Şimdi Ara

650bin tl nakit için, yatırım fikri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
10
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sağlık lisesi açabilirsin çok fazla ilgi var sağlık liselerine
  • Teknoloji falan hikaye, Türkiye'de isen inşaat sektörü seni hiç üzmez. ytd.
  • Yaşadığınız yerde eğer burger king gibi markalara ilgi varsa , güzel bir konumda burger king'in franchsing olabilirsiniz. 1 yılda 2 katını çıkarırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilotluk eğitimi al
  • En güzeli inşaat sektörü. Şaka bir yana 150bin € yapıyor anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta asya ulkelerini gez, burada olupta orada az olanlara bak. mesela gurcu arkadas kendi memleketinde diyorki hic adam gibi cigkofteci yok, acarsam iyi kar edermisim oyle diyor, kisaca turkiyede zor.

• Haftasonu Fener başiktaş maçına 1 bas parayı 2 ye katla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 21 Eylül 2017; 20:3:31 >
  • Minibüs hattı alın diyeceğimde o paraya alamassınız, biraz daha eklemeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Eylül 2017; 20:17:15 >
  • Dolar al, çok fena zıplayacak yakında, tl de durma, tl yatırım yapma, evler ölecek, yarı fiyata düşecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

quote:

Orijinalden alıntı: gereksizzz111

Taksi plakasi alinabilir bulundugunuz ile gore

Vasıfsız insan işi o dostum, karıda nispeten çok az. Ben marjinal ve riski ve karı daha yüksek birşey peşindeyim.

madem marjınal olacaksın yurtdısından kadın getır sat burada hem rısklı hem karlı

dh a da ındırım yap ruslara 50 tl saatı kapında kuyruk olalım ahhaha
  • söylediklerin biraz çelişti sanki karı cok riski az iş bildiğim kadarıyla yok ama şu anda 650 bin liram olsa hayvancılıkla ugaşırdım devletten de iyi destek geliyor. bir ahır 200 tane holstain inek günde 10 bin liraya yakın ciro yaparsın. tabi iş biraz zahmetli ve uygun yerin olması lazım
  • koy faize aylık paran yatsın mis gibi sonra yurtdışına çık bi gez dolaş belki aklına fikir falan gelir. Para değer kaybetmesin diyorsun yaşın da kaç bilmiyorum ama o para ölünceye kadar yeter sana tabi giderlerin falan yok sayıyorum.

illa tavsiye arıyorum diyorsan devlet destekli işlerden birine yönelmelisin tabi siyasi ayağında olacak biraz, milletvekili ayarında bi tanıdığın varsa sırtın yere gelmez.
  • Mermer ocağı aç diyecem ama ona en az 650 bin dolar lazım. mermer güzel çıkarsa 1 sene sonra kara geçersin. hemde öyle böyle kar değil. ama taş iyi çıkmazsa o para 5 ayda biter.
  • Eakaiehir veya potansiyeli olan iller. Fark etmez. O iste guzel para var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verimsiz, iyi güneş alan büyük bir arsa satın alınıp güneş paneli konulabilir yatırım için teşvik, vergi indirimi vs. de alınır ürettiğin elektriği de bölge dağıtıcısına satabilirsin

• Bu belirsizlik ortamında yatırım yapmak mantıklı olmadığı gibi,
    ortalıkta 13-14 faiz alınırken 8.55'ten bağlamak da hiç mantıklı değil.

Sen ne yaparsan yap o parayı eritirsin kardeş. Para yönetme konusunda bir ışık göremedim şahsen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''riski az karı yüksek iş'' öyle birşey yok. 650k ile başarılar.
  • zenginin parası çenemizi yoracak ama 1 sene unutacaksan bitcoine yatır 500ünü.
    150sini de alt coinlere dağıt.
  • Kısa vadede az riskli çok kar getiren bir yatırım çok zor neredeyse imkanız öyle bir şey bulursan lütfen bana da haber ver ben de yatırayım. Kısa vadeyi kenara bırakırım diyorsan güneş panelleri kurup devlete elektrik satmayı bir araştır derim. Devlet kredi desteği dahi veriyordu.
  • Son durum nedir ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.