|
Bildirim
|
Hımmm...
Kitlerden aynı brand e-die çıkar %100 kit özelliği budur. Arasında fark çok minimal olduğu için çift halde yüksek oc olabilirliği daha tutarlıdır. Bu ramler 3800cl15/16 lara kadar çıkarılabiliyor fiyatı için iyi değerler uçup kaçmak sayılabilir. Tek tek aldığınızda silicon olarak farklı 2 adet e die gelebilir.. Ozaman birisi 3800cl15 yapabilecekken diğeri 3733 de mesela kalabilir.. Sub timingleri tuturmak zorlaşabilir veya 2 ramin farklı voltaj isteği olabilir biri 1.4v ile yaparken ötekisi 1.42v veya daha fazla vb. Birebir aynı silicon kaliteside gelebilir tamamen şansa bırakıyorsunuz. Zaten bu forum iyice bilmediği halde herşeye gülen cıvıtan insan doldu yavaş yavaş donanım bölümüne ara vereceğim size iyi günler. |
Corsair lpx çöplerine para vereceğinize bu remleri alın arkanıza bakmayın.
|
valla ben de anlamıyorum, insanlar nedense bu rami almamakta diretiyor
1.37 ver 3600 cl18 kullan ama ne aldıgın belli olsun. ileride daha potansiyel overclocklara yolun olsun. 1.42v ver 3600 cl16 kullan. rastgele die gelen ramleri alıyorlar ileride oc yapmak isteseler fazla bi rehber yok. piyasada en cok rehberi olan, en cok ilgi gören ramlerden 2.si (cjr o kadar ilgi görmüyor çünkü değişik karakteristikleri var, kötü binli cjrler hiç iyi karakteristik gösteremiyorlar. en kötü E die bile belli bir ölçeklenme karakteristiği gösteriyor) tabi kimseye bir şey dayatamıyorsun, donanım dünyası sonucta, illa bunu al dersin gider bir şeyi yapamaz, ya da şansına bir sorun olur olmaz, başa bela... o yüzden en güzeli argümanları sunup insanların kendi tercihine bırakmak şu ramlerin hemen hemen hepsinin 5000 mhzye bile olceklendıgını anlatamadık insanlara. istisnası yok denecek kadar az. buildzoid bile çıkıyor bu ramlere özel iki üç tane video cekiyor uzun uzun, anlatıp övüyor, 1usmus konusunda e die için methiyeler düzüyor, sırf e-die presetleri için dram calc'ına iki kere güncelleme atıyor, binlerce e-die alıp binlerce test yapıp presetler yapıyor, ama forumca hala gskill ripjawslar, teamforce 3600 cl18ler ucusuyor |
Bir şeyi övmek için başkasını kötüleyeni ciddiye almayın, içiniz rahat olsun. Corsair yılların firması ve uzmanlık alanı bu tür ürünler.
|
Konunun hakkını yeme kardeşim 3700x 1070ti li sistemim var naparsam pubg ranked te fps düşüyordu sorunum ekran kartı sanıyordum eski ramlerim corsair 3000di hakkını veremiyormuş satıp konudaki ürünü aldım 3800mhz cl16da kullanıyorum sadece 250tl lik upgrade ile çok fazla fps ve akıcılık kazandım benim gibi bir çok insan mevcut konuda
|
Ram'in katkısı fps yükseldikçe görülüyor o da ekran kartında kullanamadığınız potansiyel varsa.
Yani siz çözünürlüğü yükselttikçe ram'in ve işlemcinin farkı kapanıp etkisi kalmıyor. Bende ryzen 2600 var 1080p'de 100 fps alıyorum sizde ise 3600 var 120 fps alıyorsunuz diyelim, çözünürlüğü 4k yaptığımızda eğer kartımız 60 fps verebilecek güçte ise ikimiz de 60 fps alırız birimiz 48 fps diğerimiz 60 değil. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 2 Haziran 2020; 20:25:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 2 Haziran 2020; 20:30:2 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|