Şimdi Ara

650bin tl nakit için, yatırım fikri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
10
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Besiktas fener macinda besiktasa oyna kafadan x2 yaparsin bir gecede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolara bas parayı. Birkaç aya kalmaz Meral akşener partiyi kurmaya kalkınca o ara hebele hübele çıkar dolar fırlar yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outformer10

ben şahsen bu beyfendiyi inandırıcı bulmuyorum. yarım milyondan fazla param olacakta burada foruma girip iş tavsiyesi bakıcam delilik gibi geldi bana ;)

bendede en az o kadar para var ama forumdayım , forumda olmak için fakir mi olmalıyız :)
  • Hocam git demokratik insanca yasayabilecegin bir ülkede ev al oraya yerleş. Hayatına yatırım yapmış olursun. Beni de unutma, ileride mülteci olarak o ülkeye gelmek zorunda kalırsam 2 ekmek dometes falan verirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap bilgileri üstünde oynanmış photoshop

• Flowles kullanıcısına yanıt
    Bimcell iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

650bin tl nakit için, yatırım fikri

Bende napıcam bilmiyorum kanka bi fikri olan varmı ?

Napıyon kardeş su mu alıp satıyon

• Sağlık işine girecekseniz görüşebiliriz. Şube açma planımız var.
  • yurtdışından cihaz getirip satalım elimizde kalması imkansız hele yeni cihaz arifesinde
  • dix1 kullanıcısına yanıt
    Para böyle böyle kazanılıyor 😌

• quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Uygun bir avm de merkezi yerde yeni açılanlardan olabilir y da yine merkezi bir yerde burger king veya mcdonalds franchise praya pra demezsin

Burger kingin telif hakkı 500 bin lira

O 500 bin dolar değil miydi ? + kdv hariç iken .

Hayır o kadar fazla değil. Burgerking yerine daha az bilinen bir markanın yerini açsa daha iyi. Dükkan ile masraflarla beraber 1 trilyondan fazla tutar. Yemekleri ve işçileri burger king gönderiyor: Tabii aylık kazancı da iyi uzun vadede karlı

Detaylı pm alabilirmiyim?

• En son aylar öncesinde 800 bin lira ile yatırım yapıyordun, paranın yetmediği halde karar vermiştin, kesinlikle franchising KFC bayisi açacaktın ne oldu ona? Senin konuşmaktan başka bir şey yapacağın yok kardeşim. Aynen böyle devam.

• 1- güzel bir işlek caddede 150 bin 200 bin tl kira kaç ay olduğunu bilmiyorum merkezini yani
    starbucks isim hakkı, mado , özsüt, soulmate, caribu tarzı yerler günlük cirosu yerden yere göre değişir ama adanadakiler starbucks cirosu en az 4 bin tl madonun ki 14 bin tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molotov Cocktail

En son aylar öncesinde 800 bin lira ile yatırım yapıyordun, paranın yetmediği halde karar vermiştin, kesinlikle franchising KFC bayisi açacaktın ne oldu ona? Senin konuşmaktan başka bir şey yapacağın yok kardeşim. Aynen böyle devam.

Alamadık bayiligi olan bu, her iş öyle istedigimiz gibi gitmiyor hayat bu

• Sanırım şuan en iyi yatırım yapılacak sektör reelde cafe benzeri yerler.
    Eğer bir ortak daha bulursanız çok güzel bir yatırım yapabilirsiniz.
  • bitcoin, litecoin gibi sanal para isine gir..
  • Hangi ildesin bilmiyorum ama swhrin genclerinin olsugu bir yerde universitelilerin takildigi bir yerden dukkan kiralayip( hava parasi vermeden) turist isletme ruhsati ile bir pub acabilirsin.

Rahat en kotu gunde 3-4 k kazanirsin. Giderleri dusunce aylik cebine 30bin e yakin para kalir.

Yarin bir gunde begenmezsen hava parasi talep ederek devredersin.

• Kardeşim benim şuan o kadar param olsa yapacağım tek şey Kapalı ve Açık alan olarak düğün salonu açmaktır. Maliyet / Kar oranı bu işte çok yüksektir mevzu düğün olunca geçiren de geçirilen de hesabını yapamamaktadır.

Ort. Düğün maliyeti aynı olmasına rağmen adı açık hava ( Kır ) olunca hele bir de havuzbaşı ise 15bin TL fazla satılmaktadır. Kapalı alanlardaki kar oranı bile %70lerde iken açık hava sezonunu düşünmek bile istemiyorum lakin size tavsiyem yatırım yapacağınız bölge akdeniz / yağmur sezonu aç / yaz sezonu uzun olan yerlerdir.
  • Dostum bir işletme mezunu olarak sana bir tavsiye vereyim.Şu anda özel bir şirkette yönetici asistanı olarak 3 seneden beri görev yapmaktayım
    Sana tavsiyem tavukçuluk,mantar yetiştiriciliği yada geniş güneş alabilen boş bir arsanız varsa güneş enerjisi üretim tesisi yapmak olacaktır.Ama içlerinde en çok tavisiye ettiğim güneş enerjisi üretim tesisidir.Siz kısa sürede getiri elde etsin demişsiniz ama bence en mantıklısı bu ipard hibe destekleri var onlarada başvurusanız iyi olur.Bu arada toplam harcayacağınız zaman ise 6 ay ile 1,5 yıl arasında değişiyor

İpard hibelerinden faydalanmak için bazı kriterler var diye biliyorum. Bunlardan ilki,güneş tarlası projenizin tüm izinlerinin alınmış olması ve onaylanmış olması zorunlu olacak.İpard burada puanlama sistemine göre hibe dağıtacak.Örneğin; 40 yaşının altında olanlara 20 puan,elektrik mühendisi olanlar için 20 puan,kadın mühendis için ekstra 20 puan, vb… diye gidiyordu.Burada ne kadar çok puan toplanırsa,hibeyi alma şansınız o kadar yüksek olur.

Lisanssız elektrik üretim tesisinin kurulumuna kadar olan süreçte yaklaşık harcayacağınız bedeller şu şekildedir ;

Arazi yatırım bedeli (bu tamamen size kalmış)
    Danışmanlık hizmet bedeli = 10.000 TL (eğer yukarıdaki saydıklarımı siz kendiniz yaparsanız , herhangi bir danışmanlık maliyetiniz olmaz)
    Proje ve Kabul bedelleri =15.000 TL (hiç bulaşmayın ve yaklaşık bu bedel karşılığında projelerinizi iyi bir mühendise yaptırın.)

Sonuç olarak size tavsiyem,eğer lisanssız elektrik üretimi ve güneş tarlası yapmak,elektrik üretip devlete satmak istiyorsanız bir araştırma yapın,hiç vakit kaybetmeden bu işe başlayın.Ne kaybedeceksinizki?

• Müteahhitliğe soyun al 2 arsa yap 2 ser daire sat temiz para ulkemizde yolunı böylr buluyorsun bi işe yatırım yapınca noluyor madalya mı takılıyorlar adam hangisi ucuzsa onu seçiyor.(esnaf piyasası için konuşuyorum)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.