Şimdi Ara

650bin tl nakit için, yatırım fikri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
10
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

İng 10₺ bile 137.5 verdiği piyasada konu inandırıcı gelmedi bana ya da arkadaş dünyadan bi haber yaşıyo,miras parası🤔

13.5 e koymayı bende biliyorum beyfendi ama sizdeki ekonomi bilgisi ve beyinsizligi göz önüne alırsak anlıyacagınızı sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde 1 odası ve banyosu olan bir bina yap , Sonra bu 1+0 daireleri kiraya ver , kiraya her şey dahil olmalı (elektrik,su,internet) ve oturduğun yerden para kazanmaya başla

Durumu iyi olan öğrenciler , bekar müdürler ,doktorlar vs bu tip yerler arıyorlar, yani belli bir kesime hitap eden bir bina olmalı , yurt gibi ama herkes kalabiliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Emeği ile kazanmış olan adam ne yapacağını bilir buraya sormazdı , babana kalan miras falan mı

Emegi ile kazanan adamlar fikir alışverişi yapmıyormu beyfendi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

İçinde 1 odası ve banyosu olan bir bina yap , Sonra bu 1+0 daireleri kiraya ver , kiraya her şey dahil olmalı (elektrik,su,internet) ve oturduğun yerden para kazanmaya başla

Durumu iyi olan öğrenciler , bekar müdürler ,doktorlar vs bu tip yerler arıyorlar, yani belli bir kesime hitap eden bir bina olmalı , yurt gibi ama herkes kalabiliyor...

İnşat sektöründeki inanılmaz arzın karşısında tutunamaktan korkuyorum ve emlak balonuna inanıyorum

• O kadar param var yazmışım ama külüstür clio 3'e biniyon 🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İş Makinası al hocam JCB , çekici ,forklift veya Vinç.3 yil içinde parasini çıkarır.Millet seni mumla arar.

• gereksizzz111 G kullanıcısına yanıt
    Taksi plakası işi şu an çok riskli.

Benim elimde taksi plakası olsa anında elimden çıkarmaya çalışırım

Uber, grab, careem, yolo gibi alternatifler çoğalmaya başladı.

Türkiye'de uber kullanıcılarına 200 küsür lira para cezası kesildiği söylense bile insanlar artık taksicilerden nasıl bıkmışlarsa uber'i kullanıyorlar. Uber çıkmıyor Türkiye pazarından. Taksiden daha pahalıya götürüyor ama Mercedes vito larla taşımacılık yaptıkları için özellikle paraya çok önem vermeyen rahatına düşkün kişiler UBER'i tercih etmeye devam ediyor.

Buna karşın taksiciler taksimetre fiyatının iki katı ücretlendirmesi olan Uber'deki gibi araçlarla İstanbul trafiğine çıkmaya hazırlanıyor. Zengin müşteriler uber den sonra ticari taksi kullanmıyor gibi gözüküyor artık.

İkinci olarak Uber tek tip hizmet veren bir taşıma şirketi değil. Her gelir gurubuna hitap eden sistemleri var. Uberpool gibi. Şu an ki taksi fiyatının belki yarısına yolculuğunu paylaşarak istediğin yere gidebiliyorsun. Bunu renault fluence ler ile denedi İstanbul'da uber. Ama polis ve belediye izin vermedi. Araçları tek tek çektiler sanırım

Uberhop diye bir şey varki o taksici esnafını değil minibuscülerin bile canını sıkabilir. Şu an filipinlerde var sanırım. Başka yerde var mı bilmiyorum. Manila'da yolcu yoğunluğunun fazla olduğu saatlerde belli istikamet gidip belirlediği duraklarda durup yolcu alıp indiriyor. Bildiğin dolmuşçuluk yani. Aşağıdaki linkte anlatmış.

https://www.uber.com/en-PH/blog/manila/uberhop-info-and-faqs-2/

şu an Türkiye'de sadece uberXL var. Bir taksi plakasının ortalama 1 milyon lira olduğu ve 20 bin taksinin olduğu istanbul'da uber ya da alternatiflerine pek ekmek yedirmezler gibi dursa da yarın ne olacağı belli olmaz.

• radko kullanıcısına yanıt
    Arap kültürü işte. Araba adamın işini görüyorsa niye daha iyisini alsın?

