Şimdi Ara

650bin tl nakit için, yatırım fikri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
10
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne adamların elinde ne paralar var arkadaş.

650.000 ile ne yapabilirim ben sana söyleyeyim hiç bir şey yapamazsın çünkü herhangi bir sektörde herhangi bir iş kolunda herhangi bir tecrüben yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Emeği ile kazanmış olan adam ne yapacağını bilir buraya sormazdı , babana kalan miras falan mı

Emegi ile kazanan adamlar fikir alışverişi yapmıyormu beyfendi ?

Emeği ile kazanan adamın zaten piyasadan haberi vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes, bu para nerden geldi? Devami var mi? Olaki yapacagin yatirim batti, cikis yolun var mi?

Forex, borsa vs. gunluk islemde 300 bin tl ile gunluk 1000 tl ile kazananlari duyduk. Ama bu konularda da tecruben olmadigi icin o parayi batirirsin.

Cirakligini yapmadigin isin, ustasi veya patronu olamazsin.

Buraya konu aciyorsan yatirim tecruben yok demek ki. En iyisi 150bin tl'den 4 ev alip, daire basi 600-700 kira gelirini yiyeceksin. Ankara'dan istanbul'dan almak zorunda degilsin. Ya da kira geliri garanti olan, banka, zincir marketlerin kiraladiklari yerleri o paranin uzerine kredi cekip satin alacaksin. kiran tikir tikir yatacak. 5 senede kredi borcunu bitirip tum kirayi kendine ayiracaksin.

Baska yapacagin bir is yok. Su piyasada 650 bin lira cok degil, bir bakmissin elinden ucup gitmis.

Yol gosteren de cok olur, su ise girelim ortak olalim vs. Kimseyi dinleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle cok dusukten baglamissin piyasada 13-14
    oranlqr var tavsiyem riskli islere girmeden para kazanmaktir. Ges santrali vb gibi .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 1 yıl vadeli Aselsan hissesi al. Kayıtlara geçmesin için bugün ki fiyatı 26,36 TL.

Önemli Not: 9 Nisan tarihinde benzer bir başlık ile konu açan bir arkadaşa da aynı şeyi tavsiye etmiştim. O tarihte Aselsan 17,07 TL idi. Bu sürede hisse yüzde 54 prim yaptı. Dilediğin gibi araştırabilirsin.

KONU LİNKİ:https://forum.donanimhaber.com/7000-lirayi-nasil-degerlendirebilirim--125398551-4#125425067
  • Borsada 300.000 TLden 1.000 TL kazanan varsa acemidir net.

Çok daha düşük tutarlarla o paralar kazanılabilir pekala.

Ancak gündemin böyle hızlı değiştiği ve komşusu ile savaşın eşiğine gelmiş bir ülkede borsaya para yatırmak en büyük risk.

Bir emlakçı olarak, arsa ya da daire al derim.

Elbetteki kalkıp milyonluk rezidanslardan bahsetmiyorum. Şehrin göbeğinde o paraya en az 2.000 TL kira getirisi sağlayacak yerler mevcut.

Hem paran erimez, hem de toprağa gömmüş olursun paranı. 1-2 sene sonra yine o paraya çok rahat satarsın.

Aradaki yıllık 25bin TL kira geliri de cebinde kalır.

%13'lük faizler bence en tehlikelisi.

Yıllık enflasyonun pinpon topu, pırlanta taş ve bilimum alakasız emtia ile ölçüldüğü ülkedeki "gerçek enflasyon" değerini bilmeden, parayı faiza koymak büyük risk. Zaten o yüzden Yıllık %13 bile kurtarmıyor mevduat sahibi müşterileri.

Aklına gelen her şeye yılda %20'den fazla zam gelmiş, ama sana bankalar "hoşgeldin" adı altında yılda %13 faiz veriyorlar.

Yersen....

Eee noldu bizim %7'ye? aradaki fark buhar oldu.

• ana okulu yada okul öncesi eğitim veren bir kurum aç. çimento da alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExtasyOfCold

En az 1 yıl vadeli Aselsan hissesi al. Kayıtlara geçmesin için bugün ki fiyatı 26,36 TL.

Önemli Not: 9 Nisan tarihinde benzer bir başlık ile konu açan bir arkadaşa da aynı şeyi tavsiye etmiştim. O tarihte Aselsan 17,07 TL idi. Bu sürede hisse yüzde 54 prim yaptı. Dilediğin gibi araştırabilirsin.

KONU LİNKİ:https://forum.donanimhaber.com/7000-lirayi-nasil-degerlendirebilirim--125398551-4#125425067

Aselsana olan bu itibar bu güvenin sebeni nedir açıklarmısınız rica etsem ? cok kişi bunu önerdi

• Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Siz kazaniyor musunuz peki aras bey? O paranin cok dusugune aynisi yapilir diyorsaniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: prestige07

Siz kazaniyor musunuz peki aras bey? O paranin cok dusugune aynisi yapilir diyorsaniz?

2014-2015 döneminde kazanıyordum ama sonra başka bir iş için borsayla tamamen vedalaştım.

Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi aselsan ya da ismini vermek istemediğim (ytd) diğer milli proje çalışmaları yürüten şirketlere yatırım düşünülebilir.
  • son dönemlerde çok popüler olan midyeci ahmetin francayzini al dostum. adamın istanbuldaki yeri tıklm tıklm. sosyal medyayıda iyi kullanıyor. ilk alanlar karlı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

İş Makinası al hocam JCB , çekici ,forklift veya Vinç.3 yil içinde parasini çıkarır.Millet seni mumla arar.

bu adamı dinle aynı şeyi yazıcaktım zarar etmeyeceğin nadir şeylerden.

Hocam Bülent Ersoy'un Kule Vinci varmış bi ara okumuştum.

• ya borsa yada batarya firmalarından hisse senedi alın örneğin Sakti3 veya StoreDot'a gelecek pilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 21 Eylül 2017; 23:40:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardss36 kullanıcısına yanıt
    kârhane aç hem marjinal hem getiri yüksek
  • ülkeden gidebilirsin.. en büyük yatırım
  • Forum ne hale gelmiş ya.. Adam banka hesabının fotoğrafını atıyor.
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    650k bu ülkede aslında iyi bir para. bir kere sıfırdan biriktirmeye kalsan kaç yıl sürer.

yani 1 milyon lirası olsa ne olacaktı? yine bir yatırım yapamayacak mıydı?
  • güzel miktar umarım iyi kullanırsınız bizde burda öğrenciyiz 100 tl bile büyük para bizim için şu anda çok şanslısın ki yatırım yapabileceğin ve hep katlayabilecğin bi rakam var sana bu yolda başarılar dilerim bi gün bizi de unutmazsın umarım :D çok zengin olursan senin sayende bari ufak masraflarımız çıksın :) :/
  • Yatırım Şartları:

Yatırım bedeli, Burger King® için 500.000 USD+KDV ’den başlamaktadır. TAB Gıda’nın Sub franchisee’lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Burger King® için 20 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır. Her ay , net ciro üzerinden %13 royalty alınmaktadır.
  • 1-Solucan gübresi işine girebilirsin inanılmaz karlı
    2-Kulevinç satın alıp ayda 10bine kiralarsın
    3-Çanakkaleden imarlı arsa
    Sakın ev alma ev bu zamanda alınmaz hele istanbul tam bir balon olmuş durumda,alınacak kelepir evler emlakçılara düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.