Merhaba, iyi forumlar. 7600X sistem topluyorum. Soğutması iyi, serin çalışan, kaliteli psu önerisi bekliyorum. Bütçe hmax 2100 TL. Kasa içinde 2500 2600 TL max bütçem var, soğutması iyi, kaliteli soğutması yine iyi, sessiz çalışan kasa önerisi istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 18 Mart 2023; 10:45:58 > |
650W 80+ PSU Önerileri (2023)
Modern bir bilgisayar sistemi inşa etmek istiyorsanız güçlü ve güvenilir bir güç kaynağına (PSU) ihtiyacınız olur. 650W 80+ PSU'lar, orta ve üst düzey oyun bilgisayarları ve içerik oluşturma sistemleri için ideal bir seçenek sunar. Bu makalede, 2023 yılında satın alabileceğiniz en iyi 650W PSU önerilerini bulacaksın.
Neden 650W PSU?
650W PSU, çoğu oyun ve içerik oluşturma sistemi için yeterli gücü sağlar. Bu sistemler, yüksek performanslı grafik kartları ve çok çekirdekli işlemciler gibi güç açısından talepkar bileşenler içerebilir. 650W PSU, bu bileşenlere kararlı ve kesintisiz güç sağlayarak sisteminin sorunsuz çalışmasını sağlar.
80+ Sertifikası Ne Demek?
80+ sertifikası, PSU'nun verimliliğini gösterir. 80+ sertifikalı bir PSU, sistem tarafından kullanılan gücün en az %80'ini verimli bir şekilde dönüştürür. Bu, daha az ısı üretimi ve daha düşük elektrik faturaları anlamına gelir.
Önerilen PSU'lar
İşte 2023 yılında satın alabileceğiniz en iyi 650W 80+ PSU önerilerinden bazıları:
- Corsair RM650x (2021): Yüksek verimlilik, modüler kablolama ve 10 yıllık garanti ile en iyi genel 650W PSU.
- Seasonic Focus GX-650: Güçlü performans, sessiz çalışma ve 10 yıllık garanti ile mükemmel bir seçenek.
- EVGA SuperNOVA G6 650W: Modüler kablolama, 7 yıllık garanti ve cazip bir fiyat noktası ile iyi bir değer seçeneği.
- be quiet! Straight Power 11 650W: Olağanüstü verimlilik, düşük gürültü seviyeleri ve 10 yıllık garanti ile birinci sınıf bir PSU.
- MSI MPG A650GF: Modüler kablolama, RGB aydınlatma ve 10 yıllık garanti ile oyuncular için tasarlanmış bir PSU.
Sonuç
İster oyun bilgisayarı ister içerik oluşturma sistemi kuruyor olun, güçlü ve güvenilir bir 650W 80+ PSU'ya ihtiyacınız var. Yukarıdaki öneriler, 2023 yılında satın alabileceğiniz en iyi seçeneklerden bazılarını sunar. Sisteminin güç ihtiyaçlarını karşılayan ve uzun yıllar sorunsuz çalışma sağlayan bir PSU seçerek bilgisayarının tam potansiyeline ulaşmasına yardımcı olabilirsin.