Şimdi Ara

650D makinama zoom lens alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 650d makinam kit lens ile birlikte aldım ve ikinci lensimi almak için araştırmalarda bulunuyorum. Bütçem 500 tl civarında. Sizlerden de bilgi almak istiyorum. Zoom bir lens almak istiyorum. Ancak keskinliği iyi renkleri iyi güzel performans verebilen fiyat performans ürünü arıyorum. Geçenlerde Doğubank ta 18-300 Tamron gördüm bir kaç çekim yaptım ayak üstü pekte anlamasam da lens iyi performans verdi. Bazı araştırmalarımda 55-250 lens i de övenler olmuş. 70-300 pek beğenilmiyor. kararsız ve bilgisiz kaldım sizlerde yardım almak istiyorum. Teşekkür ederim.

• 18-300 gibi lensler ile kalite beklenmez. Onun yerine sx270 gibi bir model alın çok daha iyi. 55-250 IS en güzel tercih. Video çekecekseniz STM versiyonu daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

18-300 gibi lensler ile kalite beklenmez. Onun yerine sx270 gibi bir model alın çok daha iyi. 55-250 IS en güzel tercih. Video çekecekseniz STM versiyonu daha mantıklı.

55-250 olabilir diyorsunuz. Bu lens aklımızda kalırsa başka ne önerebilirsiniz.
  • q0kh4y Q kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat seviyesinde başka bir şey önermem.
  • quote:

Bu fiyat seviyesinde başka bir şey önermem.

ikinci el de alabilirm bildiğiniz varsa bu fiyatlara.
  • q0kh4y Q kullanıcısına yanıt
    Tamron 70-300 VC var o zaman.
  • 55-250mm en iyisi o fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 70-300 veya 75-300mm bu ikilens 55-250mm lense gore daha yavaslar 55-250mm almak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edemirci7898

70-300 veya 75-300mm bu ikilens 55-250mm lense gore daha yavaslar 55-250mm almak daha mantikli

55-250 daha çok kit lens gibi geliyor bana. Hani almışken kaliteli olsun bi fark yaratsın kafasındayım.
  • quote:

Tamron 70-300 VC var o zaman.

Netlemesi nasıldır, hızlı diye duymuştum ama, bide yeni lens almışken kaliteli ve özgün olsun istiyorum. Bu lensin dezavantajları ve avantajlarını biliyorsanız bana yazabilirmisiniz.
  • 18-300 önermem netlemede sıkıntı yaşarsınız.. Ama 55-250 kullanan biri olarak öneririm.. Muhabir olarak futbol maçlarında her iki lensi de kullandım.. 55-250 ile daha sağlıklı fotoğraflar elde ettim.. Tabi kullanım yerine göre değişir.. Sabit nesneler çekecekseniz karar sizin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.