer kaybeder.)
    3.'sü Apple'nin artışından senelik minimum %30 getirin var.
    4.'sü Ben paramı harcıcam dersen zaten Apple yılın belli dönemlerinde temettü olarak pay sahiplerine para ödüyor bu da %1.61 civarı sanırım. O parayla geçinip gidersin.

İlla apple olacak diye birşey yok. Risksiz olsun diye apple örneğini verdim. Yani sonuçta dünyanın en saygın şirketlerinden biri ve batma ihtimali yok denecek kadar az.

Ha sen olsan napardın dersen ben olsam o parayı TESLA'ya yatırırdım. Bu sene %90'lara varan getirisi oldu ve bu seneye de devam edicek. 650.000 koysan seneye sana min. 300.000 getirisi olucak. Temettüleri de ayrıca alıcaksın. Riski az getirisi çok. Açacağın hiçbir iş yeri sana senelik 300.000 getiri getirmez. Ayrıca bunu oturduğun yerden yapıcaksın. İstersen gelen parayla dünyayı gez. Karar senin.

Bu arada eğer yatırım danışmanlığı istersen yardımcı olabilirim. Ama kazanırsan da beni de unutmazsın umarım :)

Bu arada kendim de yatırımcıyım aylık 2000-3000 arasında borsadan kazanıyorum. Az parayla yatırım yapınca anca bu kadar oluyor. Ama bana kalırsa Türkiye yerine başka ülkelere yatırım yapman daha mantıklı olur. Bizim ülkenin ne olacağı belli değil

• Yasın kac... Egitimin nedir (detaylı olarak, unı mezunuyum demek yeterlı degıl)... İs tecruben nedır (detaylı olarak, ticaret demek yeterlı degıl)...

Ne kadar rısk alabılırsın... Yanı hangı vadede ne kadar getırı hedeflıyorsun, bu getırı ıcın paranın ne kadarını kaybetmeyı goze alabılırsın... (ne kadar kısa vadede ne kadar yuksek getırı hedeflersen o oranda rısklı yatırım yapman gerekır, dolayısıyla potansıyel kazanc kadar kayıp da olasıdır... alacagın rısk dustukce getırı potansıyelı de duser)

Bunları bılmeden o para ıcın tavsıye verılmez... Verenın de tavsıyesınden hayır gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haraco -- 21 Eylül 2017; 13:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Uygun bir avm de merkezi yerde yeni açılanlardan olabilir y da yine merkezi bir yerde burger king veya mcdonalds franchise praya pra demezsin

Burger kingin telif hakkı 500 bin lira

O 500 bin dolar değil miydi ? + kdv hariç iken .

Hayır o kadar fazla değil. Burgerking yerine daha az bilinen bir markanın yerini açsa daha iyi. Dükkan ile masraflarla beraber 1 trilyondan fazla tutar. Yemekleri ve işçileri burger king gönderiyor: Tabii aylık kazancı da iyi uzun vadede karlı

• İş makina alabilirsin. Ama operatör bulma konusunda sıkıntı yaşarsın.

• 650bin tl nakit için, yatırım fikri

Bende napıcam bilmiyorum kanka bi fikri olan varmı ?
  • Lojistik yap rahat katlsrsın parayı.

• Adamın 650 bin lira nakit parası var internet cafe, playstation cafe aç demişsiniz. Sizce de biraz dar bir vizyon olmaz mı internet cafe?
    Şahsen nacizane tavsiyem eğer memleketinizde yeterli araziniz varsa hayvancılık işine girmeyi düşünün. Burda 3-5 kelimeyle anlatılacak bir şey değil ve 650 bin lira gibi parayı bir yere gömmek için 6 ay araştırıp soruşturup düşünmek, tecrübeli kişilerden sağlam bilgi almak gerekir.
    Forumun genelinden alacağınız cevap bitcoin al unut, daire al kiraya ver gibi dümdüz fikirler. İnsanın 650 bin lira değerinde bir parası olacak ve bu rakamdan ayda elde edeceği gelir 3-5 bin lira kira parası. Kiracı/kiracılarla uğraşması ve taşınmazın kısa bir süre dahi olsa boş kalması gibi riskleri de yok değil.
    Bir iş kurmak lazım. İki kelam etmeyi bilmeyen bomboş insanlar bile bugün 50-100 bin sermaye ile bir memurun maaşının birkaç katı para kazanabiliyor memlekette. Çok zor değil velhasıl kelam. Daire alıp kiraya vermek falan emekli adam hareketleridir. Aklına fikrine kabiliyetine güvenen adamın hareketi bu olmaz.

• biri de çıkıp dememiş ki 650 bin tl para mı yahu. karşımızda yeni bir apartman yapılıuyor 3+1 daire 800 bin tl.

o paraya 1 daire bile alamıyorsunuz yani.
  • yardss36 kullanıcısına yanıt
    İnstagramdan çakma ayakkabı satıyor muhtemelen🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan o kadar fakirim ki başlığı bile 650 tl olarak gördüm.
  • CNC tezgahı alıp kiralayabilirsin, 300-400 bine alıp aylık 7500-10000 civarı gelir elde edebilirsin. Rakamlar biraz sallama yalnız :( Ama aynı paraya alacağın dairelere göre 5 6 kat daha fazla getirisi var.
  • ben şahsen bu beyfendiyi inandırıcı bulmuyorum. yarım milyondan fazla param olacakta burada foruma girip iş tavsiyesi bakıcam delilik gibi geldi bana ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.