Şimdi Ara

65k ile hemşirelik yazdım bırakmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memnuniyetsiz -- 25 Haziran 2020; 8:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kesin bir dille bu bölümü okumak istemediğinizi söyleseniz aileniz yine de karşı çıkar mı? Bu konuyu hiç onlarla konuştunuz mu? Çünkü kendi hakkınızda karar veren son kişi siz olmalısınız onlar değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet ama onlar okurken hazırlanmamı istediler bölümü bırakmama kesinlikle karşılar. Derslerden kalırsam bi şey diyemezler diye düşündüm ama ya değmezse

• Hocam istemiyorsan mezun olsanda bu isi yapmaz bidaha hazirlanirsin bence yol yakinken bırakın aile isleri kisiden kisiye degisir o konuda bisey diyemem ama en azindan konusmayi deneyin

• Çevremde böyle örnekler gördüm.
    Hemen şimdi yoğun şekilde çalışmaya başla . Seneye okula hiç gitmeyeceksin. İyi bir çalışma ile yüzde 90 yaparsın. Ama desen ki ben hem okula giderim hem sınava hazırlanırım . Bu gerçekçi değil.
    1 yıldan bir şey olmaz .Kaybedeceğin sadece 1 yıl. Ama kazanırsan ömür boyu yapmak istemediğin meslekten kurtulursun.

• Yaşın gayet normal. Ben 24 yaşındayım diyetetik mezunuyum. Bu sene tekrar giriyorum sınava diyetisyenlikten nefret ettim.

• hocam 65 binle niye hemşireliğe girdin ki? Şu an tıp mı istiyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aşağı yukarı sizle aynı durumdayım. 2 yılın sonunda istemeyerek okuduğum bir bölümü bıraktım. Bu yıl tekrar hazırlanıyorum. Ayrıca yaşı hiç sorun etmeyin ben de 20 yaşındayım başlarda üzülüyordum ama sonra bıraktım ve ne kadar yanlış bir düşünce olduğunu anladım. Hiçbir şey için geç değil. Hem birkaç yıllık kayıp sizin geri kalan 40 50 yılınızı kurtaracak o gözle bakın. İstediğiniz sıralamaya gelirsek, iddialı bir sıra olduğundan okulla birlikte götürerek yapılması bence zor bir sıra. Yine yapılabilir belki ama ben tabi şahsi fikrimi sunuyorum. Kendinizi tamamen bu sınava verip, okulu bırakarak çalışmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ailenizle net bir dille konuşup okulunuzu dondurup hazırlanmaz daha doğru bir karar olacaktır, ben öyle yaptım. Kararımın doğru olduğuna da inanıyorum. Ya değmezse diye düşünmeyin inanın sonunda kayıp da olsa değer. İlerde acaba bir daha hazırlansam nasıl olurdu diye sürekli kendinizi sorgulamaktan iyidir.

• hocam koc hemsirelikte misin

• respectable_man kullanıcısına yanıt
    Valla hocam büyük abim kpss 89 aldığı halde atanamiyor

• Yeniden sınava girmene gerek yok eski sıralaman ile bölüm değişebiliyorsun diye biliyorum ama emin değilim araştır biraz ulaşırsın bilgiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 21 Haziran 2020; 19:16:48 >
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız galiba bu mesleği hiç istemiyorum

• Ogydogy kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap vermel yerine kendi konuma yorum yapmışım. Ailem okurken hazırlanmamı istiyor

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    1 yılda 15 bin yapmak mümkün mü acaba

• LELEB kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir şey var veterinerliğe geçebilirim aslında ama diş hekimliği veya tıp istiyorum

• Hocam tıpı kazanmanın yaşı yoktur biri 18'de girer 2 kere kalır biri 21'inde girer hiç kalmaz sen nereyi istiyorsan devam et bence , 1 yılda değil 15k ilk bine bile girebilirsin
  • respectable_man kullanıcısına yanıt
    Niye sevmediniz mesleği acaba

• Memnuniyetsiz M kullanıcısına yanıt
    Hocam aileniz biraz mucize istiyor. Okulla beraber hele de yurt ortamında sınava hazırlanmak çok zorlu bir ortama hazırlıklı olun demek. Ne yapıp edip ailenizi ikna etmeye bakın

• Sağlığı mı sevmediniz hemşireliği mi?

Doktor olursanız hangi konuda uzmanlaşmak isterseniz?

Sadece prestij için istiyorsanız yine pişman olursunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.