• Enpara birikim hesabı aç oraya koy faizini ye. En en garantisi , çalışmaya başlayana kadar kendini geçindir. Ayin enparalisi olmak çok kolay onu yapınca ekstra daiz geliyor. Yada vadeli hesaba koy. Aylik 3 bin civarı gelecektir.

• 1+1 veya 1+0 full esyali dairelere yatirim yap, ver ogrenciye, memura, askere...

• Hayatta bitmeyecek getirisi olan 3 şey var Türkiye'de; giyim, hayvancılık ve inşaat. 3ü de insanın temel ihtiyacı ve lüks değil mecburi. Bunlardan birine girersen sırtın yere gelmez, kısa vadeli olarak da giyim işi gibi duruyor.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Gelsin bizim fındığı alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: klik

Otobüste yanımda oturan birisiyle konuşmuştum. Çimentoyla ilgili bi makineden bahsetti. 325k tanesi. Aylık 25kya kiraya verebiliyorsun. 1 yılda kendi maaliyetini karşılar. Bu konuyu araştırmanı tavsiye ederim.

Mikser aracından bahsetmiştir, her yerde inşaat olan memlekette iyi gider.

Bende para olsa düşünürdüm bu işi.

Benim de aklımda tavuk yetiştiriciliği var çok duyuyorum ama kâr oranı nasıl bilmiyorum.

• İnsan kaynakları şirketi açarım ben olsam

• Giresun'da birden bire türeyen ve hep kalabalık olan çay evi fikri nasıl sizce?
    İlinizde siz de tutturursunuz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 21 Eylül 2017; 8:27:8 >
  • Firmamıza melek yatırımcı olun,%5 hisse verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

büyük başlar için devlet hayvan başına %40-60 tam hatırlamıyorum hibe veriyor. uğraşacağınız kelle sayısı az oluyor. tabi hayvancılık ile ilgili hiç bir fikrim yok ama bu hibeleri duydum.
    ceviz ağaçları için de hibe veriliyor. Devletin yardımda bulunduğu bu sektörlere paranın bir kısmı ile girmek uygun olabilir. ama tabi tarım ve hayvancılıktan anlamıyorsanız riskli olabilir.

Ceviz ağacını da kendimiz dikecektik güya ama toprak analizi mi ne gerekiyormuş bir yerlerden haber bekleniyordu.

Fındık var ama para etmiyor pek, cevizi de boşta duran tarlada deneyecektik kaldı öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

fındık satın al.abi üretici zor durumda kilosuna 10tl fiyat çekmişler sen 15 e alırım dersen hemen satarlar. sonra sen o fındığı güzelce paketlersin yurt dışına kilosu 30tl den sayarsın %100 kar.

10 tl mi ? nerede ben 18 ton fındığı verecem adam bugun 8.60 dedi kilosuna sakaryada randıman 52 çıktı

valla çok şerefsizlik yapılıyor. biz tüketici marketten fındık içinin kilosunu
    örneğin 200gr lık tadım fındık içi 15tl
    1kg olması için 5 ile çarparsak kilosı 75tl geliyor. oh ne güzel dünya 8tl aldıkları şeyi 75tl e satıyorlar.

abi o fındığınızı internetten kilosu 20tl satsanız alan olmuyor mu? mesela ben alırım 5kg kadar

Kabuklu satılıyor sanırsam.

Devlet 10 10.5liradan alacağım demişti ama randıman olayını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

n11 veya gg da dükkan aç. Fason ayakkabı yapan fabrikalar ile anlaş. Toptan alıp perakende sat gitsin. Depoya da gerek yok. Bir arkadaşım girdi bu işe köşeyi döndü. O markalı ayakkabıların fason fabrikalardan kaça alındığını duysanız kafanızı dubarlara vurursunuz.

ağa bana da özelden yaz merak ettim kaça geliyor bi adidas :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

İş Makinası al hocam JCB , çekici ,forklift veya Vinç.3 yil içinde parasini çıkarır.Millet seni mumla arar.

bu fikir güzel.beton makinesi vinç çekici gibi şeyler mantıklı.çünkü inşaat sektörü şişse de bina vebenzseri şeylerin inşaatı bitmez bunlar sürekli çalışır ve sen de paranı kazanırsın :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.