Şimdi Ara

65k ile hemşirelik yazdım bırakmak istiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok iyi düşünüp karar verin.Ben de 2018 girişliyim bu yıl beslenme ve diyetetiği biraktım tıp için.Ailemi ikna etmek falan benim için çok bi süreçti.Bi de son şansın bu olacağı için insan psikolojikmen çöküyor ya yapamazsam diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geç değil hiç bişey için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylan durder T kullanıcısına yanıt
    Nereye girseydi odtü eem’e mi?

• hemşireliğe 200 binle falan gidebiliyosun hacettepe hemşirelik bile 80-90 bin civarıydı yanlış hatırlamıyosam
  • Bende bu yıl hemşirelik bölümünü bitirerek mezun oldum. İkinci sınıfta staja falan çıkacaksın çok yoğun olacaksın, akşamları ders çalışacak halin bile kalmayacak İnan bana. İkisini birlikte yürütmen çok zor. Kendinden eminsen okulu dondur derim.

• hermeno34 kullanıcısına yanıt
    Evet kayıtlıyım hocam ben dondurmaya gerek duymadım. Mimarlık hiç bana göre değilmiş onu anladım. Her ne kadar piyasada öyle olmasa da sanatla çok içli dışlı bir bölüm ve ben daha çok bilime ilgi duyan birisiyim onun için sürkeli estetikten konuşmak ve tasarım yapmak beni çok bayıyordu ben de bıraktım. Sevmeyene istemediğin bölüm cidden eziyet

• Evet, aileme ne diyeceğim diye korkuyo insan. Biz demiştik yine kafanın dikine gittin yapamadın diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

hocam birebir aynı durumdayız. ben de 2018'de istemediğim bölüme yerleştim, hazırlık okudum, 1. sınıfım ve 4-5 ay sonra 21 olacağım

hazırlanma konusuna gelince. ben bu sene ekim ayında gayet sağlam bir şekilde kütüphaneye giderek çalışmaya başladım (haftada 5-6 gün günde 6-8 saat) ama kasımdan sonra psikolojik olarak çöktüm ve toparlanmam şubatı buldu. şubatta tekrar yoğun bir şekilde çalışmaya başladım ama sonra hedefime uzak olduğumu fark ettim ve yalnızlık, hala daha lise derslerine çalışmak, kampüste insanlar sevgilisiyle arkadaşlarıyla sosyalleşirken benim tek başıma gidip gelip ders çalışmam falan kısaca her şey üst üste bindi ve psikolojik olarak ciddi bunalıma girdim. son olarak da üzerine korona tuz biber oldu ve çalışmayı bıraktım. (psikolojik olarak sağlam kalabilseydim bu sene istediğim yeri %90 kazanırdım ama olmadı)

şimdi yavaş yavaş seneye tekrar girmek için kolları sıvadım ve bu sefer aynı hataları yapmayacağım. eylül-ekim gibi direkt spora yazılıp haftada 3 gün 2 saat falan spor yapıp stres atacağım çünkü 1 hafta boyunca 6-7 saat masada oturup ders çalışmak ve hiç sosyalleşmemek insanı çok yıpratıyor sana da öneririm sosyalleşmeni.

yani kısaca yaşı ve aileyi falan sıkıntı etme. derslerinden kal ve hedefine kitlen, eğer doğru bir planlama yaparsan ve zorlandığında bırakmayıp disiplinli bir şekilde devam edersem kazanacağına eminim.
    hocam sen benim konuma da yazmıştın gerçekten cesur bir insansın tebrik ederim. Mezun senemde ben de spor yapmıştım ve spor mutlaka gerekli neye gidersen git ama mutlaka spor yap mutluluk hormonu salgılatıyor stresi azaltıyor. Ayrıca spor yapmak zihni de açıyor diye araştırmalar var.

Başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hemşireliğin neyini beğenmiyorsun, en kolay memur olma yöntemi.. adam memur olmak istemiyor
  • hocam neden sevmedin bolumu?

• egonomicoheyiyigenim kullanıcısına yanıt
    Çalışırken o kadar emek vereceğim, hastanın aklınıza gelebilecek her şeyiyle ben ilgileneceğim, kendime bile vakit ayırmadığım zamanlar olacak ama ne maddi ne manevi olarak karşılığını alamayacağım. Hemşirelik çok rahat, iğne yap serum tak bitti deyip konuşacaklar.

• Teşekkürler hocam. Spor veya başka bir kafa dağıtmak için yapılan bir aktivite kesinlikle gerekli. Eğer ben bu sene başında spora başlasaydim bu sene kesin kazanirdim diyorum ama Şubat'ta ancak aklıma geldi ve ondan sonra virüs belası çıktı maalesef. Şans diyelim artık ben pes etmedim

• Memnuniyetsiz M kullanıcısına yanıt
    haklisin ama isini ciddi anlamda sevince bunlara takilmiyorsun, isteyen istedigini konussun gece yatagina yattiginda bakim verdigin yasli bir amcanin duasi bile yeterli oluyor, yorgunluguna degiyor. maddi olarak karsiliginin olmasi icin fazlasiyla emek verildi onumuzdeki zaman diliminde de hemsire ihtiyaci surekli artacak mutlaka bir guzellik yapacaklardir diye dusunuyorum

• egonomicoheyiyigenim kullanıcısına yanıt
    Bu mesleği yapsam da yapmasam da umarım hak ettikleri değeri, saygıyı bütün hemşireler görür. Hepsi çok değerli insanlar ve emekleri çok büyük gerçekten, diğer sağlık personelleri gibi hemşireler olmadan sağlık sistemi çöker.

• respectable_man kullanıcısına yanıt
    Liseden bi kız diyetisyen olup jaguar aldı aga nası bu kadar fark oluşuyor anlamıyorum ben.Sermaye yüzünden mi hepsi
    Bol şans hocam..Allah şimdiden yardımcın olsun.
    Sağlam emek verirsen 10.000 e rahatça girersin diye düşünüyorsun 65k çok güzel bir sıralamadır aslında
    Allah yardımcın olsun hocam. Bu sene büyük ihtimal gerçekten büyük bir mezuna kalan insan sayısı olacak.Karar vereceksen bence şimdiden başla ( insanların çoğu mezuna kalsada kendini geliştiremiyor orası ayrı mesele 1.000.000 içinden anca 20k adam gibi iş çıkarıyordur sanırsam )

Allahın izni ile sınavdan çıktığım zaman sana pm atarım inşallah. Hiç değilse bir şekilde youtubede kanal tavsiyesi veririm. Çok kanal tanıdım şaka maka
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Bu arada geçen sene tyt 750kdan kaldım ben ( Ayt 350k)
    İnşallah bu sene güzel bir evrime kafa atma temalı Sınav Sonucu belgemi paylaşırım diye umut ediyorum... :( ilk30k-40k zor gibi görünüyor şuan ama belli olmaz.. sanırsam ortalama olarak 90-100 k bandında olurum normal netim gelirse )
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Soğolun sizin de istediğiniz sıralama gelir inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

• jaskier kullanıcısına yanıt
    3 sene önce burdurda bir diyetisyen kardeşimiz atanamadığı için intihar etti. Diyetisyen parası ile alması çok zor. Ya türkiyenin en ünlü 3 diyetisyenidir ya da ceolarla ilişkisi vardır. Diyetisyen camiasındakilerde yaygın bir durum ceolarla sevgili olmak.(ünlü olabilmek için)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.