654 TL(kargo dahil) Crucial Ballistix 16GB(2x8GB) 3000MHZ CL15 DDR4 RAM (Micron E-die) (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu ramleri dfs bilgisayardan alan var mı?Şikayetvara baktım,ürün stokta gösterip sipariş verdiğinde stokta yok diye para bekletiliyormuş hatta bu ürün stokta var mı deyip önceden soranlar varmış.Buradan alacağım da güvenmek istiyorum.
-
-
stokta olmadığı için başlıktaki ram yerine bunu aldım dezavantajı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha kaliteli çip mevcut onlarda. Avantaj olur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi cipler var? -
-
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41A94D4483800mhz safe ayarlarda amd 3600 işlemci ile ekran arada bir gelip gidiyordu. Bunun sebebi nedir hocam tahmininiz varmıdır. İşlemci ye mi takılıyor acaba? Yukarda 3600mhz de çalıştırdığım ayarlarını atmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: shrlckhlmssBu ramleri dfs bilgisayardan alan var mı?Şikayetvara baktım,ürün stokta gösterip sipariş verdiğinde stokta yok diye para bekletiliyormuş hatta bu ürün stokta var mı deyip önceden soranlar varmış.Buradan alacağım da güvenmek istiyorum.
-
Güncel fiyat 608 TL.
-
https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-GAMING-A520M-PLUS/ bu anakarta sahibim bu ramleri alırsam 3600 Mhz CL16 da kullanmam mümkün mü? A serisi anakartlarda hız aşırtma yapılamıyor diye biliyorum ama işlemciye özel bir şey mi olduğu hakkında fikrim yok
-
oyun için en iyi mhz ve timing ayarı vericek var mı ?
r5 3600
b450 msi gaming plus max
crucial balistix 2x8 3200 bellek
-
Ramler Türkiye'de avrupaya göre bayağı ucuz. Bu fiyatlar da bayağı iyi. 3200 cl 16 kullanıyorum memnunun.
-
bir 2x8 daha almaya gerek var mı sizce ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: designrbir 2x8 daha almaya gerek var mı sizce ?
Aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.(altyazı seçeneklerinden Türkçe'ye çevirebilirsiniz)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X